אוף!

WiseL

New member
בלה

אני הייתי 4 וגם לי זה היה מעפן עכשיו אני 12 וגם עכשיו זה מעפן

am i

New member
בלעעע

לנו יש רק שני כיתות בשכבה שלי וזה עוד נחשב הרבה (מה אני אעשה קיבוץ זה קיבוץ) ואני יודעת שמלא אנשים עזבו אבל אני מקווה שכל אלה שאני אוהבת לא עזבו..... כי היה ממש כיף איתם שנה שעברה... ואני יודעת שיש לנו עוד שלושה אנשים חדשים... שניים בכיתה שלנו ואחד בכיתה המקבילה.... יש סופסוף בית ספר.... אני התגעגעתי....... (חכו עד מחר הכל ישתנה אני גם אחזיק בדעה של wake me up when september ends) אני כל כך מאושרת שכל הפרחות מהכיתה שלי עזבו אתם מתארים לעצמכם?! עד האחרונה אין אפילו אחת!!!!! וגם הזונה שמיררה את חיי עזבה!!! ויש לנו מחנכת חדשה שלא שונאת אותי ולהיפך.... אני מקווה שהשנה הזאת תיהיה טובה...

rebel girl

New member
אני עברתי השנה ביצפר אז...

ביקשתי שישימו אותי ב-ח'7 יש כי שם חברות והסכימו לי!!!

sapirush1

New member
י'6..

גם אני התבאסתי מהכיתה החדשה יצאו מלא ילדים שלא רציתי וכמעט שאין חדשים עדיין לא ראיתי את החדשים בכיתה שלי אבל יצא לי לראות כמה מהשכבה ואלו פאקצות אבל ממש פאקצות!

l AdidAs l

New member
היייי את מעירוני ד'../images/Emo2.gif?

אני בתיכון חדש, הייתי אמורה לעבור לעירוני ד' אבל לא הצליח \= איזו שכבה את?

l AdidAs l

New member
המ..

אני מכירה המון מעירוני ד', איזו שיכבה הוא? ומאיפה את?

אני במעיין!!

חחח אצלנו בבצפר כל כיתה ממציאה לעצמה שם שהולך איתה עד הסוף המר [שהוא בי' כי אז מערבבים אותנו.... חרא מורים!!] 3 שנים הייתי אורן - הכיתה הכי טובה, עם החברים הכי טובים, והמורים הכי מעולים, והשם הכי מעולהההההה ואז עברתי למעיין :(... זה לא שיש לי חרא יךדים אבל.. כיתה פחות טובה... וחוץ מזה תגידו תודה, אומנם יש לי בנים חמודים ומקסימים בכיתה ובשכבה אבל אף אחד ךא מתקרב לשווה... כאילו יש יפים... אבל... זה לא כיפי... 3 שנים אני רואה אותם... :S והחדשים הם בעעע אחד גדול... וואי... אני יודניקית דאמט!! בגרויות!! :S:S:S

A Radcliffe

New member
תנחומי.....

אני הלכתי ויצאה לי כיתה סבבה רק חבל שגיא לא איתי בכיתה.... (נועה שש...) וכל הבנים גמדים.... או שאני גבוהה מדי בשבילם...

למעלה