כיאלו זו הפעם הראשונה..

פגית

New member
../images/Emo7.gifכיאלו זו הפעם הראשונה..

אוףףףףףףףףףףףףף אני רואה את העונה הזו שוב ושוב וכל פעם בוכה.. היא מדהימה,היא הדמות בגללה אני פה,בגללה אני רואה את הסידרה ואם כל הכבוד לטס וסטיבי וג'וד ,זה פשוט לא זה.. זהו..סתם לשתף..

אני מבינה אותך

למרות שאני אישית לא מסוגלת לראות את זה יותר ! פעמיים היה הטופ שלי לעניין!

בכיתי עכשיו כמו שלא בכיתי כבר שנה

למה הם הרגו אותה ככה, בצורה כל כך לא סוגרת מעגל? למה למה למה למה למה? אני ממש מדוכאת עכשיו, למרות שידעתי שזה מה שעומד לקרות. ז*****

דנדושי1

New member
זה היה היום?

דווקא כשאני לא יכולה לראות? וזה באמת לא אותו יהיה הדבר

פגית

New member
אוףףףףף../images/Emo58.gif קטנטן..

אני עדיין מעוצבנת על סיטיבי בגלל דברים מסויימים..ועכשיו אין גם את טס ולא ניק ולא קייט ולא דייב ולא בקי ולא הארי(מעצבן מעצבן,אבל..)..אוףףףףףףףףףף
וגם ג'וד........ואני שונאת את רייגן, לא יודעת למה..

פגית

New member
כי..

זה בכללי כזה..היא פזעזה מידי לפעמים,עושה דברים בלי לשאול או לחשוב שניה אחרי,ואז מנסה לתקן וכו..

jgut

New member
מקווה שיחזרו

או יצטרפו חדשים. ניראה לי שכשהעונה החדשה תגיע זה יעזור לפורום

jgut

New member
אני מחפשת רעיונות

איך לפרסם את הפורום כדי שאנשים יחזרו... פירסמתי בפורום סוסים ובפורום רוכבים צעירים. אים למישהו יש רעיונות איזה עוד פורומים יכולים להיות מעוניינים? (טוב שאין פורום פרות)

דנדושי1

New member
תפוז יכולים?

בפורומים של סדרות שמשודרות בהולמרק גם אפשר. הגיוני שמי שרואה הרקיע ה7 למשל יראה אולי גם בנות מקלאוד

jgut

New member
נכון

אבל לדוגמא יש פורומים נחמדים שאים מבקשים מהם יפה משתפים פעולה (לדוגמא פורום רוכבים צעירים שהמנהלות שלו מקסימות). אני באמת אנסה לפנות לעוד פורומים לבקש את אישורם...

דנדושי1

New member
איזו סיבה יותר מיוחדת משלנו?

פורום שקיבל הזהרת מחיקה ורק עכשיו הגיעה מנהלת לעזרה גם הם יכולים לעזור קצת... מקסימום אפשר לעשות תחרות כלשהי או משהו כזה...

אני לא מאמינההה

השתמשתי באייקון בוכה, אני
(ולכל התוהה, האייקון הנ"ל משיג את ההיפך בעיניי (גורם לצחוק במקום היזדהות)) ומוריל'ה, את ארכיאולוגית גנובה

זה עוד כלום ../images/Emo6.gif

מצאתי איזה הודעה שאני לא מבינה תחת איזה השפעה הייתי שכתבתי אותה . היא כוללת את המילים דמות אהובה, ניק ושימוש באייקון
בקשר של ניק!!!
אני?!? ניק?!? מאוהב?!?!

אני זוכרת את זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

באמת לא הבנתי כבר אז, מה נסגר איתךךך....

למעלה