שרשור יום שלישי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif יום שלישי :)

איזה יום מרדים זה, שעתיים אגנלית (קיבלתי 89 בבוחן! יאי!
) , שעתיים מתמטיקה, שעה חופשית, וספורט. >.< אני כבר רוצה ללכת לישון מאז השעה השנייה של מת'. |: ואני ישנתי אתמול איזה 12 שעות, אז אני לא מבינה איך אני כ"כ עייפה! XD ויותר מאוחר אני הולכת לפעולה של השמו"צ - השומר הצעיר - :) יום מאוד מאוד מעניין , LOL. :) לגבי השאלה, קודם כל זה תלוי הרמה של הבצפר (שכל החברים שלך הולכים) ואם בכל זאת יש מגמות שאת רוצה ואוהבת שם. ואם את לא אוהבת את המגמות שם, והרמה שלו מאוד נמוכה, לדעתי כדאי ללכת לבצפר הטוב. כי את גם לאדעת שלא תסתדרי שם מבחינה חברתית, כי עדיין לא ניסית. ואת יכולה לפגוש ולהכיר ילדים חדשים, ובנוסף להיות בבצפר על רמה. :) אבל זה עדיין תלוי בבצפר של החברות שלך (מה יש בו, וכאלה ). אבל אני אישית הייתי בוחרת ללכת לבצפר הטוב יותר, כי עם חברים אפשר להיפגש גם אחרי בצפר, וכבר עדיף ללמוד בבצפר טוב, שגם את תאהבי את המגמות שלו. D: אמא חפרתי. XD

polly88

New member
../images/Emo182.gif

היום היה היום הכי קורע!!!! בשיעור צרפתית אני העתקתי מהלוח ואז ראיתי את הדבר הכי שמן וענק שראיתי בחיים שלי !!!! ובתחילת השיער המורה דברה בלחש כדי שכולם יקשיבו לה אז הייתה דממה בכיתה ואני דופקת את הצרחה של החיייייים שלי!!!!! תתארי לכם חדר שקט ופתאום אתם שומעים צרחה מסרט אימה! בקיצור כמעט הפכתי את השולחן כשרצתי וכל הבנות רצות אחרי וכל הבנים יושבים בהלם לא יודעם מה לעשות! חברה שלי וידיד טוב שלי שישבו בשורה ראשונה חשבו שנפלתי מהכיסא והמורה הסתכלה עליי כאילו באים לרצוח אותי ><"

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifיום שלישי../images/Emo13.gif

שומדבר מיוחד ספציפית היום, אבל הייתי יום שבת בבלומפילד [מכבי ת"א
]
וביום ראשון ביד-אליהו [מכבי ת"א
]
והיה כלכך כיף!!!!!!!!!! במיוחד ביד-אליהו
הייתי עם חברות והיה מהמם!!! מכבי אימפריה
בחזרה להיום...שעה ראשונה היה תנ"ך...אני שונאת ת'מקצוע הזה!
שעה שניה-שלישית היה אנגלית, קראנו סיפור על המשפחה של היטלר
היה מזעזע...
שעה רביעית היה היסטוריה...עוד מקצוע שאני לא אוהבת... שעה חמישית ספרות...עוד מקצוע שאני לא סובלת...אני פשוט לא אדם הומני! שעה שישית-שביעית צילמתי לסרט שלי
היה פשוט קורע
ואז שמינית תקשורת...והיה סבבה
בקשר לשאלה שלך...אני חושבת שהכי חשוב שהמגמה תעניין אותך...והרמה של המגמה, כמובן
אני אישית גם הייתי לוקחת בחשבון את המרחק מהבית, כי יש לי בעיה לקום בבוקר

sweet shir

New member
איכס בית ספר

כל היום אני מתכוננת להיסטוריה. המלחמה הקרה זה משעמם>< ובקשר לשאלה שלך, הייתי הולכת לביה"ס עם החברים. וחשוב לי הלימודים ממש, אבל לסבול חברית לא שווה מגמות שיותר מתאימות לך.. במיוחד בתיכון שהלימודים נהיים ממש מתישים, ובלי חברים אתה בכלל תקרוס.. הם הדבר היחידי שמציל אותך מלהתאבד חח רציני.. ובתכלס, הגורם העיקרי להצלחה לימודים זה אתה, ואם אתה חרוץ אתה תצליח בכל מקום.:)

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif שלישי ../images/Emo98.gif

היום היה סבבה. הוא התחיל בזה שלא היו בבוקר אוטובוסים ועד שהם הגיעו, כבר איחרנו לשיעור בחצי שעה ואני מדברת על כל מי שבישוב שלי! אפפעם לא היה לנו דבר כזה שיש כאלה בעיות ועוד כשיש מבחן. האמ כן היה לנו מבחן בתנ"כ על הבוקר |: ..אני שונאת את הראש מועצה הזה >< הוא לא יכול לארגן הסעות כמו שצריך ?! טוב סורי שהתמקדתי בזה פשוט זה ממש מעצבן אותי
אז כמו שאמרתי, איחרנו במלא לשיעור ולא מספיק שהיו צריכים לתת לנו הערכת זמן, המבחן היה הדבר הכי ארוך שראיתי בחיים שלי! הוא היה איזה ארבעה עמודים והכול היה שאלות פתוחות... ונתנו את אותו זמן למי שאיחר, לאלה שלא איחרו ואני ממש התעצבנתי מיזה כי בקושי סיימתי את המבחן ולקראת הסופ פשוט התחלתי לחרבש כי לא היה זמן...
וזה פשוט לא פייר...בצפר מטומטם
אמ אז המבחן עצמו הלך די בסדר, [חוצ מהזמן..] אז נקווה לטוב :) אזז המבחן יצא שלוש שעות עם כל ההערכות זמן וזה...ואז היו עוד שעתיים מתמטיקה, ואחרי זה היה לי שיעור אומנות כזה שזה הכנה למגמה, אז נשארתי לעוד שעתיים, ואז הביתה
לגבי השאלה, אני חושבת שבאמת זה תלוי ברמה של הבצפר ובמגמות שאת רוצה ללכת אליהן. אם המצב ממש גרוע, כדאי לך ללכת לבצפר הטוב יותר ובטוח תכירי שם ילדים חדשים, כי לכי תדעי איזה טיפוסים ישם באמת אם עוד לא היית בבצפר [או שהיית ?
]. תוכלי לשמור על קשר עם כל החברים שלך ואז תרוויחי שתי ציפורים במכה אחת
אבל אם המגמות בבצפר הפחות טוב, סבירות אז תלכי אליו עם כל החברים שלך... כי באמת חברים זה דבר ממש חשוב
מקווה שעזרתי לך ואני בטוחה שתחליטי החלטה מעולה
ווווואי חפרתי

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאני רק רוצה להגיד .. שלא נעים לי

לגלוש בפורום הזה יותר ..

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

אני חושבת,שאם את כותבת הודעה כזו כאן בפורום,את צריכה גם לומר למה לפורום.(לא בקטע ביקורתי או משהו) ואני רוצה לומר לך על זה שני דברים בגלל שאנחנו בפורום שנמצא באינטרנט אז הבעת רגשות היא מאוד מאוד מוגבלת,ויש הרבה קצרים בתקשורת ואי הבנותיכול להיות שאני אגיד לך או לכל גולשת אחרת בפורום משהו בהומור,סרקסטיות ובכוונה לצחוק והיא תיעלב כי היא תבין אותי לא נכון,וזה משהו מאוד בעייתי כי הוא יוצר קשרים רבים בתקשורת אי הבנות וחיכוכים בין הגולשות.בגלל זה בד"כ אני רושמת איך אני מצפה שתקבלו את מה שאני אומרת בהערות סוגריים או אם יש סמיילים שעוזרים אז איתם. ודבר שני,אני חושבת שאת צריכה להסביר למה כאן בפורום כי זה נושא שקשור להתנהלות שלו,ואם לא נעים לך לגלוש בפורום יותר אז זה לדעתי קשור לכולם,כי את גולשת בפורום בו גולשות הרבה בנות,ואני לא חושבת שצריך להסביר את זה במסנג'ר,שבו רק אנשים יחידים יכולים לראות. אז כדי שלא יהיו קצרים בתקשורת אני רק אומר שלא באתי לבקר אותך,אני רק אומרת את דעתי,כדי לנסות להבין למה לא נעים לך לגלוש פה וכדי שזה ייפתר ותוכלי להנות כאן שוב.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifגם אני חושבת שצריך להגיד.

ולא פשוט לעזוב .. זה מכלול של דברים. קודם כל פשוט כתבתי כי לא נעים לי אין לזה ממש סיבה .. ודבר שני . הפורום ממש התייבש וכבר אין בנות. עניתי על השאלה שלך ?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

אם אין לזה ממש סיבה,אז למה את מרגישה ככה?בטוח שיש משהו,רשמת שזה מכלול של דברים,אז תגידי מה הם הדברים האלו,כדי שנדע. הפורום מתייבש ואין הרבה בנות כי אין ממש מה לעדכן,למרות שעכשיו הרבה בנות ממש מנסות כן להפריח את השממה ורק אתמול מישהי חדשה הצטרפה.זה בגלל שהבנים לא ממש עושים משהו,הם מקליטים,אז אין על מה לעדכן ועל מה לדבר בקשר אליהם,וזה די פורום מקפליי אז...נו,הבנת את הכוונה. בקיצור,תסבירי מה גורם לך להרגיש לא נעים,ויבש כי כמו שכבר אמרו פה מאה פעם,הבנים רק מקליטים ולא משחררים עצם.

למעלה