נ נ ו נ י י י New member 2/7/07 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מההה חח היא די יפה .. פשוט האינטרנט נדפק לי כשחיפשתי תמונות שלה אז התעצלתי ובחרתי את מה שכבר מצאתי..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מההה חח היא די יפה .. פשוט האינטרנט נדפק לי כשחיפשתי תמונות שלה אז התעצלתי ובחרתי את מה שכבר מצאתי..
י יסמין122 New member 3/7/07 #45 ../images/Emo31.gif איזה מכוערת היא פה אבל ת'אמת גם בתמונות נורמליות אני לא כול כך אוהבת אותה, היא יותר מידי מנותחת
../images/Emo31.gif איזה מכוערת היא פה אבל ת'אמת גם בתמונות נורמליות אני לא כול כך אוהבת אותה, היא יותר מידי מנותחת
א אלונייי האחת New member 5/7/07 #52 סורי שאני נדחפת ../images/Emo9.gif אבל ראיתי את התחרות ולא יכולתי שלא לראות את התמונה הזאת חח יש לה תמונות ממש יפות..
סורי שאני נדחפת ../images/Emo9.gif אבל ראיתי את התחרות ולא יכולתי שלא לראות את התמונה הזאת חח יש לה תמונות ממש יפות..
מ מריאנה 17 New member 2/7/07 #23 ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifמדהימה../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif
נ נ ו נ י י י New member 2/7/07 #15 ../images/Emo103.gifכנסו../images/Emo103.gif../images/Emo27.gif שכחתי להסביר מה צריך לעשות, למרות שנראה לי שכבר קלטתם את העניין סמנו או לשתי הנשים שהכי יפות בעיניכם סמנו או לשתי הנשים שהכי פחות יפות בעיניכם סיימתי
../images/Emo103.gifכנסו../images/Emo103.gif../images/Emo27.gif שכחתי להסביר מה צריך לעשות, למרות שנראה לי שכבר קלטתם את העניין סמנו או לשתי הנשים שהכי יפות בעיניכם סמנו או לשתי הנשים שהכי פחות יפות בעיניכם סיימתי