אני רוצה את התאומים שלי

יפעתי&

New member
סאנשיין ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

כשקראתי אתמול את ההתפקדות הרגשתי שאני חוזרת איתך אחורה.. וחשבתי שאם זה מה שזה עושה לי בטח לך זה הרבה יותר קשה .. מי שלא חווה את זה לא יבין לעולם ואני רק רוצה לחבק אותך המון ולקוות יחד איתך שזה יגיע ומהר מהר מהר... אין לי תשובה בשבילך ללמה אבל אני מקווה שבפעם הבאה זה ייגמר בטוב עם תינוק/ת/ות בידיים והרבה שמחה אושר. שתהיה לך שנה באמת טובה כמו שאיחלו כולן ושתדעי רק טוב

yaelhul

New member
סאני יקירה, אין לי מילים שיכולות

לכאוב את הכאב שלך או להעביר אותו אל הכתב. אין לי מילים שיכולות להקל, לסגור את החור בבטן ובלב או להביא לשם חיים חדשים. אין לי מילים שיסבירו לך עד כמה אני רוצה להקל במשהו על כאבך, ולא יודעת איך. לכן אני רק אומר שאני שמחה שאת כאן ושאת מסוגלת לשתף אותנו במה שעובר עלייך, ושמחה שלמרות הכאב הנורא שלך את מעודדת גם אותנו כשאת יכולה. אני מאמינה בכל ליבי שאת בדרך הנכונה, ושבסופה מחכה לך תינוק שיקל על הכאב ויגרום לך להתרכז רק בו. אני מקווה עבורך שזה יקרה ממש בקרוב. מגישה לך כתף ושולחת חיבוק גדול
יעל

מירה@

New member
סאני מותק,

את כל ה-
שבעולם, כל מה שיש לי מאחלת לך רק טוב וטוב וטוב מירה

שחר חדש

New member
סאני, כל כך כואב לקרוא את ההודעה

שלך. את יכולה (ואפילו צריכה) להתאבל על האבדה הגדולה הזו. אבל לצידו של הצער הזה - "תלחמי". תנסי להסתכל גם קדימה, אל ה"הלאה". האושר יגיע (אולי הוא כבר ממש כאן - בפתח). תחשבי על זה - עברת כבר חצי שנה מאז , בטח אלוהים מבין שהגיע הזמן... מאחלת לך טוב, שחר

תותי1

New member
../images/Emo42.gif יקרה, את חייבת להיות חזקה

ותמיד לזכור: כל עקבה לטובה, ובסוף הכל הכל מסתדר לטובה.
. חתימה טובה.
תותי

למעלה