SHELL - הערה קטנה

Spezone

New member
אבל את זה הכי אהבתי..

אחי אתה גאון! תמונה שווה אלף מילים..........

inkShell

New member
לא קרה כלום...

אז אתה לא ברמה שאתה חושב שאתה נמצא בה לא קרה כלום . כל אחד צריך להתחיל מאיפה שהוא , וצא מהעניין שהטאג שלך היה משהו... לא שהיום אתה מפציץ ,כן ?...אז חזרת מחו"ל ואתה אפילו לא קרוב להיות משהו מיוחד. ובכלל אני חושב שהרעיון של הפרצופים על האבנים היה ממש ממש יצירתי, בחור גדול אתה...אח שלי בכיתה ב' היה אומר לעצמו "וואי איזה מגניב זה יהיה אם לאבנים האלה יהיו פרצופים" חתיכת ארטפאג... רק אל תיפגע ג'ול , ממוש.

inkShell

New member
.

אגב..עזוב אני מצטער שירדתי לרמה הזאת בכלל להגיב על הדברים שכתבת מלכתחילה אני באמת יחזור להתאמן כמו כל אחד בכל שלב שהוא נמצא בו כי זה עושה הכי טוב וכן ספז' ג'ול מה שרק תרצה...בהצלחה גם לך .

esari

New member
למה שלא תתאמנו קצת

במקום לרדת אחד על השני? כי כרגע שניכם לא מועילים לסצנה במיוחד.

Spezone

New member
כן זה מלפני יותר משנתיים... כבר מזמן לא j-mar

אבל זה מעכשיו... SPEZ מצטער על החפירה אבל הילד יצא טמבל

esari

New member
זה שאתה גדול יותר

לא אומר שאתה טוב יותר, עזבו אותכם משטויות כאלו, מה זה משנה של מה החרא יותר מסריח, פשוט תתאמנו ותעשו תקטע שלכם

skinheadil

New member
Yo aries... j-mar is gay

dont even start chatin ot talkin about him is just a fuck from some shithole is up maby in is school bathroom

Spezone

New member
spak attack???!?!?חחחח

פתאום אני קולט שבמקרה אני יודע בדיוק מי אתה ומה אתה כותב.. קיצר לא שווה התייחסות בכלללללל.......... אבל בכל זאת.. אני לא יכול שלא להגיב. אולי כדאי שתעלה קצת דברים שלך שכולם יבינו מאיפה בא כל הביטחון הזה.. אגב חזרתי לפני שבועיים מאוסטרליה אחרי 8 חודשים אז זה לא הכי מסתדר עם ההמצאה המוזרה שלך.. SPACK ATTACK!!!!!!!!! חחחחח.......חחחחחחחחח...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה בהצלחה אחי..תמשיך ככה חוץ מזה.. מה אתה משחק אותה עם האנגלית...

skinheadil

New member
כדאי לך להתחיל לסתום ת'פה שלך...

ויופי שהגבתה אחרת הייתה מקבל תגובה במציאות ... וזה spak attak וכדאי לך לשמור על הגב שלך... למה על הטגים שלי לא עוברים טמבל... ועם אתה חושב שאני לא יצירתי לא אמרתי שאני כן אני הכי אפס ביצרתיתו אני פה בישביל המסר והוננליזם לא כדאי למצוא זין או כבוד יא ילד מכוער כדאי לך לא להראות את הפרצוף שלך עם אתה לא רוצה שימחקו אותו...

Spezone

New member
חחחח גדול...........

איזה פה יש לילד!! חבל שאתה לא רואה כמה אני צוחק עכשיו.. דפוק

ryzing sun

New member
לך ינאצי עמה רק על השטויות שלך

אני בא להרצליה פותח לך תצורה ולטאגים שלך יאפס מיקרוב הייל.

Basic3

New member
כמה דברים

קודם כל, פסל של קדישמן זה לא אומנות רחוב. דבר שני spez, אתה מדבר יותר מידי יענו אני לא בא לשפוט או משהו, אבל סתכל על הדברים שלך ותדע אל מי לדבר. אהה ודבר אחרון, למה כל הזונות שמתיימרות להיות משהו מגיעות דווקא לפורום הזה?

d i m e

New member
מי אמר שזה חיייב להיות יפה?

סביר להניח (קרוב לוודאי שיש) בנאדם בעולם שיגיד שזה יפה וזה לא, הוא מפציץ, שמעו עליו נראה לי יותר מחצי מהאנשים פה, הוא עושה את זה מתוך כיף ורצון וזה מה שחשוב.

למעלה