אללה אנשים, סיכום שבועי!!!

Black Jane

New member
קראתי את 3 הספרים בסדרה(רצינית אני../images/Emo6.gif)

הראשון היה פתיחה טובה, השני צלע והשלישי... קראתי בכוח. רק כדי לעשות על זה וי. היא כותבת קצת צפוי מדי...

Billy Shirs

New member
לא אהבתי בכלל!

קראתי את השניים הראשונים. זה כתוב ממש גרוע, המשלב סוג של קופץ כל הזמן, העלילה קצת טלנובלית. ואני לא מבינה- למה שמישהו יתבייש שהוא מנגן בסקסופון? מה הוא דפוק? וכל הקטע הזה עם העיתון, והאנשים ששונים אחד מהשני אבל אוהבים אחד את השני מאוד, זה כל כך קלישאתי.

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכנתי סרטון חביב
. משהו רע שקרה לך השבוע: פרידה מהחבר... שיר שלא הפסקת לשמוע: "Fool the world". התחדשות השבוע: אמממ אין
. תוכנית השבוע: "סיינפלד". סרט השבוע: "סיוט בחדר המורים"
. ספר השבוע: "האלכימאי"
, למרות שעדיין לא סיימתי אותו. מאכל השבוע: גרעינים
. יציאת השבוע: עם חברה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את החברות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמממ לא משנה
. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אני שונאת גברים"
. תמונת השבוע: ההורים שלי לא מרשים לי לשים תמונות שלי... התוכניות שלי לשבוע הבא: כרגע, אין ממש. עוד יהיו
. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ככה ככה.

שונאת שאין לי נושא לרשום, וכבר חרשתי על הבלופ

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי את מורD::: משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי בפעם המליון עם הורים שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: The calling - where ever you will go התחדשות השבוע: ממ.... עגילP: תוכנית השבוע: אבודים3> סרט השבוע: רטטוי^^ ספר השבוע: אבק כוכבים של ניל גיימן, ובתו של שומר הזיכרון של קים אדוארדס מאכל השבוע: פיצהP: יציאת השבוע: XD אני וחברה שלי היינו מחורפנות, אז התישבנו על הרצפה ברחוב, הורדנו נעל אחת והתחלנו להפגין "אנחנו מסריחות" [על משקל "לא נזוז מפה"] XDDD משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ..לראות את כולם^^ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שליD: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "אנחנו מסריחות"P: תמונת השבוע: אין אחת כזאת. התוכניות שלי לשבוע הבא: אבודיםP: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קקי ומצחיקXD מקווה שנהנתם [או שלאP:]

ש ט ו ץ

New member
נושא:

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי והיה לי מדהים
משהו רע שקרה לך השבוע: אממ כלום... שיר שלא הפסקת לשמוע: Paramore - Misery Business התחדשות השבוע: פיי מלאאא קניתי מלא צמידים ושרשראות מדיווה ועוד כמה שטויות... תוכנית השבוע: אני לא רואה הרבה טלויזיה... אז אין מה..חח סרט השבוע: צ'אק ולארי ספר השבוע: -- מאכל השבוע: פסטה! חח יציאת השבוע: לפסטיבל היין, ששונה לפסטיבל הזמר העברי, בראשון לציון... היה כיף =]] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מלא עבודות להגיש שממש לא התחלתי...אהה ושביתה!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ אין משהו מיוחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: או אה... [כמו פששש...חח] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ביצפר ומלא מבחנים :| ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהיםםםםםםםם

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifנהנה בננה! לא מעלה לי תמונה../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מפגש מעריצים מושלם בעזריאלי, מסיבת וילה, וחברות.
משהו רע שקרה לך השבוע: אורחים שהתנלחו אצלינו כאילו אין מחר....
שיר שלא הפסקת לשמוע: F-Raz - Ich Liebe Dich
התחדשות השבוע: סוכריה על מקל
תוכנית השבוע: קוראים לזה אהבה. ויוה
סרט השבוע: 1408
ספר השבוע: סיפור כתוב על מניפה
מאכל השבוע: סוכריה על מקל
יציאת השבוע: מסיבת וילה והיום פתח תקווה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עזבו אותי משבוע הבא..מחר יש הופעה של טוקיו הוטל ...לא מצפה לשום כלום חוץ מלהופעה
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל הבנות
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
תמונת השבוע: לא מעלה לי תמונה=/
התוכניות שלי לשבוע הבא: שביתה..אז כנראה לאדעת..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה++

היפ, היפ, הוריי!!../images/Emo60.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמנמ. שיעור גיטרה, קניות בת"א, ביאנלה בהרצליה D: משהו רע שקרה לך השבוע: התבטל המפגש בת"א עם חברים. מתמטיקה. -_- שיר שלא הפסקת לשמוע: 'תמיד כשאתה בא' / אפרת גוש [: התחדשות השבוע: נמנמ. חוברת תווים, 2 דיסקים, תליון, 5 צמידים, קפוצ'ון D: תוכנית השבוע: לא יודעת, לא ראיתי טלוויזיה X: סרט השבוע: עדיין 'ביקור התזמורת' XD ספר השבוע: 'הערבה האינסופית' / אסתר האוציג, ללא ספק. והתחלתי לקרוא את 'רומן אמריקאי' / יהונתן גפן, ואת 'צלה של הרוח' / קרלוס לואיס סאפון. מאכל השבוע: אני מניחה ששוקולד, כמו כל שבוע
יציאת השבוע: ביאנלה DD: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש את קורל ונעימ בזהב
ושביתה כמובן! ומד"צים וגיטרה וכו'... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: קורל ונעימ D: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "לילה טוב" - "מה לילה טוב?!" - "גם לך יש חרדת נטישה בגללה?"
תמונת השבוע: XD התוכניות שלי לשבוע הבא: הממ. לפגוש את נעימ וקורל, סרט איתם, שביתה, לימודים, מד"צים, גיטרה, מורה פרטית במת' ><, אולי תיאטרון?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסיידר גמור [:

Stinki Winki

New member
עונה../images/Emo108.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת... אין משהו משמעותי במיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: כנ"ל... מדי פעם הייתה הרגשה קצת דיכאונית שיר שלא הפסקת לשמוע: Aly & Aj- Potential Breakup Song התחדשות השבוע: אין... אלא אם כן להוריד את האלבום של דה אקדמי איז נחשב להתחדשות תוכנית השבוע: בטלויזיה? מהדורה מוגבלת! ורגליים קרות סרט השבוע: אין ספר השבוע: שעות מתות של אורי אדלמן מאכל השבוע: אין משהו מיוחד:X יציאת השבוע: לא יודעת
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מישהו מאחת המגמות שלי
שלא בא הרבה זמן. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כנ"ל:) ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "חם לי" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: מקווה שתהיה שביתה... ואם לא אז ביצפר, יומולדת לחברה, ורופא שיניים...:X ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בשעמום גדול!

אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי איתו יום שלם. משהו רע שקרה לך השבוע: מצבי רוח משתנים. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין ממש. אני שומעת את מה שבגלגל"צ. התחדשות השבוע: מכנסיים
תוכנית השבוע: "התוכנית של שרה סילברמן" סרט השבוע:"נסיך מצרים" ספר השבוע: "רוץ, ילד רוץ". היינו חייבים לקרוא את זה. מאכל השבוע: אורז שאימא מבשלת עם עוף^_^ יציאת השבוע: איתו, ליום:-O משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: כרובית. תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: אין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר^_^

Retama

New member
אההההה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ היה שבוע טוב :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא היה כזה שיר שלא הפסקת לשמוע: do you know? חחחח..
התחדשות השבוע: מלא חולצות לחורף! תוכנית השבוע: סטודיו למשחק סרט השבוע: לא ראיתי... ספר השבוע: הלוואי שהיה לי זמן לקרוא מאכל השבוע: אגס מושרה ביין, אפוי, ממולא אגוזים, ועטוף בבצק עלים עם קינמון
יציאת השבוע: סתם עם חברים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום לונה פארק לדמוקרטיים :p אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברים שלא ראיתי מלא זמן... ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: אני וחברה נכנסנו לסופר, אבל בטעות נכנסנו מהיציאה. אז אמרתי לה "נראה לי זה לא הכניסה..." אז הסתובבנו ולחפש את הכניסה, והשומר המוזר הצביע על איזה דלת ואמר- "בעיקרון זאת הכניסה...". אבל זה בכלל היה מחסן. והיה שלט 'מחסן'. אז ממש ממש צחקנו, כי לא הבנו אם הוא רציני או לא... תמונת השבוע: אין
התוכניות שלי לשבוע הבא: אממ לימודים בעיקר... לונה פארק, מכבי, כל מיני כאלה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאד ומעייף :)

למעלה