סיישל סיום העונה השניה

dht160

New member
../images/Emo7.gif סיישל סיום העונה השניה ../images/Emo7.gif

איך זה קרה ? איך זה כבר נגמר ? נכון שגם אתם נמצאים בהכחשה וביום שישי הבא ישר תרוצו לחפש את הפרק החדש ? זה בסדר: בשביל זה כולנו כאן ביחד. אתם מוזמנים לסכם את העונה השניה (בניגוד לשרשור הפרק האחרון). לספר לנו מה היו רגעים השיא? מה הכעיס אתכם? ואיך תרצו שהעונה הבאה תמשיך? * רק אל תשכחו לסים בכותרת את סימן ה
גיא

f10

New member
../images/Emo58.gif 214

פרק המחווה לספיידרמן היה פרק ענק! אהבתי! עדיין לא מעכל את סוף העונה השניה..

סיכום עונה שניה../images/Emo58.gif

בניגוד לכל העולם ואחותו, אני לא חשבתי שהעונה השניה היא אכזבה. נכון, אין ספק כי היא פחות טובה מהעונה הראשונה שהייתה ממש ממש מעולה, אבל לא צריך להשוות בין שתי העונות,כי בעונה הראשונה הכול היה חדש וכל פרק היה הפתעה מרעננת, בעונה השניה הדברים פחות חדשים אבל עדיין כתובים טוב ומרתקים. רגעי השיא: 1.ראיין וסת' חוזרים לאוסי. אחרי שתרזה משקרת לראיין ומספרת לו שאיבדה את התינוק 2.סאמר וסת' נפרדים וסאמר צועקת על סת' ב"קרנבל תחילת הלימודים". 3.לינדזי מתגלה כבתו של קיילב. 4.מריסה משתכרת במסיבת הפרידה של ג'ימי. 5.קירסטין מגלה שראיין ולינדזי יוצאים ביחד. 6.ראיין מתפרץ על מריסה כאשר הוא חושב שהיא גרמה ללינדזי להשתכר. 7.קיילב מקבל התקף לב מול שולחן האוכל לאחר שהוא וראיין מתעמתים בנוגע ללינדזי. 8.סאמר וסת' חוזרים אחד לשני בסצנה מדהימה בגשם. 9.ראיין מדוכא בגלל שלינדזי עזבה והח'ברה מבלים את הלילה בקניון וחוזרים להיות ה"פבליסט פור". 10.הסצינה המקסימה שבה ראיין ומריסה משחזרים את "Who are you ? whoever you want me to be..." 11.הקלטת הלוהטת של ג'ולי. 12.טריי אטוואד מופיע לראשונה באוסי. 13.הנשיקה הראשונה של ראיין ומריסה לאחר שכמעט כל העונה הם לא היו ביחד. 14.טריי מנסה לאנוס את מריסה. 15.תרזה מופיעה לרגע קט- ואנחנו רואים שיש לה תינוק. 16.מותו של קיילב. 17.הסצנה של ה"אינטרונשיין" שמנסים לשכנע את קירסטין לנסוע למכון הגמילה. 18.ג'ימי חוזר ומשפחת קופר עושה "קאמבאק". 19.קירסטין מחבקת את ראיין וסת' לפני שהיא עוזבת. 20.והרגע השיא הוא סצנת הסיום בה ראיין וטריי רבים אחרי שראיין מגלה מה טריי עשה למריסה, טריי מכוון אקדח לראש של ראיין, ראיין מתפרץ בהתקף זעם על טריי וכמובן סוף הסצנה בה מריסה יורה בטריי וכנראה הורגת אותו. הדמויות החדשות בעונה הזו: די.ג'י
מיותר מיותר מיותר !!!! זאק
- משעמם רוב הזמן,אבל תרם המון לעלילה. לינדזי
- ממש חמודה, אהבתי את הדמות וגם היא תורמת המון לעלילה. אלכס
- אין לי ממש דעה עליה, ממש לא התלהבתי ממנה, אני מניחה שהיא בסדר. רבקה
-דמות משעממת ולא ברורה. קארטר
-גם משעמם,אבל תרם מאוד לעלילה. לאנס
-ממש אהבתי את הדמות שלו, אולי הוא היה רשע אבל היה בו משהו מיוחד, אהבתי את המשחק שלו ואת העלילה שהוא קידם. ריד
-משעממת. ג'ס
-נראה לי שעוד נראה אותה בעונה השלישית,דווקא אהבתי אותה. טרי
-אולי שחקן האורח הטוב ביותר שצורף השנה לקאסט של האוסי, אני חושבת שהוא השחקן שתרם אולי הכי הרבה לעלילה השנה. מה הכעיס אותי: 1.שלינדזי עזבה 2.שקיילב האשים את ראיין בכך שהוא פושע והוא רוצה לגור אצל הכוהנים בגלל הכסף שלהם. 3.שמשכו את החזרה של סת' וסאמר יותר מידי זמן+ העובדה שהם כל הזמן נפרדים וחוזרים. 4.קיוותי שהדמות של טריי תשאר ושטריי ישתנה לטובה אחרי הכלא, חבל לי קצת שהם לקחו את העלילה לכיוון השלילי. 5.לא אהבתי את קו הלילה של מריסה/אלכס-מריסה מחפשת את עצמה ומחליטה שהיא אוהבת בנות. 6. סאמר יותר מידיי רעה אל סת' בעונה הזו. איך אני רוצה שהעונה הבאה תמשיך: 1. טריי רק נפצע 2. אמא של ראיין חוזרת 3. מריסה מגלה על כך שלראיין יש תינוק ומספרת לראיין 4. ראיין מקבל מלגה לקולג'. 5. אני רוצה לגלות יותר על סאמר- הדמות היחידה שלא ממש חקרו אותה איפה האמא שלה ? למה היא גרה עם אבא שלה ? יש לה עוד אחים ואחיות ? 6. קירסטין חוזרת מהגמילה ומגלה כי המשפחה במצב קשה (בעקבות מאורעות הפרק האחון) אבל החזרה שלה, כמו החזרה של ראיין בפרק הראשון לעונה הופכת את הכול לטוב יותר. 7. קירסטין מנהלת את החברה. 8. ראין קורא לקירסטין וסנדי-אמא ואבא. 9. יותר סצנות עם המשפחה ופחות סצנות על נפרדות בין המבוגרים לצעירים. 10. מקווה גם שסוף עונה שלישית ייתן לנו דווקא סיומת אופטימית (בניגוד לשתי העונות האחרונות).

dalida1988

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo163.gif../images/Emo45.gif

יואווו אני כל כך מסכימה איתךךך קראתי מילה במילההה והוצאת את המילים מהפה!!!!!!!!

dalida1988

New member
*** ../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif....למעלההה

הייתי אמורה לשים ספוילר???

לא זה לא ספוילר

את צריכה לסמן ספוילר רק כאשר את מפרסמת הודעה שיש בה מידע/תמונה לגבי פרק שעדיין לא שודר בארץ.

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שניה ../images/Emo58.gif

אני לוקח הפסקה קלה מהלמידה למגן בספרות. התחלתי לראות את העונה השניה ביום ראשון לפני שבועיים בדיוק אחרי שביס וויקאנד שודר הפרק הראשון והחלטתי שאני לא יכול לחכות יותר. התחלתי ל**** ולהפתעתי גיליתי שאני מאוד אוהב את הפרקים שאני רואה וסך הכל לפי מה שקראתי פה בפורום (ללא ספוילרים) הבנתי שהעונה השניה הרבה יותר מאכזבת אז כנראה שאני קצת סלחן או שאני מלכתחילה לא השוותי את 2 העונות. בהחלט היו פרקים חלשים מ9 עד 13 אבל אז הם חזרו לעצמם ואם היה עוד פרק חלש אחריו אז ארבעת הפרקים האחרונים בהחלט פיצו על זה. היו עלילות מצויינות וההתפתחות שעברה כל אחת מהדמויות הייתה כלבבי. הפרק האחרון היה כנראה באמת הפרק הכי טוב בכל תולדות הO.C ואם לא הכי אז אחד מהם (ובאמת יש הרבה פרקים מעולים מ2 העונות הראשונות) ואני עדיין רואה את הסצינה האחרונה שוב ושוב ושוב (שאני לא לומד לספרות). יאללה, היה נעים ונחכה ל3 בנובמבר כמו ילדים קטנים =\ היה תענוג.

../images/Emo58.gif

גם 209 היה טוב- כל הקטע שסת' מגלה שלאלכס יש אקסית ולא אקס. ושראיין צורח על מריסה בביטשופ !! ושהוא מספר ללינדזי על הפעם הראשונה שהוא ומריסה נפגשו ורואים על החלון של המכונית בהשתקפות את הקטע מהעונה הראשונה שראיין רק מגיע לניופורט ופוגש את מריסה. אני אישית גם חשבתי ש210 היה טוב-אבל באמת יחסית לשאר הפרקים העונה הוא היה ככה ככה 211-213 הם היו הפרקים הפחות טובים העונה (למרות שהם לא היו ממש ממש גרועים כמו שעשו מהם פה...).

Aviad1987

New member
צודקת ../images/Emo58.gif

רציתי לכתוב 10, כתבתי 9 :| בכל מקרה סך הכל העונה הייתה ממש מעניינת. מישה השתפרה מאודד במשחק שלה ואני ממש אוהב את הביצ'יות של ג'ולי. אגב אני מחזיק בטירוף מקלי רואן. גם ב127 וגם ב224 היא הצליחה ממש לרגש אותי עם המשחק שלה
אגב, ידעתם שהיא רק בת 38 ובינה ובין בן יש הבדל של 10 שנים?!

../images/Emo58.gif

כן היתה עונה מצוינת-אני כבר מתה לראות איך הם יטפלו בכל מה שהיה בסצנה האחרונה בפרק...אני ממש מקווה שטריי לא מת כי זה ממש יגמור את ראיין ומריסה. אבל הוא בטוח מת
. קלי רואן-תראה אני חושבת שכל העונה היא הייתה ממש ממש משעממת, אבל זה בגלל שהדמות שלה דיי מוגבלת, היא לא יכולה לעשות חצי מהדברים שג'ולי עשתה, כי היא וסנדי מסמלים את הזוג "הטוב" והמתפקד". אבל הרעיון לעשות אותה אלכוהליסטית ממש טוב, ממש אהבתי והיא באמת ריגשה בטירוף. אני אוהבת את האינטראקציה שלה עם ראיין במיוחד, יש בינהם כימיה. היא בת 38 ??? פששששש היא נראית פצצה- אבל בן רק בן 27 אז זה 11 שנים בינהם (סתם קטנוניות...) האמת אני יותר מחזיקה ממלינדה מאשר מקלי אני ממש אוהבת את הדמות של ג'ולי, ומלידה גם בערך בת גילה של קלי וגם כוסית. דרך אגב יש לה ילדה בת 4 ממש חמודה (הילדה מימין)

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif

אני גם אוהב את מלינדה ושתיהן נראות מעולה וכן סליחה התבלבלתי , 11 שנה
ויהיה מסקרן מאוד לראות איך ה-כנראה-מוות הזה של טריי ישפיע על כל אחת מהדמויות מה שכן ... (לקרא בטון דרמטי) מחוז אורנג' לא יחזור להיות מה שהיה (סיום טון דרמטי)

../images/Emo58.gif

חחחחחחחחחח קול דרמטי
טוב, מצאתי כמה התייחסויות לגבי העונה השלישית, לדעתי זה לא ממש מספלייר כי יש שם ממש אמירות כלליות, אבל אם בא לך לקרוא (או למישהו אחר) אז בבקשה. בערך |ספילר| לעונה שלישית: General Season 3 Spoilers (2005-06): Here is some new stuff for season 3 from spoilerfix.com just posted today! 05/21 - When the series returns for season three, Seth, Summer, Ryan and Marissa will celebrate their senior year at Harbor High. And the return of JIMMY COOPER (Tate Donovan) to pull his family together after the emotional events of this season will see one family grow strong again – while another is challenged as the Cohens face Kirsten’s problems head-on in THE O.C. Source: FOX (Thanks Ashlee for the tip.) 05/10 - Regarding plans for next year, Schwartz says, "Year three, for us, is going to be senior year, so obviously that's a huge event in these kids' lives, and for their parents as well. So we'll be dealing with all sorts of things, like what does the future hold, college, graduation, all those kind of gigantic, kind of epic events in high school life." Source: Zap2it

Aviad1987

New member
אז מה שהבנתי ../images/Emo58.gif (עונה שלישית)

שמשפחת כהן תמשיך להיאבק בקשיים חמורים ואילו הקופרים יתחזקו לנוכח התאחדות המשפחה שלהם? ואיזה כיף שזאת השנה האחרונה שלהם בתיכון... זה עושה את זה הרבה יותר מעניין.

../images/Emo58.gifעונה שלישית

כן, הבנת נכון. ומריסה באמת תצטרך את המשפחה שלה מאחוריה אחרי ארועי הפרק הקודם. אני חוזה שראיין יחזור להיות "קיד צ'ינו" למשך תקופה מסוימת ואז קירסטין בטח תחזור ולאט לאט הוא יחזור לעצמו (אולי כמו בעונה שעברה-בדיוק בזמן לתחילת הלימודים) אני לא יודעת אם זה כיף שזו השנה האחרונה שלהם בתיכון- כי תמיד הסדרות נהרסות שהילדים הולכים לקולג' (כנראה עונה רביעית-אם תהיה). ואני ממש מקווה שיהיה רגיעה קצת עם השחקנים אורחים, השנה היו כמה מזעזעים ביותר (ראה מקרה- די.ג'י ורבקה), ושבאמת יתמקדו יותר במשפחות וקצת פחות במערכות היחסים.

OrB15

New member
:(:(:(:(:( 224... :'(

ראיתי את הפרק עכשיו.. בין התכוננות למתכונת בהיסטוריה עשיתי הפסקה וראיתי.. ואני עד עכשיו עם לחיצות בלב מואצות!.. אחלה פרק, כיווצו בו כל כך הרבה מאורעות חשובים, זה יותר מעניין ממאורעות תרפ"א =) חח.. בקיצור.. אני כולי מסוקרנת מה יהיה בעונה ה3? תרזה תחזור?! למישהו יש ספוילרים או רעיונות כלשהם לעונה ה3? ובכלל מתי היא מתחילה להצטלם?!

vini3

New member
איפה אוליבר???1?1?

בתקצירים לפרק 224 אמרו שאוליבר חוזר והוא לא היה שם בכלל

vini3

New member
איפה אוליבר???1?1?

בתקצירים לפרק 224 אמרו שאוליבר חוזר והוא לא היה שם בכלל

Aviad1987

New member
בבקשה להימנע מדברים כאלה ../images/Emo58.gif

בכותרת. למרות שזה לא נכון בכלל פעם הבאה לכתוב ספוילר בכותרת או משהו כזה בנוגע לעונה השניה ולכתוב בתוך הנושא. זה לא לעניין, תודה.

../images/Emo58.gif

כמו שכתבתי פה מזמן, העניין עם אוליבר היה פוילר (ספוילר שיקרי) ששוחרר ע"י כותבי הסדרה על מנת להטעות את הצופים ולגרום להם להמשיך ולתהות מה יקרה בפרק האחרון. וכמובן ליצור את אפקט ההפתעה, מה שהם כמובן הצליחו לעשות.

למעלה