שרשור יום שלישי

DannyMcFly

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo67.gifשרשור יום שלישי../images/Emo67.gif../images/Emo68.gif

איך עבר עליכן היום? פה זה המקום לספר:) מה דעתכן? (זאת גם סוג של עצה בשבילי האמת
) אם הייתן יכולות לבחור בין 2 בתי ספר תיכוניים הראשון פחות טוב מבחינת מגמות אבל לשם כל החברים שלכן הולכים ואתן יותר תסתדרו מבחינה חברתי (מה שגם משפיע על התפקוד הלימודי) והשני הוא בית ספר מעולה (שוב, וגם מבחינת מגמות) אבל את לא מכירה שם אף אחד בכלל ואת יודעת איזה סוג ילדים יהיו שמה ואת יודעת שאת לא כל כך תסתדרי מבחינה חברתית, מה הייתן בוחרות? אני ממש לא יודעת מה לעשות והייתה שמחה לעזרה מצידכן

../images/Emo73.gif יום שלישי ! D:

עוד יום כמעט חסר לימודים !! שעה ראשונה למדנו כזה בחפיף אזרחות.. שעה שנייה הייתה לנו הרצאה עם המנהל של אחד התיכונים שאנחנו מיועדים להגיע אליהם.. והוא הסביר לנו הכל על התיכונים העיוניים וזה.. שעה שלישית.. שיעור חופשי.. שעה רביעית.. למדנו לשון.. שעה חמישית.. השתחררנו.. אבל בגלל שאני בצוות של הספר מחזור אז הייתי צריכה להישאר.. אבל זה סבבה כי בין כה וכה הייתי צריכה להישאר בבצפר.. אז היה יום סבבה וזה והיה לנו שיחה קצרה עם היועצת , כדי שהיא תעזור לנו לבחור תיכון וזה.. בחרתי בצפר כצנלסון מגמת מוזיקה , עכשיו רק נותר לקוות שהם יקבלו אותי >< (כל כך מקווההה יואוא ) בקשר לשאלה שלך ניצן... אממ זה תלוי..הבצפר שבו כל החברים שלך...? הוא ממש גרוע.. או שהוא בסדר כזה.. אם הוא יחסית בסדר.. אני הייתי הולכת לאיפה שכל החברים.. כי אני יתבאס שכולם בבצפר אחד ואני בשני.. אבל אם הוא מממששש גרוע.. הייתי הולכת לשני.. כי בסה"כ באים לבצפר כדי ללמוד דברים וזה.. ומקסימום תכירי ילדים חדשים.. אני כבר מחכה להגיע לתיכון כדי להכיר ילדים חדשים ! ד"א מחר אני נוסעת לטיול מצטיינים בפיזיקה ובמדעים.. אז אנחנו נוסעים ל IBM חברת הייטק אם אני לא טועה... אני מרגישה ממשש חכמה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאתמול לא היה *סנוב*

חחח סתם,אבל מה רע בהרבה שרשורים?קצת להפריח את השממה

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifלא רוצה להיות מגעילה.

אבל זה חופר . וגם תפקיד שלי OO" ( אבל לא כפתליאומשו )

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאז מה אם זה חופר? P:

הכי כיף זה שזה חופר.XD כרפעל חופרים, ועל חפירות.
ואם זה תפקיד שלך, אז תפתחי פעם הבאה
*אינלי מושג למה פתאום נדחפתי. O_O"
* שנייי , אני
אותך. D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאל תדחפי באמת.מה כולם יצאו עליי.><

תפתחו את מי זה מענין

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלא יצאתי עלייך O_O"

לא התכוונתי לצאת עלייך, ואם זה נראה לך כאילו יצאתי עלייך אז סליחה. O_O"

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifלפחות יש נימוסים לפורום הזה../images/Emo6.gif

הרגתן אותי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo202.gifאני יודעת. גמאני צוחקת

~אני פגעתי בך? |פאפיפייס.מסמיק. מבושה|~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifשני ../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יהיה בסדר, הא?!

DannyMcFly

New member
ממתי זה התפקיד שלך? למיטב ידיעתי זאת לא את

שהצעת לפתוח את השירשור מחדש וזו לא את בדיוק שפותחת אותו בימים קבועים... זה שרשור שמי שבא לה יכולה לפתוח בדיוק כמו שרשורי או וכו'...לדוגמא גם אני פותחת את המקוויקנד כמעט כל שישי [למרות שקצת הפסקתי בזמן האחרון
] אבל זה לא אומר שזה התפקיד שלי, גם לאחרות מותר לפתוח אותו:)

למעלה