בהחלט מלכה
פ פגית New member 20/3/07 #29 אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo7.gif אוףףףףףףף הפרק היום הרבה יותר עצוב.. לא מבינה איך ראיתי את זה כולכך הרבה פעמים(זו הפעם הרביעית נראה לי),אבל זהו, לא יכולה יותר..
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo7.gif אוףףףףףףף הפרק היום הרבה יותר עצוב.. לא מבינה איך ראיתי את זה כולכך הרבה פעמים(זו הפעם הרביעית נראה לי),אבל זהו, לא יכולה יותר..
ר רק בשביל אמא New member 19/3/07 #15 כל פעם אני מקווה שאולי זה לא יקרה.. וכל פעם אני נופלת על הפרק הזה. וכל פעם בוכה מחדש כאילו לא ידעתי שזה יקרה...
כל פעם אני מקווה שאולי זה לא יקרה.. וכל פעם אני נופלת על הפרק הזה. וכל פעם בוכה מחדש כאילו לא ידעתי שזה יקרה...
R rotemliat New member 20/3/07 #24 יש סיבה מיוחדת? לזה שהיא עזבה את הסדרה? דרך אגב אני רותם... אני קוראת פה את התגובות אני פשוט לא מגיבה
יש סיבה מיוחדת? לזה שהיא עזבה את הסדרה? דרך אגב אני רותם... אני קוראת פה את התגובות אני פשוט לא מגיבה
מ מורי לנצח New member 20/3/07 #25 מי ? ליסה?? היא פשוט רצתה להתמקד בקרירה המוזיקלית שלה (שדי מצליחה שם!)
מ מורי לנצח New member 21/3/07 #31 הפרק של היום יותר עצוב לדעתי והוא סיבה מצויינת לשים את התמונה הזאת