בצער רב וביגון קודר

בוזיקית

New member
../images/Emo7.gif בצער רב וביגון קודר ../images/Emo7.gif

חברתנו נוצה סגולה דיברה איתי וביקשה ממני לרשום בפורום את הסיבה להיעדרותה בימים טרופים אלו (אוף זה קשה לי) - אמה נפטרה אתמול בערב. היא לא תיכנס לפורום בקרוב, אבל אם תכתבו משהו אני אעביר לה. דיברתי איתה עכשיו. היא בסדר עד כמה שאפשר בנסיבות כאלה, קשה לה נורא. בואו נדליק נר לזיכרה של אמה של נוצה סגולה שכל כך קשה לה עכשיו, שהשנה שלה בכל זאת תתחיל ברגל ימין ורק דברים טובים שיקרו. גם אמא שלי נפטרה ימים ספורים לפני ראש השנה. אומרים שבימים כאלה מתים צדיקים... נוצה שלי, תנוחמי מהשמיים. אוהבת אותך כל כך...

בוזיקית

New member
אני חורגת ממנהגי הפעם

ומקפיצה בשביל שכמה שיותר אנשים יראו את זה

בוזיקית

New member
אני חורגת ממנהגי הפעם

ומקפיצה בשביל שכמה שיותר אנשים יראו את זה

עצוב../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

משתתפת בצערה, מסרי לה תנחומיי ובקשתי לחזק אותה.

בוזיקית

New member
אני מקפיצה שוב פעם

כדי שלא יברח לעמוד השני ושכל מי שנכנס לפורום יראה את זה! אני אדבר עם נוצה יותר מאוחר ואעדכן אותה במה שאתם כותבים! גילה, אולי אפשר רק היום לנעוץ את השירשור הזה בראש הפורום? אני חושבת שזו מיצווה...

../images/Emo24.gif../images/Emo16.gifמשתתפת בצערה

אני כל כך יודעת מה היא עוברת עכשיו תמסרי לה חיבוקים,והלוואי והשנה הזו תהיה יותר טובה מזו שהיתה.

בוזיקית

New member
דיברתי מקודם עם נוצה שלנו

היא מרגישה טיפה יותר טוב. מסרתי לה את תנחומיכם והיא התרגשה. ביקשה שאמסור שהיא אוהבת ומתגעגעת לפורום ומקוה לחזור בקרוב.

mar22

New member
מוסרת גם תנחומים...באיחור קצת../images/Emo4.gif

שתרגיש טוב. אמן

motek89

New member
יהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

באמת עצוב לי, אני לא יודעת למה, אולי בגלל שאני כל כך אוהבת את נוצה
נוצה סגולה, תרגישי טוב, קבלי חיבוק ענק! אני אוהבת אותך ואני מקווה שעד כמה שזה קשה, את בסדר

בוזיקית

New member
../images/Emo20.gif עידכונים ../images/Emo20.gif

זה עתה סיימתי לדבר עם נוצה שלנו בטלפון. היא בסדר, הולכת לישון ולהרגע אחרי יום עמוס עם הרבה מבקרים. אין להם הרבה זמן לשבת שבעה - בעצם מחר היום האחרון המלא, ואחר כך ערב חג קוטע את השבעה. מסרתי לה מה שכתבתם פה, והיא מאוד התרגשה ותשתדל להיכנס לפורום כשהדבר יתאפשר לה. כמובן שעושה לה מאוד טוב לדעת כמה שאנשים אוהבים אותה וכותבים לה - זה מחמם לה את הלב, אז אם אתם רוצים לכתוב לה כל דבר מעודד ומשתתף - אתם מוזמנים לעשות את זה כאן. אני אעביר לה דיווח, והיא תיכנס בעצמה עוד כמה ימים ב"ה ותיראה. נוצה מסרה לילה טוב לכולם, ושהיא אוהבת אתכם ומודה לכם על ההשתתפות.

asmati

New member
תנחומיי../images/Emo16.gif

מכיר את ההרגשה של קרוב שמת;[ חבר טוב שלי נפטר לפני שבוע, רק בן 18:/

למעלה