אילו הייתי אילו הייתי

SummerNightCity

New member
../images/Emo69.gif אילו הייתי אילו הייתי ../images/Emo68.gif

אילו הייתי מלכת אסתר, מה היה לי אז חסר? כתר בראש ולא יותר!
חחחח סתם. משחק שעלה לי לראש. :) אז ככה: אילו היית ברנדי, מה היית משנה בעצמך? באישיות, במראה חיצוני. לא קשה נכון?
אז בואו נתחיל.
מה הייתי משנה ב- נאימה. יופי: אופי: קיילן. יופי: אופי: קיניה. יופי: אופי: בריטני. יופי: אופי: כריסטינה. יופי: אופי: מישל. יופי: אופי: טטאינה. יופי: אופי: רבקה. יופי: אופי: טיפאני. יופי: אופי: ליובי. אופי: יופי: נואל. יופי: אופי: ברנדי. יופי: אופי: שרה. יופי: אופי: בריטה. אופי: יופי:

SummerNightCity

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo180.gif

נאימה.
יופי: יש לה יופי עדין ומיוחד כזה. אבל שהיא שוכחת להיות מעודנת, כל זה נעלם. פשוט צריך לשים לה נוסחת קסם לא לשנות מצב רוח. [כאילו להיות רגועה כל הזמן].
אופי: היא הטופ מודל הרי, והיא מזה לא עושה הרבה רעש. הייתי עושה לה מייקאובר רציני בעניין השקטות הזה. שתהפוך להיות מין מיני בריטני!
קיילן.
יופי: קיילן פשוט לא מיוחדת. הייתי שמה לה איזו נקודת חן בולטת בפרצוף, או משנה לה את צבע העיניים לירוק.
אופי: כמו נאימה, היא גם שקטה. גם אותה הייתי משנה למיני בריטני. וכמובן, צריך לעבוד אצלה חזק על הביטחון עצמי המעורער.
קיניה.
יופי: ניתוח אף! ויפה שעה אחת קודם. וצריך לעשות גם משהו עם הבטן...
אופי: נראלי שזה מקרה אבוד. צריך לחתן אותה יחד עם ברנדי ויהיה והרי לכם פחד ותועבה בלאס וגאס.
בריטני.
יופי: לא הייתי משנה כלום. היא יפה עם איפור, בלי איפור. אין. מושלמת.
אופי: טיפה טיפה שתהיה פחות חסרת התלהבות [אבל רק טיפה!] והייתי מוסיפה לה טיפה טאקט.
כריסטינה.
יופי: קצת ירכים לא היה מזיק.
אופי: היא באמת משתדלת, אבל לא הולך לה. צריך לתת לה חיזוקית כזו פעם ביום- שנותנת תמריץ לחיוכים.
מישל.
יופי: חחחח אין לה כזה!
הייתי משנה לה את כל הפרצוף!
אופי: זה כמעט מקרה אבוד, אבל אני מאמינה שאולי יש לה עוד סיכוי להשתנות. מזערי אבל יש. היא צריכה ביטחון, היא צריכה לחייך יותר, היא צריכה להפסיק להיות קטנונית, היא צריכה להפסיק להיות גברית כזו. צריך להעניק לה איזה יום נשי כזה: בוקר- שופינג, צהריים- קוסמטיקאית, ערב- ספא, אמבטיה, ועוד כל מיני דברים כאלו.
טטאינה.
יופי: גם לה ניתוח אף דחוף !
אופי: שתעבוד על טאקט, על סבלנות.
רבקה.
יופי: צריך לצבוע לה את השיער לשחור כל כך. ולנפח אותו ולתלתל יחסית והיא תיהי מושלמת. [זוכרים איזו איטלקיה היא הייתה?
]
אופי: להוריד לה טיפה את רמת הצפוניות. וללמד אותה איך היא כן יכולה להראות סקסית.
טיפאני.
יופי: חחחח. ניתוח לכל הפרצוף והגוף המעוות.
אופי: אבל היא הרי השתנתה!
לשנות לה את השינוי?
אם ככה היא משתנה, לא נראלי שזה כל כך יעזור...
ליובי.
אופי: צריך להזריק לה מנת ביטחון עצמי.
יופי: כלום. היא מיוחדת בדרכה.
[אוי, עשיתי פה אופי\יופי הפוך.
]
נואל.
יופי: להוסיף גובה, ניתוח אף גם כן, אולי לסדר קצת את הגבות [אני זוכרת שהן היו מוזרות.
]
אופי: דחוף, לסדנה איך לא להיות בכיין. אה, ושתקח את מישל איתה.
ברנדי.
יופי: לחכות כמה שנים שיצמח לה השיער, ולעשות לה מלא מלא צמות. ולהצמיד לה את הרווח בשיניים.
אופי: גם היא צריכה סדנה- לעצבים. ואיך לשנות את הקול הזועף והמקטר שלה. וכמובן! איך לא להיות כפוי טובה.
שרה.
יופי: כלום. היא מושלמת. :( אבל אפשר להעריך לה קצת את השיער, לצבוע אותו לחום אפור כזה, ולעשות אותו מדורג וגלי!
אופי: טיפה יותר ביטחון, תעוזה.
בריטה.
אופי: [אוי גם פה עשיתי הפוך.
] אני ממש לא זוכרת את האופי שלה.
יופי: אין מה לשנות. אולי לחדש קצת ולעשות לה תסרוקת\ תספורת מעניינת.

Sahar 11

New member
"לסדנה איך לא להיות בכיין" ../images/Emo6.gif

איזה יציאות יש לך

JULI4561

New member
../images/Emo12.gif את לא מבינה

אני גם כתבתי מקודם את הכול וזה נמחק לי
ומה שכתבתי על רבקה זה בדיוק מה שאת כתבת ולא ראיתי את זה לפני רק עכשיו

SummerNightCity

New member
אוי. ../images/Emo10.gif

בגלל זה צריכים לעשות תמיד העתק שכותבים משהו ארוך.
יה, איזה מגניב!

JULI4561

New member
כן .. אבל עכשיו אין לי כוח לכתוב

הכול מהתחלה זה מבאס

Sahar 11

New member
עונה עד שאני אתייאש ../images/Emo3.gif

נאימה. יופי:אני ממש חושבת שהיא יפה, יש לה יופי עדין, קלאסי. אין מה לשנות. אופי: להיות פחות שקטה אחרי הכל היא טופ מודל קיילן. יופי: היא ממש משעממת חיצונית לדעתי, אני הייתי מקהה קצת את השיער ועושה את תספורת דרמתית
אופי: לא עושה הרבה רעש, כאילו היא זוממת משהו שהיא שקטה. הייתי מציעה שתתחבר יותר לאנשים שקרובים אליה. קיניה. יופי:ללכת למכון כושר לפחות פעמיים בשבוע, ולעשות משהו עם העצמות הבולטות שיש לה
אופי: להוריד הילוכים את עדיין לא טופ מודל! בריטני.
יופי: הייתי מציעה לה לעשות כלום! מושלמת אופי: אין לי בעיה עם האופי שלה. ככה תמיד יזכרו אותה
כריסטינה. יופי: משהו עם האף שלה! ועם המבט המבוהל שלה אופי: ממש חמודה, נראה שיש לה אופי סבבה אולי הייתי מציעה להיות קצת ביצ'ית ולחשוב על עצמה יותר. להראות פחות קרה. מישל. יופי: לשנות הכל אופי: קשה להסביר טטאינה. יופי: משהו עם השיער. הוא סתמי כזה סתם ארוך. יש לה מראה של נערת הוואי
אופי: להתבגר קצת, היא ממש ילדותית רבקה. יופי: היא נראת כמו the girl next dor. לשנות את הבלונד אופי: וואלה לא זוכרת איך הוא בכלל
טיפאני. יופי: כל מה שתעשה היא תראה לא טוב לדעתי. אופי: לא לתקוף אנשים מהר הרי היא כביכול השתנתה
ליובי. אופי: היא אחלה קצת חסרת ביטחון יופי: לא יודעת, פשוט לא להראות כמו דג

נקודונת

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo189.gif../images/Emo123.gif

נאימה.
יופי: משהו עם האוזניים המוזרות שלה, ואולי שיער ארוך יחמיא לה יותר... אופי: אמ... לא יודעת. קצת יותר.. כריזמה קוראים לזה? שהיא תכנס לחדר ואי אפשר יהיה להתעלם ממנה (לא מבחינה שהיא תעשה הכי הרבה רעש, פשוט משהו בנוכחות)
קיילן.
יופי: משהו במרווח בין העיניים לא מסתדר לי. לא יודעת, יש משהו בפנים שלה שנראה לי מוזר. אופי: כלום! היא מקסימה כמו שהיא. למרות שמבחינת עבודה בתור דוגמנית, היא חייבת להיות קצת פחות ביישנית עם צילומים חושפניים וצילומים עם גברים..
קיניה.
יופי: כמה קילו פחות ו.. אולי משהו עם הפנים המרובעות שלה. אופי: פחות שחצנית, פחות מרוכזת בעצמה.
בריטני.
יופי: כלום. אופי: אולי סדנת אלכוהוליסטיים אנונימים?
כריסטינה.
יופי: באמת הייתי מוסיפה לה קצת שפתיים. אופי: אמ.. שומדבר. אני לא חושבת שהיא קרה, אני חושבת שהיא COOLית (
)(מי קרא את "אני, כריטיאנה פ'"?).
מישל.
יופי: קודם כל, הייתי מורידה לה את הבלונד הזה, שבעיני הוא נורא. דבר שני, פשוו שתהיה... יותר נשית. אופי: לא היה חסר לה קצת יותר ביטחון והערכה עצמית.
טטאינה.
יופי: כלום, היא בסדר. אופי: שיהיה לה קצת יותר ממנו (מהאופי, אני מתכוונת).
רבקה.
יופי: קצת יותר (כמו שטיירה אומרת) אדג'י, פחות "the girl next door". אופי: אמ.. לא נראה לי שמשהו מיוחד. אולי כמו אצל קיילן, פחות ביישנית בכל הנוגע לצילומים עם גברים וכאלה..
טיפאני.
יופי: בלי הקעקועים ו.. ידיים יותר קטנות, כי זאת רק אני או שבצילומים שאחרי המייק-אובר, היידים שלה נראו ממש ע-נ-ק-י-ו-ת? אופי: בלי הגישה של "אני מהגטו, אני לא מגישה כאן שייכת, יו יו אני קשוחה".
ליובי.
יופי: טיפה'לה פחות דגיות/ג'ירפתיות. אבל ממש טיפה'לה. אופי: כלום! היא חמודה כמו שהיא!
נואל.
יופי: קצת יות מודליש. נו, לא יודעת. אופי: פחות בכיינית.
ברנדי.
יופי: האמת, שלדעתי כל הבעיה שלה היא הגישה המעצבנת שלה, שמשתקפת בתמונות וביופי שלה. כל מה שבאמת הייתי עושה איתה, זה לסגור לה את הרווח הנורא הזה שבין השיניים. אופי: או-הו. פשוט שתירגע ותוותר על הגישה, שדומה מאוד לזאת של טיפני, "אני מהגטו, אני קשוחה, אתם לא תתעסקו איתי, יו יו".
שרה.
יופי: שיער ארוך ומיד! אופי: לא יודעת, לא הספקנו להכיר אותה מספיק.
בריטה.
אופי: לא יודעת, לא הייתה בתוכנית מספיק זמן. יופי: כנ"ל.

JULI4561

New member
בסדר .. אבל ראו ששמו לה תוספת

היא צריכה לגדל בעצמה שיער ארוך ..

למעלה