בצער רב וביגון קודר

l i r o n R

New member
תנחומיי הכנים לנוצה היקרה!

מי ייתן ותתחזק עם כל יום שעובר ולמרות כל הכאב תהנה עד כמה שניתן משנה טובה ופוריה, מלאה בהמון בריאות ורק אושר, שמחה ואהבה. בוזי, כל הכבוד שאת מעבירה לה את דברי הפורום, תודה בשם כולנו.

בוזיקית

New member
מקפיצה

ושוברת שיאים בללכת לישון מאוחר... עוד שעה ורבע קמה לעבודה... קדימה חבר'ה, מי שעוד לא כתב לנוצה כאן או במסרים האישיים מוזמן לעשות זאת ולחמם לה את הלב! באהבה, בוזי

בוזיקית

New member
מצטערת

חייבת להקפיץ! גילה אנא ממך, לדעתי זה מספיק חשוב כדי לנעוץ עד מחר...

misplaced

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערה ../images/Emo7.gif

תמסרי לה המון המון אהבה! ושתהיה לה שנה מלאת אושר ושמחה ואהבה.

ואווו,

תנחומי המלאים והכנים נוצה חמודה שלנו, מקוה שתדעי ימים טובים יותר, למרות הקלות שהמילים נאמרות והקושי לישם את הדברים אני מאמינה שאימך נמצאת במקום טוב יותר, ושסוף סוף היא נחה, ושוב שלא תדעי עוד צער יקירה

בוזיקית

New member
עדכון

דיברתי עם נוצה מוקדם יותר. היום היא מבולבלת ולא במיטבה, אך זה מובן בנסיבות... היא מוסרת לכולנו את אהבתה. עדכונים נוספים בהמשך. שלכם, בוזי

בוזיקית

New member
../images/Emo39.gif דיברתי שוב עם נוץ נוץ שלנו

היא עייפה נורא, עבר עליה עוד יום קשה. מחר קמה מוקדם בבוקר ועולה לקבר כי השבעה מסתיימת מוקדם עקב כניסת החג. היא מאוד מתעודדת מהמסרים ששולחים לה פה (אני מעבירה לה) ומקווה לחזור אלינו בקרוב... הימים הקשים עוד לפניה - השיבעה זה באמת החלק הקל... אני מאחלת לנוצה ואני בטוחה שכולכם תמימי דעים, שתהיה לה שנה קלה יותר ושלווה יותר, ושתתחזק ברוחה... נוצה - אנחנו כאן איתך, את לא לבד חמודה. תיכנסי לפורום תיראי כמה אוהבים אותך... וכך גם לכולנו - שולחת המון אהבה וחיבוקים לכל מי שצריך - ממני, בוזי

תודה לכולם

אתם מחממים את ליבי. הרגע חזרתי מבית העלמין, הולכת להתקלח.. שוב תודה.

למעלה