כמה עולה.. דיסק של זפלין בארץ? אחד מהראשונים .. בחנות דיסקים יד שנייה הוא עולה 59
A Abo Lifa New member 11/8/04 #1 ../images/Emo7.gifכמה עולה.. דיסק של זפלין בארץ? אחד מהראשונים .. בחנות דיסקים יד שנייה הוא עולה 59
R Rusty Cage New member 11/8/04 #2 מה?? לכ/י לדיסק סנטר בתל אביב אני ראיתי את ה4 הראשונים ב39,והם חדשים. בכלל,הכי שווה לקנות שם... עזוב אותך מיד שנייה=\
מה?? לכ/י לדיסק סנטר בתל אביב אני ראיתי את ה4 הראשונים ב39,והם חדשים. בכלל,הכי שווה לקנות שם... עזוב אותך מיד שנייה=\
C ComfortablyNumb7 New member 11/8/04 #5 עד כמה שזכור לי זה 49.. 39 זה נראה לי קצת מוגזם. אבל יכול להיות שהתבלבלתי
T ThePiper New member 11/8/04 #7 ואם אתה במקרה באילת... אז בדיסק סנטר שם הם באמת עולים 39. אם אני לא טועה בטאוואר רקורדס אז המחיר של הזפים הראשונים+האוסז גם זול (פיזיקל והשאר לא)
ואם אתה במקרה באילת... אז בדיסק סנטר שם הם באמת עולים 39. אם אני לא טועה בטאוואר רקורדס אז המחיר של הזפים הראשונים+האוסז גם זול (פיזיקל והשאר לא)
J jimorrison New member 11/8/04 #9 אוווווו מגניבב ../images/Emo13.gif זה זול ואני הולך לשם מחר..איזה טוב
A AeroDar New member 11/8/04 #10 noooooooop!!! הייתי בדיסק סנטר לפני שבועיים וקניתי שם את לד זפלין 3 ב 40 שקל
R Rusty Cage New member 12/8/04 #13 אני לפני כמה שבועות כמעט קניתי את 1 ו2 ב39 כל אחד... כנראה העלו ת'מחירים או משו