סיכום עונה שניה../images/Emo58.gif
בניגוד לכל העולם ואחותו, אני לא חשבתי שהעונה השניה היא אכזבה. נכון, אין ספק כי היא פחות טובה מהעונה הראשונה שהייתה ממש ממש מעולה, אבל לא צריך להשוות בין שתי העונות,כי בעונה הראשונה הכול היה חדש וכל פרק היה הפתעה מרעננת, בעונה השניה הדברים פחות חדשים אבל עדיין כתובים טוב ומרתקים. רגעי השיא: 1.ראיין וסת' חוזרים לאוסי. אחרי שתרזה משקרת לראיין ומספרת לו שאיבדה את התינוק 2.סאמר וסת' נפרדים וסאמר צועקת על סת' ב"קרנבל תחילת הלימודים". 3.לינדזי מתגלה כבתו של קיילב. 4.מריסה משתכרת במסיבת הפרידה של ג'ימי. 5.קירסטין מגלה שראיין ולינדזי יוצאים ביחד. 6.ראיין מתפרץ על מריסה כאשר הוא חושב שהיא גרמה ללינדזי להשתכר. 7.קיילב מקבל התקף לב מול שולחן האוכל לאחר שהוא וראיין מתעמתים בנוגע ללינדזי. 8.סאמר וסת' חוזרים אחד לשני בסצנה מדהימה בגשם. 9.ראיין מדוכא בגלל שלינדזי עזבה והח'ברה מבלים את הלילה בקניון וחוזרים להיות ה"פבליסט פור". 10.הסצינה המקסימה שבה ראיין ומריסה משחזרים את "Who are you ? whoever you want me to be..." 11.הקלטת הלוהטת של ג'ולי. 12.טריי אטוואד מופיע לראשונה באוסי. 13.הנשיקה הראשונה של ראיין ומריסה לאחר שכמעט כל העונה הם לא היו ביחד. 14.טריי מנסה לאנוס את מריסה. 15.תרזה מופיעה לרגע קט- ואנחנו רואים שיש לה תינוק. 16.מותו של קיילב. 17.הסצנה של ה"אינטרונשיין" שמנסים לשכנע את קירסטין לנסוע למכון הגמילה. 18.ג'ימי חוזר ומשפחת קופר עושה "קאמבאק". 19.קירסטין מחבקת את ראיין וסת' לפני שהיא עוזבת. 20.והרגע ה
שיא הוא סצנת הסיום בה ראיין וטריי רבים אחרי שראיין מגלה מה טריי עשה למריסה, טריי מכוון אקדח לראש של ראיין, ראיין מתפרץ בהתקף זעם על טריי וכמובן סוף הסצנה בה מריסה יורה בטריי וכנראה הורגת אותו. הדמויות החדשות בעונה הזו: די.ג'י
מיותר מיותר מיותר !!!! זאק
- משעמם רוב הזמן,אבל תרם המון לעלילה. לינדזי
- ממש חמודה, אהבתי את הדמות וגם היא תורמת המון לעלילה. אלכס
- אין לי ממש דעה עליה, ממש לא התלהבתי ממנה, אני מניחה שהיא בסדר. רבקה
-דמות משעממת ולא ברורה. קארטר
-גם משעמם,אבל תרם מאוד לעלילה. לאנס
-ממש אהבתי את הדמות שלו, אולי הוא היה רשע אבל היה בו משהו מיוחד, אהבתי את המשחק שלו ואת העלילה שהוא קידם. ריד
-משעממת. ג'ס
-נראה לי שעוד נראה אותה בעונה השלישית,דווקא אהבתי אותה. טרי
-אולי שחקן האורח הטוב ביותר שצורף השנה לקאסט של האוסי, אני חושבת שהוא השחקן שתרם אולי הכי הרבה לעלילה השנה. מה הכעיס אותי: 1.שלינדזי עזבה 2.שקיילב האשים את ראיין בכך שהוא פושע והוא רוצה לגור אצל הכוהנים בגלל הכסף שלהם. 3.שמשכו את החזרה של סת' וסאמר יותר מידי זמן+ העובדה שהם כל הזמן נפרדים וחוזרים. 4.קיוותי שהדמות של טריי תשאר ושטריי ישתנה לטובה אחרי הכלא, חבל לי קצת שהם לקחו את העלילה לכיוון השלילי. 5.לא אהבתי את קו הלילה של מריסה/אלכס-מריסה מחפשת את עצמה ומחליטה שהיא אוהבת בנות. 6. סאמר יותר מידיי רעה אל סת' בעונה הזו. איך אני רוצה שהעונה הבאה תמשיך: 1. טריי רק נפצע 2. אמא של ראיין חוזרת 3. מריסה מגלה על כך שלראיין יש תינוק ומספרת לראיין 4. ראיין מקבל מלגה לקולג'. 5. אני רוצה לגלות יותר על סאמר- הדמות היחידה שלא ממש חקרו אותה איפה האמא שלה ? למה היא גרה עם אבא שלה ? יש לה עוד אחים ואחיות ? 6. קירסטין חוזרת מהגמילה ומגלה כי המשפחה במצב קשה (בעקבות מאורעות הפרק האחון) אבל החזרה שלה, כמו החזרה של ראיין בפרק הראשון לעונה הופכת את הכול לטוב יותר. 7. קירסטין מנהלת את החברה. 8. ראין קורא לקירסטין וסנדי-אמא ואבא. 9. יותר סצנות עם המשפחה ופחות סצנות על נפרדות בין המבוגרים לצעירים. 10. מקווה גם שסוף עונה שלישית ייתן לנו דווקא סיומת אופטימית (בניגוד לשתי העונות האחרונות).