100 סיבות לאהוב את טוקיו הוטל

• פותח הנושא 3has3
  • פורסם בתאריך

crazysapir

New member
לאלאללאלאלאל די זה לא סיבה איכסה מה

אתם אוהבות את טקויו הוטל בגלל סיבה כזאת.. אוףף זה אחתץ הסיבות שאנני שונאת שטוקיו הוטל התחילו להתפ0רסם מהאמ טי וי במזורבג הזה

S h A y K i

New member
אה וכי ביל שם זאת כן סיבה?

ותרגעי כי רק רציתי להוסיף סיבה לשרשור וזאת לא הסיבה היחידה שבגללה אני אוהבת אותם. חוצמזה לדעתי זה לא עניינך מה הסיבות שלנו לאהוב אותם אפילו אם מישהי אוהבת אותם רק ע"פ המראה (וזה באמת לא בסדר אבל זה לא עניינו של אפאחד..) זה עצוב והכל אבל זאת בעיה שלה. =\

crazysapir

New member
בטח לא גם בגלל ביל אבל

איככ פשוט בושה פאצות התחילו לאהוב אותם מאמ טיטי וי וכל זה.. רגע..כמה זמן את כבר מעריצה אתם?

S h A y K i

New member
מזה משנה?

בכל אופן אני אוהבת אותם שנה וקצת, כי שמעתי אותם פעם ראשונה ביומולדת 15 שלי שהייתה ביולי שנה שעברה. עוזר לך?

3has3

New member
20.

כי רק להם יש פורום עם 8 דפים בשבועיים ויומיים

crazysapir

New member
כי טום שם?וואוא יזה סיבה לאהוב אותם עכשיו בטו

בטוח אני יאהב אותם יותר WTF????

rikikiki

New member
אולי דיי? חחח

הן אוהבות את טוקיו הוטל בגלל כל מיני סיבות, ואחת מהן זאת היא... תני להן.. מה איכפת לך?? חח

YuviR

New member
וואי תקשיבי

תרדי מאנשים, זה ממש לא עושה אווירה טובה בפורום כשמעירים כל שנייה לאנשים על מה שהם כותבים. וזה עוד דעה אישית. את לא חייבת "לאהוב אותנו", אבל קצת טקט לא יזיק.

crazysapir

New member
זה לא שאני לא אוהבת אתכם ההפך אני אוהבת אתכם

אבל אני מממש מממש מממש ממש ממש לא מסכימה עם 2 מכם אולי...וזה לא שאני מעירה כל שניה ,הערתי בסה"כ ל2 אנשים אולי...ובדיוק זה דעה אישיצת שלי ואני אומרת אותה , בדיוק כמוך! זה שאני לא מסכימה עם הדעה שלך ,לא הופך את הדעה שלי ל-0. אז כן הבעתי אותה כי יש לי פה זכות כי אחרי הכל זה פורום ולא הורדתי לפורום שום אווירה,האווירה פה מעולה . "אבל קצת טקט לא יזיק" -- עודג את אומרת לי קצת טקט ,לא כי פשוט לאהוב לההקה בגלל שטום או ביל או לא יודעת שקסים זה מאוד טקט וואי -עם כמה מכם הסליחה^^- שמעתי זה לא שאני {לא יודעת מה.}.(מה שאת חושבת עליי) אני פשוט מעריצה שלהם כבר המון זמן (הרבה לפני האמ טי וי הזה)וקשה לי לקבל את כל המיסחור וכל המעריצות הפאקצות (לא כולם פאקצות ברור!!) וכל מיני דברים וכל מה שקרה לטוקיו הוטל בחצי שנה האחרונה כי טוקיו הוטל לא היו ככה, טוקיו הוטל כיום הפכו להיות כמו כל להקה, פעם הם היו מיוחדים,פעם יותר הערכתי אותם.

rocket

New member
אני מסכימה איתך חלקית

כלומר, אני ממש מסכימה כי גם לי מאוד קשה עם המסחור שהולך לאחרונה ועם זה שעקב המסחור פחתה תשומת הלב למה שבאמת חשוב - המוזיקה. אבל אני לא מסכימה שצריך להעריך את הלהקה פחות בגלל זה. מבחינה מוזיקלית הם רק הולכים ומשתפרים, והם לא שינו את הייחוד שלהם, מה שבשתנה זאת רק כמות האנשים שמכירים ואוהבים אותם ולמעריצים אמיתיים זה לא אמור לשנות

crazysapir

New member
מממ גם מסיכמה חלקית../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

תראי פעם טקויו הוטל זה היה ]פעם שונה כזה ,הם לא היו ממוסחרים לא כלום לא כמו כל הלהקות הממוסרחות של היום בע.. אני כן חושבות שבגלל זה צריך להעריך קצת פחות^__^ ז"א כי הכל היו שונה... הם לא ידעו לשמור על הייחוד שלהם בשבילך שהם יתפרסמו יותר , הם עכשיו כמו כו7לם אז מזה משנה לי .. ברור יש לי גם כיום שירים ממש טוןבים אבל תראי מזה ביל והלהקה היו צריכים לחדש הכל (עם הדיסק סקרים), ביל פתאוםש ר אנגלית בלה בלה בלה..וכל זה... תראי מזה אנשיחם לא שמעו אותם קודם בגלל השפה שלהם(פה בארץ לפחות)וצחקו על איך שהם נראים, פתאום הוציאו דיסק באנגלית תפרסמים באמ טי וי פאקצה מהבצפר שלי פתאום אוהבת אותם , אבל לפני כמה זמן היא צחקה עךי שאני אוהבת אותם.. זה ממש לא אותו דבר , פעם למעריצים של טוקיו הוטל היה יורת..מ... אני אל יודעת איך להסביר..אני בהחלט חושבות שהמעריצים הישנים שונים מהחדשים(למרות שגם תביני החדשים אחלה ואני מתה עליהם את לא מבינה כמה ) אבל הישנים חושבים באותה צורה כמוני, תראי איך בנות מתווכחות איתי פהנ על מה... הישנות תראי אותם ענת, קטיה פוקע , killerpilze... וכו'... אתראי אותם לעומת המעריציות הישנות זה שונה לחלוטין... וכמות המעריצים זה לא הדבר היחיד שמשתנה זה עוד הרבה דברים עם זה השתנו עם זה...ולא משים לב את, את בסדר את
כמה זמן את כבר מעריצה אותם?

rocket

New member
לגבי השירים באנגלית,

בואי נגיד שזה התחום היחיד בו הם הלהקה באמת דיי אכזבה אותי. כי אכן חלק מהייחוד שלהם הוא העובדה שהם שרים בגרמנית (וזאת שפה כל כך יפה לשיר בה, זאת אחת הסיבות למה אני אישית אוהבת להקשיב להם). הם היו צריכים לקחת סיכון ולפרוץ מחוץ לגרמניה עם השירים כמו שהם ולא לנסות לתרגם אותם לאנגלית רק כי אנגלית זאת שפה ביןלאומית ויש חשש שלא יקבלו אותם בעולם אם הם ישירו רק בגרמנית. אבל הם לא לקחו את הסיכון הזה. וחבל. אני לא יכולה לתת לך הערכת זמן מדוייקת לגבי כמה זמן אני מכירה את הלהקה אבל לא הכרתי אותם לא מהרדיו ולא מה MTV (אני בכלל לא רואה MTV... במקרה מישהו סיפר לי שמשדרים של מונסון באנגלית...). לראשונה נתקלתי בהם כשחיפשתי להקות רוק ששרות בגרמנית, אז נכנסתי לאתר שהיה שם מצעד של 100 השירים המובילים בגרמניה והתחלתי להוריד את השירים ברשימה. אבל אז לא ממש שמתי לב אליהם. רק כמה זמן אחר כך כשהתחלתי להקשיב ברצינות לשירים שהורדתי קלטתי את טוקיו הוטל והחלטתי לנסות לחפש שירים אחרים שלהם. אגב, למרות שגם הורדתי את כל השירים יש לי את שני הדיסקים קנויים, כי אם אני באמת מכבדת להקה, אני מעדיפה שיהיה לי את הדיסק המקורי בבית.

למעלה