אללה אנשים, סיכום שבועי!!!

hadarinke

New member
../images/Emo69.gifאללה אנשים, סיכום שבועי!!!../images/Emo69.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

hadarinke

New member
וכמובן שעונה לעצמי../images/Emo122.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קנו לי מחשב לחדר! ופגשתי חברה שלי שלא ראיתי מפסח:) משהו רע שקרה לך השבוע:תכלס שום דבר...אה כן, יצא לי 400 שקל בפלא ואבא חסם לי פה ושם:( שיר שלא הפסקת לשמוע:bohemian raphsody-queen התחדשות השבוע: אוהו: -מחשב -חישמטלו -תיק של ניקי -צמיד מדיוה -דיסק אוסף של קווין -שדון חמוד מיער הפיותD: תוכנית השבוע: אבודים, איך לא
סרט השבוע:אהבה מלוכלכת- כי ראיתי את זה אתמול... ספר השבוע: שעות מתות מאכל השבוע:פיצה ושייק של ריבאר יציאת השבוע:המ...דיזינגוף, שנקין, שוק הכרמל... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חזרה ללימודים:0 אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ליתי משום מה ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: DUDE!! תמונת השבוע: אין לי עדיין תמונות על המחשב:( אני אשים ךתמונה של בן דוד שלי ההולנדי
התוכניות שלי לשבוע הבא:לימודיםלימודיםלימודים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מגניב ביותר!

נועוש6

New member
היי

שתית ריבר?!?! אני גאה בך חחח אח שלי מנהל ביחד עם עוד מישהו את הסניף בקניון איילון ויש מצב הוא ינהל את גבעתיים!!! איזה משקה שתית?? ומה זה חישמטלו?

hadarinke

New member
אני אסביר../images/Emo3.gif

שתיתי משקה נשי
דווקא טעים! ויש לי את הכרטיסיה שלהם ועוד חור אחד ויש לי משקה חינם! וחישמטלו זה בד כזה מגניב עם קצת נצנצים ואני שמה אותו כמו סרט

Lital1989

New member
../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום. משהו רע שקרה לך השבוע: לא משהו ספציפי..סתם שבוע מעצבן כזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי בכלל.. התחדשות השבוע: כלום.. תוכנית השבוע: לא ראיתי. סרט השבוע: כנ"ל ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: סושייי
יציאת השבוע: -- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ לא יודעת.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אולי דודה שלי.. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: -- תמונת השבוע: -- התוכניות שלי לשבוע הבא: כל מיני.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא

Efrat K

New member
ללא נושא

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה די כיף בשמחת תודה וחשבתי שאני אשתעמם. משהו רע שקרה לך השבוע:לא קרה לי שום דבר רע. שיר שלא הפסקת לשמוע:What Dreams Are Made Of-גרסת הבלדה. התחדשות השבוע:קניתי חצאית חדשה וזייהו. תוכנית השבוע:אממ ביה"ס(אם לא יתכנו שיבושים כלשהם) סרט השבוע:לא ראיתי שום סרט. ספר השבוע:צופן דה וינצ'י
מאכל השבוע:קיגל גבינה. יציאת השבוע:לא עשיתי שום דבר מיוחד. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אממ יש לנו מפגש מטוס למשלחת של פולין,נראה לי יהיה נחמד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:בבי"ס אני כבר אראה את כולם
. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: נעמה מראש גדול:"כאילו,מה היית עושה אם לבחור אין יופי אבל,כאילו יש לו אחלה אופי?"
תמונת השבוע:אין לי תמונות מעניינות בשבילכם. התוכניות שלי לשבוע הבא:לחרוש לספרות+תנ"ך(אני אמורה לעשות את זה אבל אין לי כוח). ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה.

Black Jane

New member
כולל נושא

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביקור ים המלח :) משהו רע שקרה לך השבוע: שיעור נהיגה כושל
שיר שלא הפסקת לשמוע: so far - הבנות נחמה התחדשות השבוע: הממ... תוכנית השבוע: וויל וגרייס סרט השבוע: 'המדרון' (2005) ספר השבוע: לקרוא את לוליטה בטהרן (קוראת עכשיו
) מאכל השבוע: מלוואח יציאת השבוע: "אם לקיפוד יש קוצים, אז לקיפודה יש קוציה?" אל תשאלו שאלות מיותרות, לטובתכם
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טסט פנימי. אבל אני אמשיך לצפות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הטסטר (ושוב אני אמשיך לרצות
) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אתה החוליה החלשה, שלום!" יונתן, לחיי האהבה. נוסטלגיה
תמונת השבוע: תמונה יפה התוכניות שלי לשבוע הבא: סוד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב מאוד פלוס מינוס

Over My Head

New member
יש להכניס נושא להודעה../images/Emo42.gif

או שלא... משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול סוכות בטבריה
. משהו רע שקרה לך השבוע: סוגשל ריב עם הBF. אבל השלמנו בסוף
שיר שלא הפסקת לשמוע:Avril Lavigne - when youre gone התחדשות השבוע: מכנס קצר בצבע חום וסווצ'ר של מיקי מאוס בצבע אפור ממשממש מתוק
. מפוקס תוכנית השבוע: חצי מ"פשע מן העבר".חוצמזה לא ראיתי בכלל טלוויזיה
סרט השבוע:לא זוכרת
ספר השבוע: "יומני האומנת" שאני קוראת עכשיו והוא ממש חמוד, ו"איש המיסתורין" שהוא מצוין
מאכל השבוע:אורז שאכלתי בטיול. לשם שינוי הוא היה די טעים
יציאת השבוע:טיול. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שביתה
ולחזור לטניס, וללהקה|סוףסוף| ולעשות קצת שופינג ראוי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המממ....את המאמנת?
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "בלה? בלה תעני זה פינוקיו"
זה היה גדול....התקשרנו לאנשים באמצע הלילה כשהינו בטיול. כן, די מגעיל מצדנו, אבל זה היה קורע
.וחשוב לציין שהכרנו אותם ככה שזה לא היה לאנשים תמימים.והם גם שיתפו פעולה!! תמונת השבוע:
ארומה
. לא בדיוק מהשבוע אבל ניחא. התוכניות שלי לשבוע הבא: יש המון ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מ-צ-ו-י-ן-!

נועוש6

New member
סיכומים זה לא הצד החזק שלי XD

חח סתםםםם XD
משהו טוב שקרה לך השבוע:ראיתי את בת דודה שלי אחרי שלא ראיתי אותה שנה בערך...
משהו רע שקרה לך השבוע:לא הפסקתי לחשוב עליו....
שיר שלא הפסקת לשמוע:son of dork-sick
התחדשות השבוע:קרם נגד חצ'קונים חחחח הוא פועל שיאא הטוב והוא מחומרים טבעיים בלבד!
תוכנית השבוע:נמלטים עונה 1
!!!!
סרט השבוע:סיפור סינדרלה
!!כל פעם שאני רואה אני בוכה מחדש!
ספר השבוע:"תנו לגדול בשקט"/ליאת רוטנר (ספר מדהים שממשיך את "קיץ אחד ביחד" ליאת רוטנר את
!)
מאכל השבוע: גומי
!
יציאת השבוע:מפגש מעריצים של טוקיו הוטל!!!
משהו שאתה מצפה לו שבוע הבא:לקבל את המבחן בהיסטוריה!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:גיא
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:"אני מתגעגעת לגיא"(אני וחברה שלי מדברות שעה על כמה שהוא חסר XD!)
תמונת השבוע: -------> היא כל כך יפה!
התוכנית שלי לשבוע הבא:ללמוד ל1000 מבחנים שיש לי בקרובב חח
ולסיכום איך עבר עליך השבוע:קשה--->מגעגועים!

לא מבינה למה כולם מתלהבים מהספר

קיץ אחד ביחד. בדיוק ספר דפוק שמנסה להיות יפה, עם שפה גרועה ועלילה מטומטמת. סליחה

Efrat K

New member
אני גם לא התלהבתי ממנו

הוא סתם ספר קריאה נחמד כשרוצים לנקות את הראש,אין שום דבר רע בזה.

למעלה