עונה 11 פרק 13

Confide In Adam

New member
סינדי ../images/Emo10.gif

אני באמת לא יודע מה הייתי עושה אם הייתי במקומה, אבל אני די מצדיק את מה שהיא עשתה.. הרי זה שהיא תתן לארבעתם מכוניות לא אומר שהם לא יצביעו נגדה בפעם הקרובה או אפילו זאת שאחריה.. חבל שהיא הלכה, רציתי שהיא תגיע לפחות לפיינל 4... רייף היה ממש ממש ממש מעצבן הפרק, עם כל הפרצופים וההתמרמרויות שלו על סידני.. מבחינה אסטרטגית אני באמת לא מבין למה הוא חושב שעדיף לו להשאיר את דני ולא את סינדי, הרי מבחינת איום באתגרים הן בערך אותו הדבר ואם הם ידיחו את סינדי היא פשוט תהפוך לעוד מישהי שהם בגדו בה וזה יכול להתנקם בהם בסוף.. סטפני פשוט מלכה, והיא פשוט הייתה תותחית הפרק...

2lital2

New member
סטפני ממש ממש לא תותחית

היא פשוט בוגדת ותחשוב שאם היא תגיע לפיינל 2 ... אז כל אלה שהלכו בגללה..לא יבחרו בה..ועוד אחרי שהם צ'יפרו אותה באוכל כמו ג'אד שצ'יפר אותה פעמיים.. וסידני עם האוטו+האוכל.... קיצר פשוט בוגדנית ורעה

Confide In Adam

New member
לדעתי היא כן

ואני חושב שהיא הצביעה לסינדי רק כי רייף ולידיה היו מצביעים לסינדי בכל מקרה והיא ידעה שגם ככה היא תהיה במיעוט. מה שכן, אני מסכים לגבי זה שיהיה לה קשה מאוד לקבל את הקולות שלהם עכשיו אם היא תגיע לפיינל 2...

מור תור

New member
חבל שהם לא מעיפים את דני כבר

היא פירקה להם תהסכם כי היו איומים בלה בלה בלה ועכשיו היא מתחברת עם רייף קיצר הרסה להם ת'כל חחחחחחחחחח

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifוהכי גרוע-

אם היא תגיע לשניים האחרונים- היא בטוח זוכה כי היא לא בגדה באף אחד
איך הם לא קולטים את זה?

Princess110

New member
למה? לדעתי מגיע לדני לזכות!

היא הייתה אחלה מתחרה ועזרה במחנה... למה שלא תזכה?!

מור תור

New member
מהצד שלנו כן היא הייתה אחלה מתחרה

אבל אם אני הייתי בקבוצה של רייף והשאר הייתי מעיף אותה מזמןןןןןןןןן לפני ג'אד ג'יימי וכו' קיצר לפי חישוב שלי אם הייתי איתם עכשיו הייתי מנסה להשאיר את לידיה בגמר בדיוק כמו עונה 10 טום זוכה השני בוכה(השניה
) כי היא לא עשתה כלום סתם זרמה עם הסחף ועם תום בדיוק כמו לידיה

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifהם חבורת אהבלים.

לסטפני וסינדי היה שכל- הן רצו להעיף אותה, אבל רייף עם הפראייריוּת שלו הרס הכל
הוא אשכרה שכח שהוא בתחרות, כמו שכבר נאמר כאן קודם.

מור תור

New member
../images/Emo41.gifלו הייתם סינדי מה הייתם עושים?../images/Emo41.gif

אני אישית לוקח תאוטו למה מי מת מישהו פה ערב לי שאני יקח תמיליון אחרי זה? חח רייף הזה.............=\

Princess110

New member
או שרייף באמת תמים וטוב לב או שהוא באמת תחמן

ושיחק אותה[מה שלא ניראה לי] אלק "לא הייתי חושב פעמיים"
חח הרג אותי שהוא אמר שמתי שהמנחה אמר לה שהיא יכולה לתת את המכונית או... אז ישר חשבתי איזה מסכנה סידני שהיא צריכה ***********לוותר********** על המכונית!
כיאילו הלאוווווווו מההה אתה חושבבב לעצמך?!!!!למהה שתוותרר?!?!?! אהההההההההההההההההההה אניי משתגעעתתתתתתת ממה שהואא אמררר
בחזרה לשאלה:
אםם זה לא היה ברור אז
הייתי לוקחת

Fairywitch

New member
בדיוק. לוקחת../images/Emo45.gif +../images/Emo58.gifלעונה 14-

ראינו כמה השתלם ליאו-מן

mmeny

New member
אני הייתי נותן מכוניות לארבעה../images/Emo73.gif

אם אתה יכול לגרום ל-4 אנשים לקבל מכוניות זו הנאה גדולה-וגם זה מביא אותך קדימה עם ביכוי ענק שאם תגיע לפיינל 2 תזכה במיליון. אתם שמים לב שכל מי שלא מהוה סיכון כמו לידיה או דני(יחסית לגארי בובי ג'ון ברנדון וכו') ממשיך הלאה. וגם מגיע לסוף בלי לבגוד יותר מידי. בקיצור בשלב של השבטים עדיף להיות אתלטתי (מעיפים את אלה שלא שורדים באתגרים) ובמיזוג עדיף להיות כמה שפחות אתלטתי אבסורד משהו

מיכל 87

New member
סטפני מומחית בלתקוע סכינים בגב

היא העיפה את ג'יימי שניה אחרי שכרתה איתו ברית! העיפה את גאד אחרי שהזמין אותה לבלות יום עם החבר שלה מייקל העיפה את סינדי אחרי שלקחה אותה איתה לשיפודייה הזאת! איזה מעפנה היא!! שווה לכולם לא להעיף אותה ולהישאר איתה בגמר כי אף אחד מהמושבעים לא יצביע לה!

למעלה