אוווויייישששש... הדבר הורוד הזה אמור להיות חולצה לא משהו בכלל...... - 2 כוכבים...
P perrinat New member 26/2/03 #21 ../images/Emo80.gif../images/Emo41.gifאוווויייישששש...../images/Emo103.gif הדבר הורוד הזה אמור להיות חולצה לא משהו בכלל...... - 2 כוכבים...
../images/Emo80.gif../images/Emo41.gifאוווויייישששש...../images/Emo103.gif הדבר הורוד הזה אמור להיות חולצה לא משהו בכלל...... - 2 כוכבים...
T taltal girl New member 26/2/03 #22 ../images/Emo25.gif אני אוהבת את האיפור שלה, והמכנסיים מדהימות. אבל החולצה (אם אפשר לקרוא לזה ככה), ממש לא יפה, ועושה לגוף <המדהים > שלה צורה רעה... אני מעדיפה את שאקירה עם שיער מתולתל. ולכן, התמונה הזו מקבלת .
../images/Emo25.gif אני אוהבת את האיפור שלה, והמכנסיים מדהימות. אבל החולצה (אם אפשר לקרוא לזה ככה), ממש לא יפה, ועושה לגוף <המדהים > שלה צורה רעה... אני מעדיפה את שאקירה עם שיער מתולתל. ולכן, התמונה הזו מקבלת .
P perrinat New member 26/2/03 #24 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif - 5 נקודות אני צריכה לפרט תמונה מהממת ובגד מהמם ואפילו אפשר לצאת איתו לרחוב.....
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif - 5 נקודות אני צריכה לפרט תמונה מהממת ובגד מהמם ואפילו אפשר לצאת איתו לרחוב.....
S Shakira paradise New member 26/2/03 #28 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איזה תמונה יפה@@@@@@@@ השמלה פשוט מהממת ושיער של שאקי נראה מצויין ! והרקע ממש יפה . כאילו איך שצילמו אותה
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איזה תמונה יפה@@@@@@@@ השמלה פשוט מהממת ושיער של שאקי נראה מצויין ! והרקע ממש יפה . כאילו איך שצילמו אותה
T taltal girl New member 28/2/03 #34 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo25.gif אני פשוט לא אוהבת את התמונהה.. לא יודעת למה....
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo25.gif אני פשוט לא אוהבת את התמונהה.. לא יודעת למה....
P perrinat New member 28/2/03 #36 ../images/Emo68.gifהופההההה....../images/Emo103.gif התלבושת המסורתית של שאקירה די חביב..... שוב, אישית לא הייתי יוצאת ככה לרחוב..... ממממ....... 3 וחצי כוכבים ( וחצי)
../images/Emo68.gifהופההההה....../images/Emo103.gif התלבושת המסורתית של שאקירה די חביב..... שוב, אישית לא הייתי יוצאת ככה לרחוב..... ממממ....... 3 וחצי כוכבים ( וחצי)
S Shakira paradise New member 28/2/03 #37 ../images/Emo3.gif חחחח אוייי איך אני שונאת את התמונות הרישמיות של שאקי אבל הבגדים ממש יפים ... חוץ מהמכנס... חחח משהו לא מסתדר לי איתו אז הציון שילי :
../images/Emo3.gif חחחח אוייי איך אני שונאת את התמונות הרישמיות של שאקי אבל הבגדים ממש יפים ... חוץ מהמכנס... חחח משהו לא מסתדר לי איתו אז הציון שילי :
T taltal girl New member 28/2/03 #39 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo25.gif וחצי. היא פשוט מדהימה כאן! אני אוההפתת את הבגדים הרשמיים של שאקיי!!! אני חולעע את המכנסיים, והחולצה חמודה! החיוך של שאקירה פשוט חיוך מתוק
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo25.gif וחצי. היא פשוט מדהימה כאן! אני אוההפתת את הבגדים הרשמיים של שאקיי!!! אני חולעע את המכנסיים, והחולצה חמודה! החיוך של שאקירה פשוט חיוך מתוק
P perrinat New member 28/2/03 #42 ../images/Emo108.gif../images/Emo94.gifאיכה פיככסעעעעע../images/Emo103.gif בעעעעעעעעעע שונאת את התמונה הזו ואת הבגד הזה נקודה אחת בלבד...
../images/Emo108.gif../images/Emo94.gifאיכה פיככסעעעעע../images/Emo103.gif בעעעעעעעעעע שונאת את התמונה הזו ואת הבגד הזה נקודה אחת בלבד...
H Hurakano New member 28/2/03 #43 דווקא ../images/Emo13.gif היא נראית פה יפה.... חיוך יפה 2 וחצי אני נותן
V VooSa New member 28/2/03 #44 ב-3 מילים.... איכס איכס ואיכס (הכוונה לתמונה עם האוברול) פשוט מ-ז-ע-ז-ע כוכב אחד רק בשביל הפנים.
S shahar666 New member 1/3/03 #45 אני אוהבת רק את החלק העליון איפה שהחזה זה דיי יפה החלק הזה ולדעתי השיער שלה מסודר יפה והצבע יפה....חוץ מהחלק של המכנס (החלק התחתון יענו חחח) אז זה יפה....אבל באמת הבגד מגעיל כי המכנס הורסססס לאללהההה אני נותנת
אני אוהבת רק את החלק העליון איפה שהחזה זה דיי יפה החלק הזה ולדעתי השיער שלה מסודר יפה והצבע יפה....חוץ מהחלק של המכנס (החלק התחתון יענו חחח) אז זה יפה....אבל באמת הבגד מגעיל כי המכנס הורסססס לאללהההה אני נותנת
S Shakira paradise New member 1/3/03 #46 ../images/Emo12.gif אוקיי אני עוד פעם היחידה שאוהבת את הכלללללל את התלבושת השיער האיפור (המהמם) הכל !! חוץ ... מהנעליים ... הם ממש ממש לא מתאימות שפיציות מידי
../images/Emo12.gif אוקיי אני עוד פעם היחידה שאוהבת את הכלללללל את התלבושת השיער האיפור (המהמם) הכל !! חוץ ... מהנעליים ... הם ממש ממש לא מתאימות שפיציות מידי