../images/Emo58.gif(מבט+ציפיות מ)העונה השלישית
אין יותר ניקול'ז בסדרה (טוב, חוץ מהיילי? היא עדיין נחשבת "בסדרה"? אני צריך להשלים את כל העונה כדי לדעת..). אולי אתה מתכוון למשפחת קופר, שהתקאמבקה לה על חשבון משפחת כהן (שימו לב שהכהנ'ס די פרחו בתחילת העונה הראשונה, בניגוד למשפחת קופר ששקעה לה עד שלבסוף התפרקה, לעומת העונה השניה, בה "נבחרת כהן" נחבטה לא מעט, בעוד ג'ימי וג'ולי נראו פחות מכוסחים מאשר בעונה הראשונה - למרות שאני אישית נגד החזרה של ג'ימי וג'ולי, משום שהיא נראית כמו נסיון להחזיר את הדברים לתחילת העונה הראשונה, בה החיים היו שקטים ושלווים, בטח נורא מעניין להשוות בין שתי המשפחות לאחר שנתיים). קשה לי להאמין שאם יש לג'וש ושות' שכל הם ישתמשו בטריקי צ'ינו השונים (להחזיר אותו, להביא את המשפחה שלו וכו') ובתרזה. הם החזיקו יותר מדי את סיפור תרזה בעונה שעברה (ונראה רושם שהם ניסו להפטר ממנו כמה שיותר מהר כמקדם עלילה ראשי בתחילת העונה, והחזירו אותה רק כדי לעזור לריאן לסמוך על מריסה. בPreviously on The OC"" של תחילת 202 לא היה כלל אזכור להריון של תרזה) ואת סיפור טריי בעונה הנוכחית. חוצמזה, כבר יותר משנתיים הילד חי בניופורט (מינוס הפסקת שלושה חודשים, ולא ממש מבחירתו). בשנה האחרונה של ריאן בתיכון אסור לו לחזור לצ'ינו - למרות שאחיו נהרג בגלל שעבר לניופורט, על ידי החברה שלו, שגרה גם היא בניופורט. ריאן חייב לזכור שתרזה גרמה לו לעזוב את המשפחה היחידה שהיתה לו אי פעם, ולעבור בחזרה לצ'ינו כדי לגדל בגיל 17 תינוק שלא בטוח שהוא שלו. ריאן חייב לחשוב על מה שעברו הוא והסובבים אותו בפרקים האחרונים בגלל טריי. אני חייב לציין, שמבחינת המבט על ההתרחשויות בצורה לא רגשנית ומתחברת, אין לי ספק שבניגוד לעונה הראשונה, בה ריאן היה חייב לעזוב את המשפחה, והיה צפוי שהם יחזרו במהירות לעונה השניה ולתחילת שנת הלימודים הבאה - כמו שאתם מתארים את ההתרחשויות, החבר'ה לא יחזרו לעצמם מיד בסוף הפרק הראשון בעונה הבאה, ואולי הפצעים שלהם סופניים (למרות שבסה"כ אני מאוד אוהב את הדמויות והייתי מאחל להן כל טוב, כולי תקווה שיתחרפנו בתחילת העונה השלישית, כדי לאפשר להן להתבגר וגם להעצים את המתח והדרמה שלנו כצופים |בטטת טלויזיה|
) - אם זה נכון, נזכה לראות את אשר (אני חושב ש)המפיקים תכננו כסיפור רקע לסדרה: ניופורט כעיר שכולם בטוחים שהחיים בה מושלמים ונטולים כל פגע, אך הפצעים הפנימיים של התושבים החיים בה לא מפסיקים לדמם.