SHELL - הערה קטנה

GentlyWeeps

New member
../images/Emo68.gif SHELL - הערה קטנה

הבחור/הבחורה [סביר להניח שבחור] שהחליט להפציץ עם הטאג המושקע שלו את רחובות הרצליה והשרון. מה עם קצת כבוד לאומנות רחוב? לתחום אליו אתה עצמך פונה ומנסה כביכול לקדם? מי שמכיר קצת את הרצליה, יודע שתלויים לקראת הכניסה לקיבוץ גליל ים מלא ציורים ענקיים ומושקעים שמכילים בתוכם פתגמים שונים אותם ציירו בוגרי מגמת האומנות של תיכון היובל. היה לי ממש חבל לראות את חלקם מפוצצים בטאג SHELL הזה, בזלזול מוחלט. לא חבל? חסרים מקומות אחרים להפציץ בהם? לפעמים איכות עדיפה בהרבה יותר על כמות, וזה בדיוק כך במקרה הזה...

CHEAK

New member
בתור אחד שמכיר קצת את של...

וכתב גם באחד השלטים, העניין הוא יותר בלהעביר את המסר שהיה כתוב על השלט "למד את החוקים כדי לשבור את כראוי"...נותן בעצם קצת חומר למחשבה אחרי שציירנו על זה,וגם בכלל יש לי אישית הרבה דברים כנגד השלטים האלה ואם זה היה תלוי בי הייתי צובע הכל בלבן ונותן לאומנות רחוב האמיתית להיות שם זאת אומנות רחוב זאת? תעשה/י לי טובה...מה זאת הלגיטימציה הזאתי שעיריית הרצליה נותנת "לבוגרי מגמת אומנות היובל" להציג את העבודות שלהם במקום הזה? מה ההבדל ביניהם לבין האזרח הפשוט? סתם פרופגנדה של איזה מסגרת חינוכית של עלק אומנות רחוב...לקחו פתגם ועשו ציורים איתו בצייר אין לי שום הערכה לשלטים המעפנים האלה ואני מקווה שישימו שם דברים באמת ראויים לאנשים שלא הייתה להם "הפריבילגיה" להיות במגמת אומנות ביובל. ובכלל זה לא קשור לזלזול מוחלט, אפשר להגיד אפילו הדגשה לאומנות המופלית...אם אפשר לקרוא לזה ככה...

GentlyWeeps

New member
למה זאת לא אומנות רחוב?

אומנות רחוב - אומנות שנמצאת ברחוב. לא משנה אם זה פסלים של קדישמן, ציורים של תלמידי תיכון או טאגים של בומברים שקמו יום אחד והחליטו לצייר על הקירות ברחוב . מה שאני אומרת זה שבין כולם צריך להיות כבוד של "אמני רחוב". איך אתה יכול להגיד שהציורים שהם תלו זאת לא אומנות רחוב, אבל גרפיטי זה כן? זה בדיוק מה שאומרים כל מתנגדי הגרפיטי על הגרפיטי - קשקושים שמכערים את הרחובות, ושוללים את הגרפיטי בתור סוג של אומנות כלשהי. אין מה לעשות השוואות, אומנות רחוב זה לא קשור אם עשית את זה בבית ספר או עם פחית באמצע הרחוב. זאת יצירה שמישהו עשה והשקיע בה. זה כמו שתעשה איזה פיס ענקי ומושקע שתעבוד עליו כל הלילה, ויבוא איזה אחד ויפרק לך אותו עם טאג, לא תתעצבן? פיס

CHEAK

New member
וואי את פשוט לא יודעת על מה את מדברת

אני לא אתווכח איתך על עניין הכבוד , כי השלטים האלה זה חרטא וכמו שאריאס אמר בשרשור אחד...גראפיטי זה ונדליזם...FACE IT לא היה מתאים לי שעיריית הרצליה הציבה לי עבודות מכוערות ואני צריך לראות אותם כל פעם שאני עובר בהרב קוק אז נתתי להם טאצ' שלי, והאומנים בשתי שקל שעשו אותם יכולים למצוץ לי... אני אישית לא חושב שהרסנו שם משהו, ומצטער מאוד, עם כל הכבוד שלי לכל אומן זו לא אומנות רחוב...סבבה מישהו השקיע בלה בלה בלה לא משנה לי, העירייה נתנה לגיטימציה לאומנות בפומבי בלי שום סיבה? זהו נגמר הסיפור שלי עם העלאק אומנות רחוב. וחוץ מזה...היה אחלה משטח לכתוב.......

Naro77

New member
.

people here should stop[ playing gangsta. cause u aint. now street art does have its respect and does have respect between writers. like if ur in a beef with someone u aint gonna go and paint his house cause thats playin stupid. graffiti is vandalism. destroyin is fun. but people gotta have respect. to our late subject. i see taggin someones car playin stupid cause i aint fighting your town that u hate. its just fuckin goin to someone runeing his car and he needs to pay from his own money. thats not fightin the city. like u aint gonna tag no synagogue. so stop playin gangsta cause u not. if someone would beef you, you would act much harder then this women.

CHEAK

New member
שום "גנגסטה" ושום כלום

זה חלק מחוקי המשחק...קרה ואני מאמין שיקרה שיעלו עליי, ואני מקבל את זה כי זה חלק מכל הדבר שנקרא אומנות רחוב...לאחד לא היה מתאים שאני אהיה שם , אז הוא עלה עליי...זה חלק מהמשחק אני לא מאיים פה ולא משחק אותה גנגסטר, ואני בעיקרון לא אמור להיות בכלל בויכוח הזה לי אישית לא היה מתאים שעיריית הרצליה הציבה שם שלטים שבאמת קשה לי לקרוא לזה אומנות רחוב, אז כתבתי על זה...אין פה שום משחק של גנגסטר ולא דבר קרוב אפילו. ופה נגמר הויכוח הטיפשי הזה...

d i m e

New member
אתה מדבר על קטע של להרוס רכוש לא פרטי נכון?

העיקר שה"אנשים" לא משלמים מהכסף שלהם, אני מניח שאתה יודע שההורים שלך משלמים מיסים וחרא, קירות וקופסאות חשמל שצובעים, מי משלם? ההורים שלך לא?

GentlyWeeps

New member
../images/Emo13.gif חמוד..

לך לא נאה לראות את העבודות המכוערות האלה ולי לא נראה לראות את הטאגים המכוערים שלך סיים סיים יש לך המון בולשיט בהודעה שלך שמשתלב יפה עם הטאג שלך יום טוב ושבת שלום

CHEAK

New member
חח...לא משהו את

אני לא צריך להגן על העבודות שלי מול בנאדם, במיוחד שקוראת לעצמה GENTLYWEEPS העיקר שאני שלם איתן, ואם אני יגן עליהן זה בטח ובטח לא יהיה מול "שומרת החוק" של הרצליה, אני שואל את עצמי, מי את שאת יכולה להטיף לי איפה לכתוב ואיפה לא? מצטער מאוד, את באה ממקום שאין לך שום זכות להטיף למישהו על איפה שהוא כותב...וכן אני כלול שם. תעבדי על איזו סקיצה או משהו...שיראו אותך ברחוב לפני שתוכלי לדבר ככה, אני לא יגן על מה שנאי עושה, אז בנתיים תתבכייני למישהו אחר בחדר שלך, ואל תשכחי לעשות את זה gently ואני באמת מקווה שהעבודה שכתבנו עליה זו העבודה שלך,ופעם הבאה שאני אעבור שם אני אדאג להשאיר לך שם הקדשה...רק תגידי לי על שם מי לרשום באהבה... פיס,שבת שלום ויום טוב.

GentlyWeeps

New member
מר לחי

אם יש לך בעיה עם הכינוי שלי, אתה יכול לקחת ספריי ולרסס עליו על המסך SHELL, דבר שני, לא חסרות לי סקיצות, אתה לא תראה אותי ברחוב כי אני לא אמנית רחוב העבודה שכתבת עליה חמוד, זאת לא העבודה שלי
אני את התיכון שלי כבר סיימתי. הויכוח איתך חסר טעם, הרמה שלך ירודה, ורואים את זה כמו שאמרתי בטאגים.

ticktack12

New member
מה זה קשור?!

מה הקשר שומרת חוק, זה חוקים שבאים מתוך כבוד אחד לשני. ואל תצפה שיכבדו אותך אם אתה זורק זין.

Spezone

New member
תכלס..

ה"טאג.." הזה של shell זה פשוט אחד הדברים המכוערים.. ויותר עצוב זה שהילד לא קלט את זה לבד לפני שהוא מכער את כל הרצליה עם הקשקוש הזה.. פשוט עצוב אחי תעבוד קצת על הנדסטייל לפני שאתה מתפזר ככה על כל פינה.. ועוד כותב במקומות כאלה לא קשורים! צ'יק אחי מצטער עליך אני מבסוט אבל חבל שליד כל טאג מגניב שלך צריך לראות גם את הקשקוש הזה.. אני שונא להעביר ביקורת ובעיקר בפורום הזה אבל וואלה זה עצבן אותי כבר. שוב אני לא אומר תפרוש אבל תעבוד הרבה בבית לפני שאתה יוצא לרחוב אחי.

inkShell

New member
אומרים שתמונה שווה אלף מילים

אז אני ימעיט במילים... הנה כמה תמונות שממש מעוררות השראה !

Spezone

New member
איזה ילד נקניק אתה...

איך ידעת להעלות רק תמונות שלי מלפני שנתיים שגם אז הייתי ברמה יותר גבוהה ממך... אין מה לעשות אחי יש כאלה שפשוט אין להם את זה.. ותרשה להעלות בתגובה כמה מיצירות המופת שלך דרך אגב למי שבא לראות דברים קצת יותר עדכניים שלי (סתם בשביל ההגינות): www.flickr.com/photos/jooliscool וואלה מרגיש לי פתאום מטומטם להתווכח עם ילד בן 15.. עצוב קצת..

למעלה