../images/Emo69.gif../images/Emo122.gif החוליה החלשה ../images/Emo192.gif../images/Emo191.gif
כן, כן.. אני ממשיכה למרות היכולות המתמטיות שלי.. כי הפעם גליה עזרה לי לחשב !!! שוב תודה
האמת שגליה הייתה זו שהזכירה לי שצריך לפתוח את הפינה.. אז.. טוב. שיהיה. אז בפעם האחרונה שעשינו את זה, התוכניות שיצאו הן: אד
ומלך השכונה
(לפי החישוב של גליה - 3 קולות נגד אד, ו4 נגד מלך השכונה) והסדרות שנותרו : (עם מידע קצר שלקוח מהשרשור למטה..)
מכושפות: מכושפות היא סדרת דרמה על טבעית הסובבת סביב חייהן של 3 אחיות(במקור: פרו, פייפר ופיבי), שמגלות יום אחד שהן מכשפות ושבנוסף לצרות בחיי היום יום על האחיות להתמודד גם עם בעיות במישור העל טבעי(שדים, מכשפים וכדומה)
אמריקאן איידול: תחרות שירה שבה מתמודדים 24 אנשים(מתוך האלפים שנבחנו), על מקום ראשון בליבה של אמריקה ובחוזה הקלטות.
האוס: הסדרה סובבת סביב ד"ר האוס, מנהל מחלקת הדיאגנוסטיקה בבית החולים פרינסטון פליינסברו. במהלך הסדרה אנחנו נחשפים למקרים מעניינים למיוחדים שמגיעים למחלקה, ובמקביל, לסיפור של כל אחד מהרופאים, ובמיוחד לחיים הפרטיים של האוס. מותר לכם להצביע פעמיים
לשתי תוכניות שונות כמובן
אם אתם רוצים תפרטו למה, ולמה לא. למשל: (תרחיש שאני צופה לצערי שיקרה) האוס
- כי הוא סקסי מידי, וקשה לי להתמודד עם זה אז אני פשוט אצביע נגד
חחח.. סתם. בצחוק. אז תתחילו להצביע !
כן, כן.. אני ממשיכה למרות היכולות המתמטיות שלי.. כי הפעם גליה עזרה לי לחשב !!! שוב תודה