אוף!

TiNiErBeiL

New member
../images/Emo7.gifאוף!

היום הלכתי לחטיבה כדי לראות עם מי אני בכיתה.. איזה כיתה מעפנה יש ליייייייייייייייייי!!!!!!!
יצאתי ז'4.. אוף.. וחשבתי שיביא מזל לשמוע גרין דיי לפני שיצאתי מהבית... טוב נתגבר.. חח.. איזה אהבלה אני נשמעת..

י5דה רעה

New member
וואלה,גם לי זה קרה..

אין אפילו בן שהוא קצת חמוד עד חתיך 1 אחד בכיתה שלי!!

talitook

New member
-----

לא נורא, אני בטוחה שתתגברי על זה, אני עברתי כיתה...בשנה שעברה הייתי לי כיתה מזה מעפנה...

TiNiErBeiL

New member
../images/Emo7.gifכן גם לי אין חתיכים בכיתהה..../images/Emo46.gif

כולם חנונים שהיו איתי שנה שעברה בכיתהה.. וגם הפאקאצות שהיו איתי שנה שעברה בכיתה.. אווווווווףף.. איזה פאקק..!!

EnglandHooligan

New member
חחח ואיי איזה כיף! !

חח איזה כיף פעם 1 בספטמבר היה יום אבל בשבילי אבל עכשיו שאני כבר בן 17 ולפני גיוס איזה כיף!! !כמה אתם הולכים לסבול !!! 1 1

TiNiErBeiL

New member
י'חרא..../images/Emo4.gif

אתה יודע.. זה לא בדיוק מעודד!!!!!!!!!!
יוו יש לי משפט מזה מתאים עכשיו: "Wake me up when september ends"... חעחע.. איזו אהבלה קטנה אני..

ketas

New member
אל תדאגי ../images/Emo123.gif (פרצוף שטני)

אחרי ספטמבר בא אוקטובר ונובמבר ודצמבר וינואר ופברואר ומרץ ואפריל (אבל יש פסח
) ומאי ויוני ורק אז יש שוב חופש אז אל תשמחי כל כך להתעורר בסוף ספטמבר

אני יצאתי י'3.../images/Emo163.gif

מחר אני הולכת לפגוש את המורה וכאלה.. מה שאני יודעת זה שיש מלא חברים שלי מהחטיבה איתי בכיתה אז זה מעולה. נקווה שאלה שאני לא מכירה שאיתי יהיו נחמדים.

ketas

New member
אל תדאגי

תכירי כבר תאנשים ויהיה סבבה...גם אני התבאסתי לפני כיתה ז'....אבל עכשיו אני עולה לט' ואני חולה על הכיתה שלי...אז את כבר תסתדרי איתם ותראי שזה לא כזה נורא

TiNiErBeiL

New member
מנצלש"ת...

כבר שאלתי.. אבל פשוט אני חייבת לדעת.. מישו יודע איפה יש פוסטרים,סיכות וכו' של גרין דיי חוץ מבת"א (ורצוי מאוד שזה יהיה במרכז הארץ!) זהו.. תודה ולהת'...

sapirush1

New member
ותל אביב זה לא במרכז הארץ?

עצה שלי בקשר לפוסטרים תקני בסטימצקי עיתונים מחו"ל כמו BOP ויש שם יש לי כבר שני פוסטרים מהם

Noa Tsror

New member
כמאני היית ז'4, לפני 4 שנים ../images/Emo3.gif

השנה אני בי'1, אנחנו כבר התחלנו היום, כי אח"כ יש לנו גשר בין סוכות לכיפור.., היה כיף, יש לי אותה כיתה, חלק מהחבירם שלי בה ככה שזה נחמד.., לנו אין ילדים חדשים בכיתה =/ איזה באסה.. בכיתות אחרות נוספו לפחות בכל כיתה 5... הכרתי ילדים חדשים נחמדים אבל... בקיצור היה כיף

למעלה