../images/Emo7.gifאכזבות../images/Emo7.gif
שלום חברים יקרים! יש לי שאלה שתמאימה מאוד לפורום הזה:איך מתמודדים עם אכזבות? זו פעם רביעית שאנחנו מארחים מישהו הקשור לנושא ה-C.P. ונוחלים כישלון. בפעמים הקודמות היו קצת שאלות וכמעט ולא היה יחס של המתארחים. הפעם הסיפור היה שונה, היו הרבה שאלות וקצת תשובות של האורח. האירוח התחיל באיחור של חצי שעה, ועבר זמן עד שהאורח התארגן לתשובות מסודרות, (ניתנו בסה"כ 3 תשובות, והיו הרבה שאלות), אני מודה שקשה לי לכתוב את ההודעה ואני בוכה
, כי למרות שזו פעם רביעית קשה לי להתמודד עם תחושת האכזה הקשה. חשוב לי לקבל עצות איך להתמודד עם האכזבה המרה, ובעיקר לקבל עצות ממנהלים מנוסים יותר בנושא האירוחים. זו הפעם הראשונה שהייתה השתתפות פעילה מצד הגולשים, וזו הנחמה היחידה שלי בערב העצוב הזה לבית שלי, (כך לפחות אני מרגישה). תחושת האכזבה היא ששולטת עכשיו, וכל-כך הייתי רוצה שתחושה אחרת תשלוט, תחושת הניצחון, אך לצערי זה לא קורה, כי אני מרגישה שאיכזבתי את הגולשים, ויעידו על כך ההודעות ששאלו איפה האורח, והביקורת על האירגון. עצובה,
ליאת.
שלום חברים יקרים! יש לי שאלה שתמאימה מאוד לפורום הזה:איך מתמודדים עם אכזבות? זו פעם רביעית שאנחנו מארחים מישהו הקשור לנושא ה-C.P. ונוחלים כישלון. בפעמים הקודמות היו קצת שאלות וכמעט ולא היה יחס של המתארחים. הפעם הסיפור היה שונה, היו הרבה שאלות וקצת תשובות של האורח. האירוח התחיל באיחור של חצי שעה, ועבר זמן עד שהאורח התארגן לתשובות מסודרות, (ניתנו בסה"כ 3 תשובות, והיו הרבה שאלות), אני מודה שקשה לי לכתוב את ההודעה ואני בוכה