אני רוצה את התאומים שלי

../images/Emo7.gif אני רוצה את התאומים שלי

אני רוצה אותם בחזרה. אני לא יכולה יותר. הזמן עובר ועובר ועובר... וכבר עברה לה מעל חצי שנה !!!! חשבתי שאני אהיה מהר בהריון שוב. אבל מסתבר שזה לא כך. די. אין לי כוח יותר. אין לי... אני בוכה כבר מאתמול כמעט ללא הפסקה. הייתי בחינה של המשפחה אתמול, ורצו למרוח לי על היד חינה לפוריות. אמרתי שאני צריכה את כל הקערה, ולמרוח במקום אחר.... אולי זה יעזור... אני עצובה נורא. למרות שאני מאוד משתדלת. באמת!!! אפילו הלכתי לגיסתי הבייתה ושיחקתי עם התינוקת והילד הקטן שלה. אבל כשאני מריחה את הריח של התינוקת, וצוחקת עם הילד, אני רוצה גם!!!!! אוף..... יש לי מצב רוח נוראי. וכאבי בטן נוראיים. וההתפקדות הזו בכלל הרסה אותי. ראיתי כמה זמן אני כבר בתוך העסק הזה.... למה? למה? למה?

אולה *

New member
סאני, סאני, סאני...

כואב לקרוא, אבל לך זה בטח כואב יותר. אין לי הרבה מילות נחמה. אבל את ח-י-י-ב-ת להאמין, שתהיהי אמא. כי זה יקרה. |חיביק| |חיביק| |חיביק| |חיביק| |חיביק| |חיביק| אולה

alizae

New member
סאני יקרה,

אני לא פעילה בפורום אך עוקבת אחריו מידי יום אני כל כך מבינה לליבך גם אני עברתי 2 הפסקות הריון אחד בשבוע 17 ואחד בשבוע 26 כשכל פעם הסיבה היתה שונה ההריון האחרון היה הריון מבחנה ועברה שנה מאז הפסקת ההריון גם אני עדיין בוכה כמעט כל יום אך הדבר היחיד שמחזיק אותי הוא שיש לי ילד בן 5 שזקוק לי.במהלך השנה האחרונה ניסיתי כ- 4 הפריות שהיו שליליות והסיכוי שאצליח להרות קטן ביותר עקב גילי 42.אני רוצה להגיד לך שמותר לך לבכות לקטר לכעוס ולהבין שזה הדבר הכי טבעי והגיוני שקורה לאחר מצבים כאלה הבנתי שאת בחורה צעירה ואין לי ספק שתצליחי להרות בקרוב דבר שיקל עליך. כשהצלחתי להרות לאחר הפסקת ההריון הראשונה שלי הייתי באופוריה והצלחתי להדחיק את הפסקת ההריון הקודם שאפילו אני הופתעתי מהחוזק שקיים בי.וכנראה בכל אדם. אצלך עדיין הכל טרי פחות מחצי שנה ולכן תגובותייך נורמליות לחלוטין אין לי ספק שתצליחי להתגבר ולהנות מהדברים היפים שעדיין יש בחיים האלה במשך הזמן. אני ובעלי השתתפנו בקבוצת תמיכה עם זוגות נוספים במצבנו דבר שעזר מאד לפרוק את הכאב הצער והתסכול ושחייבים להמשיך הלאה. אני מצטערת אם הכל יצא מבולבל אשמח לשוחח אתך מס´ הפאלפון שלי 051/832337 מאחלת לך ולכל בנות הפורום שנה טובה פוריה והרבה הצלחה.

סאני יקרה אין לי מילים לנחם צער .. ../images/Emo24.gif

כזה רק מי שחוותה משהו דומה יודעת את עצם הכאב .... אך אני רואה בפורום שאת מעודדת ניפלא בנות אחרות ונותנת להם אור להמשיך במאמצים להביא ילד לעולם אם כך זה מה שאני יעשה אם זה בטלפון אם זה בפורום ואני חותמת לך שבסוף הכל יהיה טוב והאושר יגיע אלייך במפתיע ..... אוהבת יונית החיננית

סאני מתוקה

נורא קשה לך וכואב לך, ואת רוצה את התינוק(ות) שלך עכשיו... מהר... וזה כל-כך ברור ומובן ונכון שתהיי עצובה בגללם. הלואי והיה לי כדור בדולח והייתי יכולה להגיד לך בדיוק מתי זה יקרה, אני כל-כך משוכנעת שתיכנסי שוב להריון ממש בקרוב. אני יודעת שזה יקרה, ואני יודעת שיהיה לך נהדר, ואני גם יודעת שאף פעם לא תשכחי את התאומים שלך.
גדול והמון

TWEETY =^.^= 3

New member
אויש סאני´לה ../images/Emo23.gif איתך וקבלי ../images/Emo24.gif

לא יכולה לומר לך שאני מכירה את ההרגשה של אובדן,,,,רק של הכמיהה הגדולה הזו של להיות אם. ואני ממש מקווה שאת ועוד כאלו שאיבדו את עוללן עוד בטרם עת, יהרו ומהר ככול שניתן - אולי זה מה שימלא לכן את החור הגדול שנפער בליבכן. אתמול חברה שלי אמרה לי שבכי זה טוב, זה טוב כי זה בכי שמשחרר מועקות ישנות, זה בכי שמקל במעט על מעמסת הלב. אז תבכי שמש יקרה שלי ושחררי את כל העומס שרובץ עליך. ואני מאחלת לך ולכולנו שהשנה הזו נשאיר את הסירה ריקה ושוממת ובשנה הבאה נפתח פורום חדש לאמהות טריות
שולחת לך חיבוק ענקי והמון חום ואהבה

יפית@

New member
סאנוש ../images/Emo7.gif

ממש כואב לקרוא את השורות האלו , זה קצת מחזיר אחורה. אבל את חייבת להמשיך הלאה. אין דרך יותר טובה מזה , אני יודעת שזה מעצבן לשמוע את זה ולא קל לך אני יודעת אומנם אני איבדתי עובר בשבוע9 ולא 2 ברוך השם ואני מבינה שהכאב שלך הוא פי מיליון אבל כאב זה כאב וזה לא משנה. אז באמת אני מקווה שתקבלי את המחזור שלך כמה שיותר מהר ותתחילי להדקר ולהדקר ושזה יהיה העינוי האחרון שלך, כי כולנו רוצות כל כך, ואין דבר אשר עומד בפני הרצון. תיהיה חזקה תעשי דברים שאת אוהבת ותמשיכי הלאה. שוב פעם אני מבינה לליבך וכואבת יחד איתך, אבל אני יודעת מה זה במימדים יותר קטנים אז אני מרשה לעצמי לומר לך דברים אלו. מחזיקה לך את כל האצבעות שיש לי וגם ביקשתי עכשיו מבעלי בטלפון שיחזיק גם לך והוא מסר בהצלחה - הוא יחזיק לך בין תספורת לתספורת כי הרי הוא לא יכול לספר באצבעות שלובות
זהו, אוהבת אותך מאוד ומאחלת את כל הטוב וכל מה שאני מאחלת לעצמי. שוב חיבוקים ונשיקות מירושלים. ביי יפית

נועם@בת

New member
סאנשיין אהובה שלי ../images/Emo23.gif

מה שהיה נגמר. עם כל הכאב האיום שכרוך בזה, המלאכים הקטנים האלה עברו לעולם אחר. אבל את יודעת היטב שילדים אחרים יהיו לך. ילדים חיים בריאים ונפלאים. כאלה שריח התינקות שלהם ישכר, ואפילו ריחות החיתולים שלהם יהיו בושם נפלא בשבילך. כואב לך עכשיו סאני, אבל את כבר לא כל כך למטה כמו אז. מתחתית הארורה הזאת טיפסת, ואת לא חוזרת לשם. לא חוזרת בשום מקרה. כנראה שהמכשפה האדומה בדרך, מתקדמת לה במעוף המטאטא שלה, שולחת לפניה שובל של הורמונים עם תסמונת-קדם-המחזור הידועה לשמצה
בואי שימי כאן את הראש שלך על הכתף שלי. לא כתף מרופדת, אני יודעת
אבל כתף שמוכנה לספוג כמה דמעות שרק תרצי להזיל. המכשפה הנבזית תגיע בסוף, ומצב הרוח יתייצב. את תמשיכי לחתור, ובמאמץ משותף נצליח לזרוק אותך מכאן לפורום הריון והפעם כרטיס בכיוון אחד בלבד.
גמר חתימה טובה נועם

אני מאמינה לאלוהים יפצה אותך על כל ../images/Emo25.gif

הסבל הנוראי שלך ושל כל הבנות.

עמית@

New member
כל כך הרבה כבר כתבו לך שקטונתי,

כתבו לך דברים שרציתי לכתוב, אבל כנראה כבר איחרתי, אבל אני מניחה שלעולם לא מאוחר כדי לבכות איתך, כדי להצטער עבורך וכדי לקרוע את הלב למשמע (ולמקרא) הבקשה שלך והרצון שלך, את הילדים. אוף סאני זה קשה מנשוא. אבל שוב, כמו שכתבו לך רבים וכתבתי בעבר, אסור לך לתת לעצמך לשקוע, את חייבת להאחז ולהפוך פנייך אל הזרם, את חייבת להתנגד, זה כל כך קשה ואלוהים יודע שאין לי שום מושג מה רב הכאב. תחזיקי מעמד סאניקית. אני

סאני היקרה

אני לא אדם אמיץ בחיי שלא והייתי צריך אומץ לענות לך ואת יודעת שמה שעברת מעיד שאת אמיצה ולאמיצים יש אומץ לנסות שוב ולהצליח ההתפקדות כאן חסרה - את ההצלחות גם את אלו שהצליחו אחרי זמן קצר אבל בייחוד את אלו שאחרי זמן ארוך אלו שמזכירים שיש תקווה, גם אם אחרי הרבה נסיונות וגם אם אחרי הפלות אני לא מבין גדול בכלכלה יש לי חבר שכן - אולי בעצם לא כי עובדה שהוא לא עשיר.. והוא אומר שכל צעד כלכלי שלוקחים הוא על סמך העתיד ולא על סמך העבר ככה גם עצתי כאן לא לחשוש בגלל העבר אלא לקוות בגלל העתיד חיבוק ענק ענק שאני מקווה שיתגשם כבר בימים הקרובים לחיבוק אמיתי ליאור

רוני@30

New member
סאני - אני מחבקת אותך ובוכה איתך

אין לי מה להגיד לך. רק שאין ברירה אחרת: בסוף יהיה טוב. הרבה חיזוק ואהבה, רוני

סיאלו

New member
סאני יקרה ../images/Emo25.gif

סאני אני כל כך מבינה אותך גם אני אתמול פגשתי חברה שהיחד קיבלנו תשובה חיובית היום היא בחודש שישי ורואים בטן,ויש בן ואני כלום ברחתי הביתה. והיום אני על הקרשים. אני מנסה לחזק אותך.

טלי2

New member
סאני יקרה ../images/Emo23.gif

שום מילה ואפילו חיבוק לא יוכלו למלא את החלל שיצר האובדן של התאומים שלך, אני כל כך מבינה לליבך, ומקווה שאת מרשה לעצמך לצעוק את ה " אני רוצה גם" בקול. בסדנא שהיתה לי בעבודה המנחה אמרה שכדי להשיג משהו שרוצים צריך להתחיל מביטוי הרצון בקול, שהוא התחלה של עשיה. אני מאמינה שעוד יגיע הרגע שהצעקה תתחלף בצעקת שמחה, והרצון יהפך לילד, ועד אז, נהיה כאן איתך, ונחזיק אצבעות...

יקירתי

עצוב לי כל כך לקרוא את הדברים האלה אבל אני יודעת שבתוך העצב הגדול שלך יש גם תקווה - תקווה ורצון עז להצליח. את תצליחי, כמו שמך השמש עוד תזרח במיוחד גם בשבילך. מה שקרה לך ול א. הוא דבר איום שאין עליו ניחומים, אבל עוד תפוצו על זה בילדים בריאים וחמודים. זה עניין של סבלנות ואמונה. שולחת חיבוק גדול של אהבה זוהרה

salpter

New member
סאני ,המקרה שלך עצוב מאד וכל פעם

מחדש כאשר אני קוראת כואב לי מאד, למרות שבעזרת השם או לא יודעת מי כאשר תהיי בהריון לדעתי את צריכה לפנות לרופא המתמחה ´´בהחזקת הריון´´, גיסתי נכנסת להריון בקלות (רק מהריח) אבל היא נולדה עם מחיקה מלאה בצוואר הרחם, וכוי´ כך שהיא מפילה , אבל היא הדרימה עד באר שבע והגיעה עד פרופסור מיוחד שהצליח ועזר לה באמצעים מכניים ושמירת הריון בבית חולים מהיום הראשון ויש לה היום ילד .....אז התעודדתי שאבי מסיפורים כאלה כוחות להמשיך, אך אני חושבת (המלצה בלבד על תכעסי) שאת חייבת לראות פסיכולוג כדי להתגבר על האובדן כעת ולא על אי כניסה להריון. ביי שנפגש רק בשמחות.

סאני יקרה

הלב שלי נשבר כשאני קוראת את מה שאת כותבת. ולקח לי זמן להחליט מה אני רוצה להגיד לך, כי יש בי המון מילים שרוצות לצאת ולגעת ואני לא בטוחה אם אני יודעת איך. תמיד כשמסתכלים אחורנית או כשמגיעים לאיזה תאריך בעל משמעות, פתאום המודעות לזמן שחלף והחלום טרם הגיע מכה בנו כמו ברק. ואז הנשימה נעתקת ונדמה שהעולם כולו קורס עלינו ולא יודעים איך נוכל לקום שוב מחר בבוקר ולהמשיך. קשה מאוד להמשיך הלאה, להסתכל רק קדימה ולהשאיר מאחור את הכאב העצום. קל מאוד להתמכר לכאב ולשקוע בו. כל אחת מאיתנו יודעת זאת. אבל אסור. אסור לך להניח לעצמך לטבוע בים הכאב. את חייבת את זה לעצמך ולא. שלך. יש בך הרבה כוח. אולי את לא מודעת אפילו כמה. את צריכה למצוא את הדרך שמתאימה לך כדי להמשיך הלאה לחתור. אני יודעת שאת תצליחי לגעת שוב באושר, והפעם לתמיד. אני לא יודעת מתי זה יקרה, אני יכולה רק לקוות ולהתפלל שלא ירחק היום.
מרב

ligo

New member
סאני היקרה

כל כך כואב לי בשבילך. רציתי לכתוב לך אחרי שראיתי את ההתפקדות. אני כבר ידעתי על התאומים אבל כשקראתי את השתלשלות העיניינים- האושר של ההריון ואז האובדן הקשה- פשוט לא יכולתי להפסיק לבכות. אז על אחת כמה וכמה את.אני לא יודעת מה להגיד שינחם אותך כי אני לא יודעת איך אפשר להתמודד עם אובדן כזה. מותר להיות קצת "על הקרשים" אבל אין מה לעשות, צריך להמשיך ולקוות ולייחל לכך שזה יקרה שוב בקרוב.
תהיי חזקה.רק עוד קצת...

למעלה