Live הקץ לברבי

לאה 13

New member
בגלל שהיום יום ראשוןןןן מתחיל שבוע

ביקורת חדש ואני מצפה שלכל בגד יהיו לפחות 5 תגובות ולא הבגד יתבטל בגד 1... לדעתי הבגד (למרות שהוא לצילומים) יפה מבחינה אחת ומכוער מבחינה אחרת מכיוון שהצבע יפה וגזרה מתאימה לשאקי אבל אני לא מסתדרת איתו אז ציוני הסופי

perrinat

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo28.gifואני נותנת לזה../images/Emo103.gif

3 כוכבים וחצי
אישית - לא הייתי יוצאת ככה לרחוב (אולי לצומת...
) אבל יש בו משהו סקסי...

michalas

New member
הציון שלי

הבגד הזה ממש חמוד, אהבתי שהוא כאילו ג'ינס כזה.. הצמידים ממש מתאימים לבגד. וברור שלא הייתי יוצאת איתו לרחוב..אני מאמינה שגם שאקירה לא..זה סתם לצילומים.. והוא מתאים לצילומים. אבל השיער שלה נראה משונה.. הוא לא מסודר יפה, ובקושי רואים את הפנים שלה, וזה עושה לה צורה ארוכה יותר לפנים..היא לא נראית ממש היא. בקיצורררררר הציון שלי הוא

../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo150.gif

הביקורת שילי: הבגד ממש יפהההה חחח ובאמת לא הולכים איתו לרחוב זה רק להצטלם ... חחח בעצם רוב הבגדים של שאקי זה לא לרחוב.. אבל היא יצאההה שם כזאת חמודה בא לי לעשות לה פוצ'י מוצ'י :)) הציון :

shahar666

New member
אני מתהההה על התמונה הזאתתת

לדעתי הבגד הזה פ33תי
ומצידי הייתי הולכת ככה ברחוב
זה בגד נורא סקסי מתאים לה בטירוף והיא ניראת שם ממש פ33ה !!! זאת אחת התמונות הכי מוצלחות שלה לדעתי.....והבגד אני מתה עליו
ממש מושלםםם והציון שלי הוא:
ללא ספק
אם היה אפשר לתת יותר הייתי נותנת יותר
אבל זה המקסימון חי חי חי :)

לאה 13

New member
יפה חמש תגובות והנה תלבושת חדשה

תלבושת 2... ממש מהממם צבע מתאים גזרה מתאימה ונראית טוב אז מה יותר חשוב מזה לדעתי כלום כי זה ביקור אופנה למרות שאולי הייתי מוסיפה אביזר אבל בכל מקרה ציוני הסופי:
נ.ב יש לכם שתי תמונות להמחשה 1..

taltal girl

New member
\= ../images/Emo25.gif

וחצי... אני אוהבת את השמלה ואת הצורה שלה, אבל היא לא מחמיאה לשאקי, וחסרים אביזרים!

Hurakano

New member
טוב ביקשו ממני להגיב....

(לא אני אמרתי אבל רינת אהרקכעמיךקלעניעק) כן אז התלבושת פצצה גם זאתי שבתוך התלבושת נראית סופר סופר כוסית שיער כרגיל הורס גם הגוף והכל.... חחחחח... בגד נחמד אין לי בעיה עם ירוק זה עושה את כל העסק אקזזזזזווווטייייי
שאק פצצה כמו תמיד הציון שלי -
כי טוב תראו תמיד אפשר יותר טוב....

shahar666

New member
אני מתה על השמלה הזאתתתת

פשוט מהממתתת !!!!! הצבע כל כך מדהיםםםם
אני חולההה על ירוק
ירוק עולה
חחחחחחחח....אל תתיחסו :) קיצר אני נותנת
וגם שאקי ניראת מהמם כמו תמיד

perrinat

New member
אוקיי..... הציון שלי...../images/Emo103.gif

- 4 כוכבים כי..... אני לא אוהבת ירוק... אבל אחלה שמלה
אחלה גיזרה
יפה

../images/Emo168.gif

וואוווו אני חולה על השמלה הזאתתתתת !!! א. בגלל שהיא פשוט מהממת ב. בגלל שהיא מדהימה ג. בגלל שהיא ירוקה ד. בגלל שהיא מוסיפה המון אור לפנים של שאקי הציון שליי:

taltal girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo25.gif

וחצי כוכבים
אני אוהבת את הבגד, למרות שהוא די זנותי (בגלל זה הורדתי חצי כוכב
). הפוזה ששאקי עושה מדהים, ואני נורא נורא אוהבת את הצורה שהשיער מונח לה על הפנים

Shir Life

New member
הציון שלי... ../images/Emo13.gif

זה נחמד, אבל לא הייתי לובשת את זה..

לאה 13

New member
תלבושת חדשה

ממש זווווווווועעעעעעעעתתייייייי חוץ מהצבע אבל גם הוא לא כל כך מתאים לשאקי אז ציוני הסופי:

לאה 13

New member
כן הייתה לי תקלה באינטרנט

הנה ואני רוצה לציין שהמכנס נחמד אבל החגורה לא

michalas

New member
ורוד למדי...

טוב, אז המכנס יפה, וגם החגורה, כאילו, זה רגיל כזה.. לא מהממממם והחולצה...אם אפשר לקרוא לזה חולצה, סתם מכוערת. אני לא סובלת כזה ורוד, הוא ורוד מדיי! והרקע ממש לא מתאים לתמונה, אבל זה לא קשור.. וד"א- יש לנו נטייה להתייחס גם לפנים שלה ולשיער שלה, אבל המטרה הייתה לבקר את הבגדים. אז הבגדים מקבלים
*|

Shir Life

New member
הציון שלי..! ../images/Emo41.gif

וחצי..
הצבע של החולצה צעקני מדי, המכנס מגושם מדי.. אבל זה עוד איכשהו בסדר.. חחח

למעלה