חוזרת הביתה...

אהובתי ../images/Emo14.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo23.gif

אני יושבת מול המסך ופשוט לא יודעת מה לכתוב לך! כשחזרתי לפורום לאחר כמעט חודשיים ללא פעילות ממוחשבת ולא ראיתי את השם שלך מופיע אצלנו בפורום (זה היה לפני חוש וחצי/חדשיים, אני חושבת) אמרתי לעצמי:"לא ייתכן!!רק החליפה את שמה וכבר בהריון??" והייתי באמת כל כך שמחה בשבילך!! עם כל העצב והחמלה שבליבי - אני מחזקת אותכם ומעריצה אותכם על הצעד הכל-כך קשה שאתם עומדים לבצע. נקבל אותך פה ברגשות מעורבים ובזרועות פתוחות, ואנא - אל תחליפי את שמך, מתוקה - כי אני מאחלת לך להיכנס להריון מהר מהר ובאמת להצליח. חיבוק וירטואלי ע-נ-ק

TWEETY =^.^= 4

New member
../images/Emo7.gif ליבי ליבי איתכם ../images/Emo7.gif

לא ממש יודעת מה לכתוב כדי לנחם,,,,לא יודעת מה אני הייתי רוצה לשמוע לו הייתי במקומכם...לא יודעת האם למילים יש בכל את הכח לנחם...רק יודעת שאני בוכה איתכם ובשבילכם

ענבל40

New member
ליבי אתכם

לא הייתי רוצה להיות במקומכם עכשיו. אני בטוחה שיהיה הריון חדש וילד בריא. לא מכירה את כל הפרטים אבל שולחת לכם הרבה הרבה תקווה שלא תדעו יותר צרות.

מרב.

New member
זוהרה יקרה יקרה וכואבת

ישבתי אתמול עם היד על הטלפון ורציתי להתקשר, ולא העזתי. יושבת מול המסך וקוראת וקוראת, והדמעות זולגות והלב מתכווץ והפה רועד. יש הבדל לדעתי, בין נסיונות חוזרים ונשנים עם תוצאת בטא שלילית, לבין נסיונות בהם שזורות להן 2 "הצלחות" שהסתיימו כל כך מוקדם לפני הזמן. הכאב גדול מנשוא, הייאוש וודאי גדול, והדמעות אין להן סוף. אוי זוהרה, אני יושבת ובוכה כל כך, מה אומר לך, אין נחמה. הרי חציתם כבר את קו הפחד מהפעם שעברה- בהריון הבא תציבי רף גבוה יותר?? נחמה קטנה בכל זאת נושאת פניה מן הדמעות שלי ומהדברים שלך, היית בהריון פעמיים, ואת עוד תהיי. את פוריה, ולמרבה הצער גם חזקה ומחוסנת יותר, ומי יתן והפעם השלישית תהיה המתוקה מכולן, הפעם האחרונה. זוהרית, מחבקת אותך עד בלי די, תבכי את כל הדמעות החוצה, נקי את הכאב הגדול כי בפעם הזו את תצליחי, לא רק בהריון עם תוצאת בטא חיובית, אלא בתוצאה הסופית שלו, מושלמת בדמותכם- 8.5 חודשים בדיוק לאחר הבטא החיובית. אוהבת, מחבקת, מחזקת, מרב

אלסי

New member
זוהרה ../images/Emo14.gif

קראתי את ההודעות הראשונות שלך בשני הפורומים. הבטן והלב התכווצו מכאב ובראש משהו צעק לא,לא ,עוד לא. אבל אחר כך ראיתי שהוספת את חוות הדעת של הרופאים וההבחנה המאד קשה לגבי המום. וכמובן שאי אפשר להמנע מלנסות לחשוב מה אני הייתי עושה,אבל מיד בורחים מהמחשבות האלה ,ובלתי אפשרי בכלל לתפוס את העוצמות שלהן והכאב שהן ודאי גורמות לכם. טוב שיש מאחוריך רופאים בעלי שם שהקדישו מחשבה ובדיקה ונתנו לכם את מירב האינפורמציה. ההחלטה שקיבלתם כל כך קשה אבל לאור הנתונים כנראה בלתי נמנעת. רק יכולה לאחל לכם שמכאן והלאה לעולם לא תצטרכו להתמודד יותר עם קושי וכאב מסוג דומה,אלא רק עם אושר של הריון שלם ותינוק בריא.

anat eitan

New member
חברה שלי... ../images/Emo7.gif

נאמר כבר הכל. בטלפון , באינטרנט וכל הזמן כל הזמן גם בלי שאת שומעת - הלב שלי מדבר אליך. בכל מקום בו אני נמצאת , בכל דבר שאני עושה - את איתי ואני חושבת וחושבת עלייך. לא חושבת במונחים של :"האם הצעד נכון", כי כבר אמרתי לך שזו החלטה אמיצה וקשה כשאול - אבל נכונה במאת אחוזי הנכונות , בעיני. אבל הלב , מה יהיה עליו? - הוא שבור לרסיסים וגועה בבכי , ומדמם קשות. יקירתי , אני יודעת ןאת יודעת שתהיי שוב בהריון , ומייחלת לכך שזה יקרה במהרה. הצדק , שנדמה שכל כך הופר בגסות עכשיו - עוד ייעשה. וחשבי כל הזמן שאם לא הייתם עושים את הצעד הזה עכשיו - לא היו מעורבות בטרגדיה הזו דמעות של שני אנשים - היו נשפכות כמים דמעות של שני אנשים מבוגרים , ותינוקת אחת פגועה שלא הזיקה לאיש , והיא האחרונה בעולם שמגיע לה לסבול. אתם סובלים עכשיו שבעה מדורי גיהנום , כדי שהיא לא תצטרך לסבול בעתיד וזוהי גבורה בעיני. עוד תהיו ההורים הכי טובים שאפשר לתינוק יפה , בריא ומאושר. שלך תמיד , באמת שתמיד. ענת.

שולח חיבוק גדול, והרבה אהבה ../images/Emo24.gif

היי זוהרה, קראתי ונחמץ לבי, אמממ..... מה כבר אפשר לומר לך, אולי עדיף לשתוק איתך ורק להיות איתך בכאבך שאני יכול להבין עד כמה הוא כבד.... אני משוכנע שאת אישה חזקה, ולבסוף תתגברי על הכאב, תמשיכי בדרך ותזכי לילד בריא. על איזה שם חדש חשבת? חיבוק גדול, שלומלום

חשבתי על זוהרה תצליח בפעם הבאה..

בינתיים אולי אשאר עם השם הקודם. אני כבר יותר מפוייסת עם עצמי. וחייבת לחשוב שיהיה טוב ולי ולאיש המקסים והתומך שלי יהיו ילדים חמודים. תודה תודה על התמיכה והאהבה. זוהרה

מירה@

New member
זוהרה יקרה,

קיבלתם החלטה כל כך קשה. שולחת לך חיבוק ענק
מירה

אוי, זוהרה ../images/Emo24.gif

כואבת איתך את הבשורה המרה ואת ההחלטה שאין קשה ממנה. עצוב להתחיל הכל שוב, אבל אני מאחלת לך שבקרוב מאוד תגיע ההצלחה האמיתית שלך. טוב שחזרת הביתה, בית זה מקום שכולם בו בעדך.

את כל מה שהיה לי לומר.... אמרתי....

ואני לא חושבת שהיה לי הרבה מה לומר. וגם מה שנאמר, לא רלוונטי. מה שקורה לך ולבן זוגך המקסים, הוא הרלוונטי. כל כך רציתי שיהיה לך את ההריון המושלם..... קיויתי שלא היית בבית כשהתקשרתי, שאתם חוגגים....
אני כל כך מצטערת..... ואני רוצה להיות בשבילך שם.... לידך... תגידי רק מתי, ואני באה. אני תמיד בשבילך. ואני מקווה שאת יודעת זאת
מצטערת.... שולחת לך
ענקי ממני ומא. שלי. סאני.

אפרת**

New member
כל כך קשות ההחלטות האילו

קראתי את ההודעה שלך בפורום של האחרי. לא ידעתי מה לכתוב. אז לא כתבתי כלום. שתעברו את התקופה הקשה הזאת, ותתחילו רק תקופות יפות.
אפרת.

נטע3

New member
זוהרה יקרה ../images/Emo24.gif

מכל השמות שבפורום השם שלך "נתקע" לי בראש בגלל ה זו-הרה, ועכשיו שאני קוראת את זה אני ממש ממש כואבת איתך. החלטה קשה, לא הייתי רוצה להיות במקומכם, תחזיקו מעמד.

מיכל ק-ש

New member
כמה נורא. הלב מתנפץ לרסיסים ../images/Emo14.gif

בוכה איתך ושולחת לכם כל
ונחמה אפשריים (אם יש בכלל דבר כזה...). מיכל

טביקאט

New member
זוהרה יקרה

לא עקבתי אחריך בפורום הריון אחרי (מעדיפה לא להקדים את המאוחר)- אבל מצטערת לשמוע את החדשות. בטוחה שההחלטה שקיבלתם לא קלה, ומאמינה שלא נעשתה לאחר יד- ולכן היא הנכונה ביותר עבורכם. מקווה שההריון הבא (שיבוא בקרוב) לא יביא חיבוטי נפש כ"כ קשים. מחזקת אתכם וחושבת עליכם- טביקאט

yaelhul

New member
זוהרה, הלב נשבר ../images/Emo14.gif

אני בטוחה שההחלטה היתה ההחלטה הקשה ביותר שנאלצתם לקבל מימיכם. אני איתכם כאן, מחבקת חיבוק גדול בתקווה לרכך מעט את האכזבה הצער והתסכול על טיפול שהצליח והריון שהיה וכבר נאלצתם לוותר עליו. עכשיו אתם יודעים שאתם מסוגלים ליצור הריון, ואני מחזיקה לכם אצבעות שלפני שתספיקו לעפעף, כבר תהיו בעיצומו של הריון חדש ומושלם. מרימה כוסית לימים טובים יותר במהרה. יעל

יפעתי&

New member
זוהרה יקרה שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

לאף אחד פה אין את הזכות או היכולת לשנות את דעתך זו הילדה שלכם והחיים שלה ושלכם וזר לא יבין זאת... אני בוכה איתך יקירה מיום חמישי בערב ומאחלת לך שהנפש והגוף יתאוששו במהרה ותחזרי שוב למקומך בפורום הריון אחרי... המון המון המון חיבוקים ומחזקת את ידיכם בהחלטה הכל כך קשה...

משעה לשעה אני מתחזקת

שואבת מכם המון כוחות ותמיכה. יודעת שעוד צפויים לנו ימים לא קלים, אבל מרגישה שאני ובן זוגי נוכל ביחד ובכוח אהבתנו לעבור הכל. אפילו חשבנו שאולי נפלה עלינו המכה הזו, כיון שמישהו ידע שזוג כמונו יוכל להתמודד איתה. בחיים, הגלגל מסתובב, בורכתי בהרבה דברים ובראשם בן זוג אוהב ותומך. אני בטוחה שהגלגל יעלה שוב ואבורך שוב בהריון ובילד בריא. למרות, שאנו שלמים עם ההחלטה הקשה והסביבה הקרובה מגבה אותנו, חשוב לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים אותנו ותומכים בנו, גם אם דעתם שונה ואולי היו נוהגים אחרת. נאמר כבר שאין לדון אדם עד שנמצאים במקומו. לא מאחלת גם לשונאיי להיות במקומנו, ולתפוס את מקומו של התליין. אני לא יודעת כמה אוכל להיות בפורום, האם אתנתק או אהיה מחוברת יותר. בפעם הקודמת שהיפלתי, המקום הזה היה כמו בלון של חמצן. אבל אולי הפעם אני צריכה בדרכים נוספות לשקם את נפשי ולבי הפצועים. לכן, אני מודה על כל האהבה שהורעפה עליי, יודעת שזה לא טריוויאלי לקבלה, ומאמינה שתסלחו לי גם אם אעדר לזמן מה. אני גם מודה לכל מי שמתקשר ושולח אי מיילים אישיים וגם למרב של ערן שביקרה אותי, למרות שזה לא דבר נעים. שנדע כולנו ימים שמחים ומאושרים יותר. זוהרה, שהחליטה שתצליח ויהי מה.

יפעתי&

New member
זוהרתי ../images/Emo24.gif

כמאמר הפתגם הידוע :"ואף על פי כן, צלוח תצליח..." אין לי ספק שתצליחי חזקי ואמצי יקירתי

פנינה ו

New member
זוהרה ../images/Emo24.gif

כואבת איתך, הלוואי ותדעי ימים טובים יותר, ומהר.
פנינה

למעלה