עונה 11 פרק 13

../images/Emo69.gifעונה 11 פרק 13../images/Emo69.gif

(אין משמעות לאייקון, סתם אוהבת אותו) צפייה מהנה

2lital2

New member
יהיו שני פרקים יום ראשון? כולל הגמר

כי ג'ף אמר שיהיה פרק כפול...

לא, ג'ף אומר כי זה משודר בארה"ב ושם

באמת זה פרק אחד של שעתיים. פה הם מחלקים את זה לשני פרקי סיום ופרק אחרון זה האיחוד.

biסk

New member
אחח לידיה לידיה..../images/Emo179.gif

ארררררררר זה כזה צפוי שלידיה תגיע לפיינל 3!!!!!!!11 הרי בפרק הבא ירצו להיפטר מאיזה"איום" אז זה יהיה או דני או סטף או רייף והיא 100 אחוז תישאר ואפילו יש סיכוי שהיא תגיע לפיינל 2 :/ ורק אלוהי המאיה יודע איך חח היה פרק נחמד..אני במקום סינדי היתי נותן לאחרים את המכונויות כי הם בטוח איכשהו יחזירו לך טובה וככה גם תסחטי מהישרדות 4 מכוניות במקום 1 :p ג'אד נראה שונה לגמרי בלי זקן:-8 עכשיו צריך לחכות ליום ראשון:[

יש אנשים כאלה תמימים בחיי

עשתה בשכל סידני שהשאירה את האוטו, אין לה שום ערבויות שאם היא הייתה מוותרת - היא הייתה נשארת!! ורייף, איזה תמימות, בחיי נראה לי שכח שהגיע לתחרות. מעצבן אותי לפעמים מירמור של אנשים, לדוגמא אני מבינה את ג'אד, כי הוא וסטף היו מאוד קרובים, אבל לא מבינה את סידני, מה הערות המסכנות האלה בסוף. ואיך ג'אד היה מאושר שהיא אמרה את זה חחחח. מה אתם הייתם עושים?? מוותרים על האוטו? ודרך אגב, בובי ג'ון נראה כמו בחורה!!

CoolBoy 17

New member
בחיים לא הייתי מוותר על האוטו רייף מעצבן אותי

כל הכבוד לסינדי אני אפילו לא הייתי שוקל את זה

Princess110

New member
דווקא לשקול כן..! כי תחשוב על זה שאחרי האוטו

הם משוחדים
זהו כמו שרייף אמר"בחיים לא הייתי מצביע נגדה" ותכלסס זה נכון!
מישהו נותן לך אוטו במתנה לא ניראה לי שהם יצביעו נגדו! אבלל אני אישית לא הייתי נותת! זה כיף לגרום שמחה לאנשים אחרים אבל הרבה יותר כיף שאני שמחה

Princess110

New member
מה? הוא חמוד ויפהה אבלל העונה הזאת הוא

התכערר מאוד..[משהו בשפתיים מוזר] הוא חמוד אבל לא עד כדי כך שיכול להיות דוגמן..מוזר! חח וגם אני מעדיפה יותר גבריים..אבלל בוביי הוא גבריי! מהה שבווחח זה שג'ימי צריךך להיות דוגמןןןןןןן

2lital2

New member
הוא לא נותן ליי.. משו באתר לא טובב :[[[[[

תכבתי שוב את הכתובתתת..

2lital2

New member
עכשיו זה עובדדדדדדדדדדדד גאדדדדדדדדדדד

איזה חתיךךךךךךךךךךך הוואאאאאא טוב הוא תמיד חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

n o g a m o o n

New member
זהו המעצבנת החזקה הלכה

עכשיו נשארה רק מעצבנת חלשה (לידיה) רייף שנראה כאילו הוא חנון אבל מסתבר שהוא חזק (ובעצם אני לא מתפלאה כי המקצוע שלו זה מדריך שטח או משהו דומה) ושתי דיוות חזקות דני וסטפני. אותי מעניין עכשיו מה עושים המושבעים כשהם לא במשחק? יושבים ומלבים את יצרים לקראת הגמר? מעניין. ובקשר לפרס, אני בטוחה שאם רייף היה זוכה באתגר הוא לא היה נותן כלום לאף אחת אלא לוקח לעצומ מכונית כמו שסינדי עשתה, על מי הוא עובד? ברור שכשנמצאים בצד השני מחליטים החלטות אחרות.

למעלה