אילו הייתי אילו הייתי

JULI4561

New member
אולי לא ארוך מידי ..

אולי עד הכתפיים יהיה לה חמוד .. כי הקצר הזה נראה כאילו לפעמים השיער שלה ממש סקוצ'.

randu

New member
בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

נאימה.
יופי:בקאוור שלה,היא נראתה כמו קופיקו,האוזניים שלה
,ניתוח ומהר!
אופי:כל העונה הייתה אחלה,אבל בתצוגת אופנה היא אמרה: "כשאני וקיילן הלכנו יחד,הסתכלתי לה בפרצוץ ואמרתי לה עם העיניים 'זה מה שיש לי,כלבה
' או משהו כזה לפחות
קיילן.
יופי:
,אולי לתקן את השיניים,טיפה
אופי:מושלמת
,טיפה להיות יותר כלבה
קיניה.
יופי:או-או..יש לי מגילה,פנים נחמדות,שמנות מדיי,עיניים רדומות,לחייים שמנות,בכלל,ירכים ובטן,להוריד חמישה קילו. אופי:תחרותית מדי,משהו כזה.
בריטני.
יופי:כוסית,מדהימה,רק להקטין טיפה את הפנים. אופי:
,זהו
כריסטינה.
יופי:להקטין סנטר ואף. אופי:שקטה מדי,שתלמד מבריטני.
מישל.
יופי:גוף רחב מדי,פנים נחמדות,יש לה תיקים(לא יודע איך רושמים!) באף. אופי:
טטאינה.
יופי:איכסה
אופי:ילדה בת שנה.
רבקה.
יופי:ידיים דורשות מכות
,פנים עייפות
אופי: **קרן מור** זה נשמע לי כמו: "אוי אוי אוי אפ'עם לא היה ללי חבר,אוי אוי ואני ואני צ'כה להצטלם עם חזייה ותחתון,אוי אווי אוי"
טיפאני.
יופי:ידיים כמו כפפות בייסבול
פנים מאוותות בצורה מפחידה,ורזה מדי. אופי:"כמעט דפקתי לו נעל בראש" חעחעחע הרג אותי
ליובי.
אופי:פסדר נו,אדישה כזאתי **פיהוק** יופי:יפה! עיניים מוזרות,אבל השאר יפה.
נואל.
יופי:
אופי:זה נשמע לי כמו: "אוי אוי אוי הבן שלי כזה קטן וחמוד,אוי אוי אוי אני לא רואה אותו הרבה זמן,אני מתגעגעת." לכי להזדיין
ברנדי.
יופי:לפחות השיער שלה היה יפה
אופי:
שרה.
יופי:טוב,היא הייתה הכי מכוער מכל העונות של הטופ מודל.
אופי:
בריטה.
אופי:מש יפה
היא לא הייתה שמנה בכלל.
יופי:לא מכיר מספיק.
יופי דר,היית חייבת לשנות בליובי את הסדר של יופי ואופי, יש לך מזל ששמתי לב

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif אבל לרבקה היה חבר..

"אוי אוי אוי הבן שלי כזה קטן וחמוד,אוי אוי אוי אני לא רואה אותו הרבה זמן,אני מתגעגעת"

ThE LiTTle LaDy

New member
../images/Emo28.gifללה...../images/Emo11.gif.

נאימה.
יופי: ממ...את הפנים,יש משהו שמציק לי שם. אופי: את ה-"תמימות" שלה. [נו, מה? לא היה לי משהו חכם להגיד.
] קיילן.
יופי: את ה..ממ...השיניים שלה,בקאוור גירל,הן יצאו מוזרות.
אופי: שתהיה קצת יותר ביצ'ית!
קיניה.
יופי: אהמ,את התחת שלה [?] אופי: אהמ,הכל [?] בריטני.
יופי: כלום. אופי: שתראה קצת יותר רציניות לפעמים. כריסטינה.
יופי: את העיניים והפנים,היא באמת נראת קרה. אופי: שתהיה קצת יותר כיפית,חמימה. מישל.
יופי: העור שלה,הפה והלחיים. אופי: שתפסיק להיות נעלבת של העונה! [
] טטאינה.
יופי: שהפנים שלה יתבגרו. אופי: תתבגרי! רבקה.
יופי: כלום לא לשנות. אופי: כלום. טיפאני.
? יופי: הכל.
אופי: אהמ,אהמ,פיכ. ליובי.
. אופי: אהמ,שתהיה כיפית יותר. יופי: את העיניים,צורת מבנה. נואל. יופי: אופי: ברנדי.
יופי: הכל. אופי: הכל. שרה. היא עפה שנייה,לא? יופי: שיער. אופי: FUN!!! MORE FUN!!! בריטה.
. אופי: כלום. יופי: כלום. עד כאן, דר.
.

Fergie7

New member
עונה ../images/Emo3.gif

נאימה. יופי: כרגע- גבות. אופי: שתיהיה פחות שקטה כזאת. קיילן. יופי: צובעת לה את השיער לורוד. אופי: וונאבי בריטני. קיניה. יופי: משנה את הלחיים שלה, והצורת פנים. אופי: פחות שחצנית. בריטני. יופי: את השקע בסנטר. אופי: קצת טאקט ונימוסים. כריסטינה. יופי: שפתיים, אף ומבט. אופי: שקטה מידי. מישל. יופי: את הצורת גוף. אופי: שיהיה לה ביטחון עצמי! טטאינה. יופי: שיהיו לה פנים של אישה בגילה! אופי: שתתבגר. רבקה. יופי: שתיהיה סקסית, ושתפסיק לחייך כל תמונה! זה לא תמונות מחזור של כיתה ו'. אופי: שלא תיהיה ביישנית! טיפאני. יופי: ניתוח שינוי מין. אופי: רילקס בייבי. ליובי. אופי: היא אחלה. יופי: את כל הפנים, הן פשוט מעוותות. נואל. יופי: את הפנים והשיער. אופי: הרבה הרבה פחות לדבר על הבן שלה! ושתפסיק להתבכיין! ברנדי. יופי: הכל. אופי: הגישה ושתרגע קצת. שרה. יופי: להחזיר את השיער לקדמותו!!!!! אופי: שתפסיק לחשוב שהיא יותר טובה מכולם! בריטה. אופי: לא זוכרת. יופי: כלום.

katie me

New member
אילו הייתי...שלי ../images/Emo42.gif

נאימה.
יופי: שום דבר יש לה יופי מיוחד מאד. אופי: לבלוט קצת יותר, כי נתונים חיצוניים כדי לבלוט יש לה, אז שתפגין יותר אישיות
. קיילן.
יופי: המ...השיניים קצת מוזרות אצלה (ערפדיות טיפה) ולא להסתפר
אופי: להפסיק עם התמימות וכל הזמן להראות את הפשטות שלה לדעתי צריכה לצאת קצת מהקונכייה ואולי אפילו להצטייד בקצת ביצ'יות (קיניה יכולה להלוות לה
). קיניה.
יופי: להרזות קצת ולהתחטב
. אופי: להיות פחות ביצ'ית ואגואיסטית, יש עוד אנשים בעולם חוץ ממנה. בריטני.
יופי: הגומה בסנטר מעצבנת אותי
אופי: פחות צעקניות. אולי להראות שיש קצת שכל בקופסית
. כריסטינה.
יופי: למתן טיפה את העיניים, ולמלא קצת שפתיים. אופי: להפגין יותר אופי וחמימות
. מישל.
יופי: לטפל בעור ובחיים לא לצבוע לבלונד
אופי: יותר בטחון עצמי,ופחות להייחס לכל מיני כלבות בסביבתה
. טטאינה.
יופי: המ...לא יודעת קשה, אולי להגדיל קצת עיניים ואף פחות פחוס
. אופי: ממש לא יודעת, אולי להיות פחות צינית ומתגרה. רבקה.
יופי: אין מה לשנות, פשוט מושלמת
. אופי: כנ"ל
טיפאני.
יופי: הכל
אופי: להרגע, אולי ללמוד משהו...קצת ידע כללי לא יזיק (היא נראית לי מטומטמת ברמות
). ליובי.
אופי: כלום, היא חמודה מאד
יופי: יש לה יופי מאד מיוחד, לא הייתי משנה. נואל.
יופי: פחות פרצוף של אריה, והחלקה (לצמיתות) אופי: להפסיק להתבכיין,ופחות לרכל
. ברנדי.
יופי: הכל! חייבת לעבור השתלת פרצוף
אופי: הכל! חייבת לעבור השתלת אישיות חדשה
שרה.
יופי: הייתי מתקנת לה אף, ומאריכה שער. אופי: לא יודעת, לא ממש הספקנו להכיר אותה
. בריטה.
אופי: המ...לא יודעת. יופי: מאד יפה, אולי הייתי מורידה לה כמה שנים מבחינת הגיל. ו...זהו!

IkMfNiY

New member
אתם לוקחים את זה לא נכון ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

כלומר, השם של המשחק הוא "אילו הייתי", אז צריך לחשוב דרך נקודת המבט של הבנות. נגיד ברנדי וקיניה, הן בטח לא היו משנות כלום בעצמן
אבל זו רק הצעה שלי, הרי דר המציאה את זה ^^ יעל

JULI4561

New member
אהה כאילו מה אנחנו חושבים

שהם היו משנות בעצמן ... באופי/יופי שלהן
אני חשבתי שזה .. עם הינו הן מה היינו חושבות שצריך לשנות בהן/בנו.

SummerNightCity

New member
את מעלה נקודה נכונה. :)

אבל גם כן, אילו הייתי קיניה- בהחלט הייתי עושה לעצמי ניתוח אף במהירות. והן לא היו משנות כלום בעצמן, כי אלו הן. אבל אילו אני הייתן הן... הבנת?

JULI4561

New member
בדיוק מה שכתבתי ../images/Emo152.gif

וכבר חשבתי שלא הבנתי ת'משחק

Plaztyk

New member
../images/Emo48.gif

נאימה. יופי: האף. אופי: קצת יותר לבלוט. קיילן. יופי: השפתיים אופי: להפסיק להיות ככ בתולונת. קיניה. יופי: האף, השפתיים, המצח, הגוף אופי: למות זה פיתרון מעולה ^.^ בריטני. יופי: לפעמים יש לה הבעות של מטומטמת.. אבל בכללי הייתי מנמיכה אותה טיפה אופי: לא הייתי משנה P: כריסטינה. יופי: האף, השפתיים, הצורת פנים. אופי: להפסיק היות ככ רצינית ליד השופטים מישל. יופי: הפה.. והגוף שלה.. טיפה גברי מידי אופי: להיות חברותית יותר >< פחות אנטיפטית טטאינה. יופי: צורת פנים >< ודחוף.. גם אף. אופי: לא הייתי משנה.. יש לה אופי נחמד רבקה. יופי: כלום 0.0 היא מושלמת. אופי: לדאוג פחות טיפאני. יופי: וואי אני לא זוכרת איך היא נראית אפילו >< אבל היא ניגרית אז השפתיים שלה בטח ענקיות והאף קטנטן. אז הייתי מקטינה תשפתיים ומגדילה טיפה תאף אופי: להפסיק לחפור על זה שהיא הייתה במיונים של העונה שעברה והיתה ככה וככה ועכשיו היא השתנתה השיא חשה מחוייבות לעזור לברנדי ובולשיט כזה >< ליובי. אופי: אממ.. כלום. יופי: פוטוגניות.. נואל. יופי: הרבה >< האף.. המצח.. השפתיים.. הגוף.. אופי: להשתחרר קצת ברנדי. יופי: השיניים והשיער שאין לה והגוף. אופי: אין לי שומדבר נגד ביצ'יות ואופי חזק ועצבני אבל היא הגזימה. שרה. יופי: אוי פאק >< הכל חוץ מ... הכל קיצר האישה מכוערת. אופי: לא יודעת לא יצא לי להכיר אותה ככ. בריטה. אופי: כנ"ל לא הספקתי להכיר אותה ככ. יופי: לרזות. ומשו בפה שלה לא מסתדר לי.

MeetLofe

New member
אתם מצפים שאני יענה על כל זה?

טוב נו
נאימה. יופי:מה לתקן ביופי?הכל היא פשוט לא יפה אופי:הבחורה צבועה ואני לא אוהב את זה! קיילן. יופי:אין מה לתקן אופי:היא פשוט מושלמת באופי קיניה. יופי:היא יפיפה לדעתי אבל כן בשביל דוגמנית היא צריכה לרדת כמה קילו אופי:חחחחחחחח הכל? בריטני. יופי:משהו קצת מפריע לי בסנטר שלה אבל היא מהממת אופי:אני מת על האופי שלה לא לתקן כלום כריסטינה. יופי:יש לה קטעים שהיא נראית מפחידה הייתי מרכך את היופי שלה את העניים שלה קצת אופי:כלום מישל. יופי:פשוט שתהיה עם שיער אסוף כל הזמן והיא תהיה יפיפיה:) אופי:האופי שלה לא כ"כ הוגדר לי..אז לא ממש יודע טטאינה. יופי:שלא תראה כמו סבתא אופי:שפשוט לא תהיה טטיאנה!! רבקה. יופי:שתעלם המתיקות הזאת כל הזמן והחיוך הזה בתמונות בקיצור יותר "ילדה רעה" אופי:לא יודע טיפאני. יופי:קצת רוחב בבטן אופי:שאם היא מחליטה שהיא השתנתה שלא תשנה את האופי שלה כל 2 דק' ליובי. אופי:היא חמודה כזאת זה בסדר יופי:באמת שאצל ליובי לא הייתי משנה כלום כי אם הייתי רוצה לשנות משהו זה כבר היה הכל נואל. יופי:נואל מוזרה ביופי לא יודע אופי:שלא תהיה שרמוטה ושיהיה לה ילד בגיל 17 חחח סתם אממ שהבנו את הקטע של דמיאן וזהו ברנדי. יופי:או הו אני אשתוק אופי:כנ"ל שרה. יופי:שלא תראה כמו שרית חדד אופי:שתלמד להפסיד בכבוד בריטה. אופי:כלום יופי:כלום בריטה מושלמת!

למעלה