כנ"ל:]]
ח חלי 66 New member 17/4/06 #16 תהנו יפות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif גמני הייתי בפאריס היה מ-ד-ה-י-ם תהנוו
תהנו יפות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif גמני הייתי בפאריס היה מ-ד-ה-י-ם תהנוו
ש שיר חולה על אגמי New member 17/4/06 #17 תהנו מתוקותתתתתתתתתת שיהיה לכן הכי כיך בעולםם ותחזרו עם מלא מלא מלא מלא חוויות ותמונותת ותכלו לכל הפארקיםם ותעלו על כל המתקנים ביורודיסני ובשני ששכחתי איך קוראים לו
תהנו מתוקותתתתתתתתתת שיהיה לכן הכי כיך בעולםם ותחזרו עם מלא מלא מלא מלא חוויות ותמונותת ותכלו לכל הפארקיםם ותעלו על כל המתקנים ביורודיסני ובשני ששכחתי איך קוראים לו
ט טל ועדי1 New member 17/4/06 #26 שירוש!! תודה! אנחנו הולכות לפארק שעשועים חדש שם... אין לי מושג איך קוראים לו... ליורודיסני לא יודעת אם נלך.. כי כשהיינו לפני שנתיים בארצות הברית, באורלנדו בדיסניוורלד...!
שירוש!! תודה! אנחנו הולכות לפארק שעשועים חדש שם... אין לי מושג איך קוראים לו... ליורודיסני לא יודעת אם נלך.. כי כשהיינו לפני שנתיים בארצות הברית, באורלנדו בדיסניוורלד...!
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 17/4/06 #31 יווו אייפל בלילה../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif הוא כ"כ יפה בלילה!
ה היללי 2 New member 17/4/06 #30 טלל ועדייי!!!!! תהנוו המווווןןןןן!!!!! תעשו חיים בובוותתת... ניתגעגע כ"כ הרבהההה!!! תחזרו עם המוון תמונות וחוויות..... מתה עליככםםם- הילה.
טלל ועדייי!!!!! תהנוו המווווןןןןן!!!!! תעשו חיים בובוותתת... ניתגעגע כ"כ הרבהההה!!! תחזרו עם המוון תמונות וחוויות..... מתה עליככםםם- הילה.
י יקיר15 New member 17/4/06 #32 טלוש ועדידוששששששש יאוו אני לא בטוח שתקראו את ז האבל שיהיה לכםם הכי כיףף בעולםם !!! שתהיהי טיסה נעימה ומהנהנ ושהכל יהיה כיףף ותחזרו עם המון חווית אני יתגעגע
טלוש ועדידוששששששש יאוו אני לא בטוח שתקראו את ז האבל שיהיה לכםם הכי כיףף בעולםם !!! שתהיהי טיסה נעימה ומהנהנ ושהכל יהיה כיףף ותחזרו עם המון חווית אני יתגעגע
מ מאשה New member 17/4/06 #33 ../images/Emo24.gifאתן לא נוסעות!שמעתן אותי!... מושלמות שלי! אתגעגע מיליונים!!