נכשלתי

קרניר

New member
יקרה שולחת מליוני חיבוקים

ומקוה שהדברים יסתדרו לך על הצד הטוב ביותר.

Salsa S

New member
../images/Emo24.gif

כ"כ מקווה שיסתדר לך, ולכם!!! ממש עצוב לי לקרוא את מה שסיפרת, ואני חושבת שהכל בא מהבית... ברגע שתתחילו לעבוד על המערכת הזוגית, והמצב ביניכם ישתפר - גם כל הסובב אותך ייראה הרבה יותר טוב... כ"כ חבל שזה ככה.. ובאמת מקווה שתצליחו למצוא בחזרה את הזוגיות ותעלו על דרך המלך!! שולחת לך המון
ים.

פשושולה

New member
אני מאד מצטערת לשמוע. אבל זה לא סוף

העולם. תעשי שוב אם חייבים. אצלינו ניתן לגמור התואר עם שלילי אחד. האם גם אצלכם? תהיי אופטימית, ותנסי למצוא נקודות אור ושמחה כמו יואב וגרעים קסומים איתו לנחם אותך בתקופה הקשה הזו.

אוי מסכנה...

זה נשמע כל-כך מייאש ומפחיד המבחן הזה. גם אני מאלו שבקושי צלחו את המבחן בסטטיסטיקה במועד ב'... לגבי החצי, את נשמעת עצובה ומיואשת. אני יודעת לגבי עצמי שבתקופה לאחר הלידה בניתי כלפי בעלי תילי תילים של האשמות, בדומה למה שאת עשית כאן עם חוסר התמיכה שלו והפרצוף הכועס לאחר שלא עשית את המבחן. ממש זכרתי לו כל מיני רגעים בהם הוא לא תמך בי ונראה זועף כשלי היה קשה. בדיעבד, כשביררנו בינינו את הדברים ופרקתי את כל טענותי ומענותי, הסתבר שהוא ממש לא יודע על מה אני מדברת ושפשוט לא קראתי אותו נכון. כשקשה לי אני נוטה "לחפש" אותו בדברים הקטנים ולכן סביר להניח שקראתי את תגובותיו בצורה שלילית ולא כפי שהן היו. אני מציעה לך לברר כל דבר קטן כזה איתו, לפני שזה יצטבר להרגשה נוראית שאתם לא מתאימים. זכרי נא שגברים הם עם לאקוני שנוטה להסתגר עד יעבור זעם. ואם אני מוכרת קרח לאסקימוסים אז עמך הסליחה ובכל מקרה מקווה שתתגברו על המשבר.

nonaa

New member
מצטערת לשמוע

ומקווה שתתגברו על הקשיים ! זה נשמע כמו מקרה של סנדלר הולך יחף ... (אולי מכרים שלך מתחום הייעוץ המשפחתי יכולים לתרום בתור מבט מבחוץ ...) שיהיה רק טוב

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מאחלת שתמצאו את הדרך להתגבר ולשקם את היחסים בינכם... שולחת לך אלפי חיבוקים אוהבים... ואני כאן אם את רוצה חיבוק קצת יותר אמיתי או סתם לבדר... POOH

לא נעים...

אני בטח לא אנחם אותך אם אני אגיד לך שהסיבה היחידה שהצלחתי לעבור את הקורס הזה היא שבגלל שביתת מתרגלים שנמשכה כל הסמסטר העבירו את כולנןו על פטור
, אח היו ימים , מקווה שתצליח בפעם הבאה

digabu

New member
ציפי שולחת לך ../images/Emo24.gif ענקי

כי מעבר לזה אני לא ממש יודעת איך לעזור.

למעלה