אוייי
Y yuvali love brit New member 28/8/07 #20 אעאעאעאעהאעהאעהאעהאעה ../images/Emo192.gif לאאאאאאאא עשיתי כימעט הכול ואז עשיתי איקס בטעות :[ אני מתהההה עבדתי על זה שעתיים!!
אעאעאעאעהאעהאעהאעהאעה ../images/Emo192.gif לאאאאאאאא עשיתי כימעט הכול ואז עשיתי איקס בטעות :[ אני מתהההה עבדתי על זה שעתיים!!
Y yuvali love brit New member 28/8/07 #23 טוב פרשתי ../images/Emo10.gif ../images/Emo192.gif שעתיים אני יושבת על הפאזל הבילתי אפשרי הזה! זהו פרשתי :O
טוב פרשתי ../images/Emo10.gif ../images/Emo192.gif שעתיים אני יושבת על הפאזל הבילתי אפשרי הזה! זהו פרשתי :O
X X Slider New member 29/8/07 #34 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני אשלח שוב מחר
Y yuvali love brit New member 29/8/07 #32 ../images/Emo192.gif מהה :O ? איך הצלחת לסיים את זה??? אעהאעהאעהאעהאעה.... ואיך את סיימת? אעהאעהאעהאעהאעה... אני ישבתי על זה שנים ולא גמרתי פעם הבא תעשי פאזל יותר קל טוף? =]
../images/Emo192.gif מהה :O ? איך הצלחת לסיים את זה??? אעהאעהאעהאעהאעה.... ואיך את סיימת? אעהאעהאעהאעהאעה... אני ישבתי על זה שנים ולא גמרתי פעם הבא תעשי פאזל יותר קל טוף? =]
C chikogirl New member 28/8/07 #28 יווו סיימתיי=]]] לקח לי הרבה זמןן אבל סיימתיי זה היה קשה בגלל כל הלבן אבל עברתי את זה חחחחח (יש לי מחלה לפאזלים חחח)
יווו סיימתיי=]]] לקח לי הרבה זמןן אבל סיימתיי זה היה קשה בגלל כל הלבן אבל עברתי את זה חחחחח (יש לי מחלה לפאזלים חחח)
3 3has3 New member 28/8/07 #30 אני אוסיף לך תכף שתי נק' ../images/Emo9.gif *ולא הגבתי לך למסר כי יש לי בעיה *