נכשלתי

Shprintzak

New member
../images/Emo7.gifנכשלתי../images/Emo7.gif

במבחן בסדיסטיקה... ניגשתי היום, ראיתי את המבחן, נתקפתי גלי חום, יובש בפה ודפיקות לב מואצות (ממש סימנים ברורים של התקף חרדה), הבנתי שאני יוצאת ממנו בנכשל, והעדפתי לחתום ויתור כדיי שזה לא יקלקל לי את הממוצע הנוכחי (שהוא די גבוה). חזרתי הביתה דומעת ומשתנקת, ואז ראיתי את יואב ודברים נכנסו לפרופורציות... מבחן קשה, אבל היי, יש לי את יואב. לא יכול להיות יותר טוב מזה. ומשהו טוב חייב לקרות מתישהו. לא יכול להיות שיהיה רק רע... כי זו התחושה שלי עכשיו... בן הזוג שלי לא הביע שום תמיכה, ואף הביע את אי שביעות רצונו בשתיקה רועמת ובחוסר התייחסות מוחלט למה שסיפרתי לו, אבל לא ציפיתי לתמיכה מרובה לאור יחסינו הרעועים עכשיו. עד מט ליפול... תודה לכולכן על העזרה, הצמיכה, והנכונות. אני רוצה להאמין שבעוד תקופה אני אסתכל על הדברים אחורה ואחייך... מקווה להתגבר.

Shprintzak

New member
../images/Emo12.gif

אני קוראת את ההודעה שכתבתי למעלה, ותוהה איך אין בה רגש. עצוב לי. קשה לי מאוד. בבית עם בן הזוג בבית בלי עבודה בבית במלחמה עם המקרר ואני שואלת את עצמי האם עשיתי כל כך הרבה טעויות בחיים הקצרים שלי ועכשיו אני משלמת על זה. בחירות לא נכונות, החלטות שגויות, ויואב אחד קטן (קרן אור קטנה שלי). השכנים שלי אמרו לי שכך או כך, הם אוהבים אותי... חבל שבן הזוג שלי לא אמר את זה...

yaelia

New member
../images/Emo24.gif

אולי הרבה את מחביאה את הרגש כי כל כך קשה עכשיו ואם תתעמקי רגשית תתפרקי. אני בטוחה שלא עשית כל כך הרבה טעויות בחיים שלך, ובכלל אני לא מאמינה בשכר ועונש. תנסי לפרוט את הדברים שמפריעים וכואבים. המבחן הוא רק מבחן. מבאס, אבל רק מבחן בכל זאת. הבלי עבודה - תאמיני שישתנה, תחפשי כמה שאפשר, זה יבוא. לא קל, אני יודעת, אבל במקרים מסוימים רק לצאת מהבית זה כבר עושה הבדל גדול, ומעבודה שאולי היא לא פסגת שאיפותייך, תמצאי משהו יותר מוצלח ויותר. המקרר הוא אכן בעיה, בעיקר בתקופות של חוסר ערך עצמי. תשנני לעצמך שאת לא פח זבל. תשנני לעצמך תוך כדי צעידה בחוץ שעל כל דבר שאת יכולה לבחור לאכול, את יכולה גם לבחור לא לאכול. אטי ומרגיז, בסוף זה יקרה. (אמרת שאת שוקלת עכשיו כמו לפני הלידה, אז את בדרך). ובקשר ליחסים עם הבעל, הבחירות, הטעויות, ממילא לא יעזור לך להכות על חטא. כשתתחזקי מעט (הרבה יותר קל לשפר את הצדדים הטכניים), תראי מה את עושה בנושאים המעמיקים יותר והבעייתיים יותר. ויש לך את יואב. שהוא המון וזה טוב.

1במיה

New member
אוף,כתבתי תגובה ולא ברור מה קרה לה

אז שוב- קודם כל קבלי מליון חיבוקים וחיזוקים
אני עשיתי את המבחן בסטטיסטיקאיכס (איקון של גועל נפש) 4 פעמים.. אולי זה לא מנחם אבל בכל זאת.. זה מקצוע נורא והתקופה (אני מניחה) לא קלה עבורך כרגע אז נורא קשה להתרכז במבחנים. תמיד יש עוד מועד ולדעתי יש אפשרות לקבל גם מועד מיוחד (אופטימית) לגבי הבעל הלוואי שההיתי מבינה את ה"זן"הזה ההיתי יכולה ליעץ לך... רק תהי חזקה

pepperony

New member
../images/Emo24.gif מצטערת ../images/Emo10.gif

ההודעה שלך מחזירה אותי לתחושות של המתח בלימודים, אוף, ממש לא מתגעגעת לחלקים האלה - במיוחד בקורסים שלא ממש היו שימושיים - איכשהוא אף פעם לא היתה לי בעייה ליישם את הסטטיסטיקה במחקר שבו עבדתי - אבל ברמה התיאורטית בבחנים ובמבחנים התייסרתי - אוף אוף כמה טוב שיש לך שכנים תומכים - לפעמים התמיכה מגיעה ממקומות בלתי צפויים ולא מהמקומות שהיינו מצפים שיגיעו - כמו בן הזוג - האיש שלי גם לא תמיד יודע להגיד את המילים הנכונות וגם אם מנסה לעזור לפעמים התגובות שלו גורמות לי להרגיש שאולי עדיף ולא היה אומר לי כלום. מעוניינת לקפוץ אלי או להיפגש? אני אשמח מאוד לראות אותך ואת יואב

isidora

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מבחנים אפשר לעשות שוב בהזדמנות אחרת אבל קשה לשמוע את כל היתר... אני בטוחה שאת אדם טוב ושאת לא משלמת על טעויות אלא עוברת תקופה לא פשוטה וצריך לזכור שאת רוב הדברים בחיים שלנו ניתן לתקן (או כמו שאומרים בפולנית - העיקר הבריאות) אולי צריך לעשות משהו? אני לא יודעת מה, אבל נשמע שהגיע הזמן לעצור ולחשוב מה הלאה. אין לי עצות אני רק יודעת שלא מגיע לאפחת מאיתנו לחיות ללא תמיכה מקווה שיעבור מהר ושוב

שפרינצק , עכשיו קראתי את מה שכתבת

כל הכבוד לך שעודדת אותי על אף מה שאת עוברת ונשמע שלא קל לך עם בן הזוג ..תזכרי שמבחן זה רק מבחן והכל יחסי בחיים ( אני בתקופות המבחנים שלי נורא נלחצתי , אבל כל פעם שהיה פיגוע למשל , הבנתי שאני מבזבזת אנרגיות ושזה שטויות ) ..יש לך אפשרות לעשות מועד נוסף ? או שמא את בכלל מאוכזבת לא מהמבחן אלא מבן הזוג שלך ? אני לא מכירה את הסיפור שלך עם בן הזוג , אבל אני מקווה שכולנו כאן עוברות תקופה לא קלה עם עצמינו ועם הזוגיות , ושבסופו של דבר החיים יחזרו למסלולם .. אני שולחת לך המון

Shprintzak

New member
אין מועדי ב' בתואר שני../images/Emo7.gifנכשלת...

תעשה את הקורס שוב. נכשלת עוד הפעם, אתה נכנס לוועדת חריגים...

נועה ו

New member
הבנתי ...

אם כך אין לך ברירה מן הסתם תעשי את הקורס שוב ואני בטוחה שתעברי אותו בהצלחה !!

משוש30

New member
../images/Emo24.gifיש מועד ב?

תגידי מה יהיה עם בעלך? אתם עושים משהו בנידון? חשבתם על טיפול זוגי? נורא עצוב לקרא את מה שכתבת אני מקווה שתצליחו לפתור את זה. בכל מקרה אם זה לא הולך לכיוון פתרון אז לאן?

Shprintzak

New member
לא. כן. ולא יודעת...

אנחנו כרגע לא עושים כלום בנידון... היינו בטיפול לפני שהתחתנו - כנראה שלא עזר לנו במיוחד (ואני בעד, ומטפלת בעצמי...), ולאן זה הולך - אין לי מושג... עוברים לי בראש דברים קשים שאני חוששת להעלות אותם אפילו על כתב...

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אנחנו חייבות לדבר על כוס קפה. ומיום חמישי אני הרבה יותר קרובה אלייך.

lulyK

New member
חבל על כל דמעה שקשורה למבחן.

באמת תקופה קשה. אין לי עצות, רק אמפתיה.

גורבי

New member
../images/Emo24.gif משהו טוב בהחלט חייב לקרות

(ובעצם הרי כבר קרה, עם יואבי). המבחן באמת זניח, וטוב עשית שויתרת עליו אם הרגשת שאת לא יכולה להתמודד. ובעניין בן הזוג, באמת שאין לי הרבה מה להוסיף - נעזרתם באיזשהו ייעוץ?

ornaok

New member
ציפי../images/Emo24.gif

קודם כל,לגבי סטטיסטיקה - כבר סיפרתי לך שנבחנתי 6 פעמים בסטטיסטיקה והארכתי את הלימודים לתואר בשנה בגלל המקצוע המחורבןהזה?! אז אני מזדהה עמוקות... לגבי היחסים עם החצי... אוי. פשוט כואב לשמוע את זה. אני יודעת שאתם אוהבים אחד את השני, אבל לפעמים אהבה זה לא מספיק. אתם חייבים לעשות משהו, לטפל במערכת הזוגית שלכם. לדבר, לתחזק אותה ברמות הבסיסיות של הקשבה, הדברות, תשומת לב. את יודעת שלכולנו לא קל, אבל נשמע לי שאצלך קשה במיוחד. ק'ורע את הלב לקרוא את התיאורים שלך. אני לא יודעת כל כך איך לעודד אותך, אבל אני באמת אופטימית, באמת מאמינה שתסתכלי אחורה מתוך השלמה והבנה וקבלה, ותחייכי. בטח שתחייכי - יש לך את יואב!

ornaok

New member
ציפי../images/Emo24.gif

קודם כל,לגבי סטטיסטיקה - כבר סיפרתי לך שנבחנתי 6 פעמים בסטטיסטיקה והארכתי את הלימודים לתואר בשנה בגלל המקצוע המחורבןהזה?! אז אני מזדהה עמוקות... לגבי היחסים עם החצי... אוי. פשוט כואב לשמוע את זה. אני יודעת שאתם אוהבים אחד את השני, אבל לפעמים אהבה זה לא מספיק. אתם חייבים לעשות משהו, לטפל במערכת הזוגית שלכם. לדבר, לתחזק אותה ברמות הבסיסיות של הקשבה, הדברות, תשומת לב. את יודעת שלכולנו לא קל, אבל נשמע לי שאצלך קשה במיוחד. ק'ורע את הלב לקרוא את התיאורים שלך. אני לא יודעת כל כך איך לעודד אותך, אבל אני באמת אופטימית, באמת מאמינה שתסתכלי אחורה מתוך השלמה והבנה וקבלה, ותחייכי. בטח שתחייכי - יש לך את יואב!

dorlim

New member
../images/Emo24.gif

יש אפשרות לעשות מועד ב'? ובכל מקרה שולחת
לעידוד , בטוחה שהדברים יסתדרו לך

dorlim

New member
רק עכשיו ראיתי שאין אפשרות למועד ב'

בכל מקרה שולחת עוד
ים לעידוד ומחזיקה אצבעות שקודם כל הדברים בינך לבין אבא של יואבי ישתפרו

אנידס

New member
אוי, רק עכשיו ראיתי

מקווה שעכשיו את מרגישה יותר מעודדת. לא קל להרגיש יחידה במערכה. אני מקווה שהדברים ישתפרו בהמשך הדרך, בעיקר בכל הנוגע לזוגיות. נקודת אור קטנה בכל המצב אולי ניתן למצוא בעובדה שהמכשולים שעוברים בחיים יוצרים מטפלים טובים יותר.
על המבחן אין לך מה להצטער, את יכולה לעשות אותו שוב לא? גם אם הדבר אומר תוספת תשלום (אותה אגב את יכולה לבקש לבטל עקב נסיבות מיוחדות).

למעלה