סיישל סיום העונה השניה

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif מעליי אם מישהו לא הבין...

ו
למטה וגם אני סקרן בנוגע למה שיקרה. אני מאמין שתרזה תחזור, השאירו את הסיפור איתה מאוד פתוח במשך כל העונה - אז יש מצב. חוץ מזה ספוילרים של ממש אין אבל פה בשרשור הזה יש כל מיני דיבורים והשערות. הצילומים בטח יתחילו באקוטובר ואני מקווה שטריילרים יהיו כבר בספטמבר או אוקטובר :|

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif עונה שניה + שלישית

לא נראה לי הם ימשיכו להחזיר את הילד לצ'ינו. אי אפשר יותר מדי פעמים להשתמש בשטיק הזה. אני חושב אבל שזה כן יפגע בו בצורה עמוקות (פסיכולוגית דבר כזה יכול להרוס בנאדם לדעתי. בעצם - אני לא פסיכולוג). ונראה לי שהעונה השלישית תתמקד בהשלכות של העונה השניה. ואני מדבר על המוות של טרי, העובדה שמריסה הרגה אותו, מותו של כיילב והקאמבק של הניקלים, חזרה של תרזה והפעם עם התינוק (הגיוני, לא?), הגמילה של קירסטין והשריטה העמוקה שהעונה השניה השאירה בנישואים שלה ושל סנדי. פשוט קרו כל כך הרבה דברים בפרקים האחרונים שזה חייב להמשיך בקו ישיר לעונה השלישית. נחכה (הרבה) ונראה...

Aviad1987

New member
הולד איט!

סטפ אווי פרום דה מקש - סימן שאלה ... תנשום
העונה השלישית תתחיל ב3 לנובמבר (העונה השניה התחילה שנה שעברה ב4 לנובמבר).

vini3

New member
מה!?1?1?

אני לא מסוגל לחכות עד נובמבר נראה לי אני מתאבד! אני חושב שביס העונה תשודר פחות או יותר במקביל לארצות הברית כאילו בהפרש של כמה פרקים כי שהעונה השנייה תגמר ביס אז איזה חודש אחר כך העונה השלישית תתחיל בארצות הברית

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיי קרעת אותי מצחוק עכשיו אבל אתה יודע- לא בטוח שהעונה תתחיל בנובמבר, רשום בTVTOME שהמועד לא בטוח...וגם קלי רואן אמרה באיזה תוכנית אירוח שהעונה השלישית תתחיל אחרי תקופת הפוטבול (שזה בערך ספטמבר-אוקטובר). אולי דברים השתנו מאז (כי תוכנית האירוח היתה דיי מזמן) אבל בוא נקווה שלא. יש עוד תקוה...

../images/Emo58.gifעונה2 +השערות לעונה 3

לא אמרתי שהם יחזירו אותו לצ'ינו פיזית, התכוונתי שהוא יחזור ל"דרכי צ'ינו שלו" כלומר, יהיה מהורהר ועצבני וכאלה... הם דווקא אף פעם לא השתמשו בשטיק הזה- מאז שראיין הגיע לכוהנים הוא היה "ילד טוב" (חחחח לא מאמינה שכתבתי ילד טוב) כאילו, היו לו כמה התפרצויות צ'ינו קלות, במיוחד שזה קשור למריסה (ראה מקרה- המכות עם אדי עם אוליבר עם לוק ועכשיו עם טריי) אבל בכללית הוא היה ממש בסדר. אני מדברת על ממש התדרדרות- כאילו, הוא יחזור לשתות לעשן אולי להבריז מבית ספר להסתובב עם ח'ברה מפוקפקים (משהו בסגנון ג'ס), והקטע הוא שלסנדי יהיה מלא על הראש עם סת' וקירסטין ובטח מריסה לא תהיה בסביבה בקיץ כי בפרק ג'ולי אומרת שהם מתכננים טיול לקיץ, אני מתארת לעצמי שהטיול יהיה יותר ויותר רלוונטי ברגע שההורים שלה ישמעו מה קרה. ואם כבר מדברים על ג'ולי-אז היא בטח עוד פעם תתחיל לשנוא את ראיין, אח שלו כמעט אנס את הבת שלה והיא ירתה בו... ואם התחזית שלי נכונה וראיין באמת ידרדר לדרכי צ'ינו אז היא בכלל תשנא אותו. אם אתה שואל אותי-תרזה אולי תופיע שוב לשניה בעונה השלישית (אולי בפרק האחרון לעונה השלישית) כי אני פשוט לא מאמינה שהם יחזירו את הסיפור שלה עכשיו שראיין עדיין בתיכון, אולי שהוא יהיה בקולג' ואז הוא יוכל לתמוך בה. 2 שאלות מטרידות אותי בנוגע לעונה השלישית: 1. אין לי מושג מה הם יעשו עם סת', מה יהיה קו העלילה שהוא יוביל בשנה הבאה? כלומר לכל השאר זה דיי ברור: ראיין ומריסה- ידפקו קשה מכל המקרה עם טרי, סנדי וקיקי-יצטרכו לעבוד על הנישואים. ג'ימי וג'ולי-יתמכו במריסה וינסו לשקם את הנישואים שלהם. סאמר-אולי סיפור שקשור באמא הביולוגית שלה. אבל מה עם סת' ??? זה יהיה מעניין.... 2.האם העונה תתחיל מאותה נקודה שהסתיימה ? או שהיא תתחיל כמו עונה שעברה עם סיום חופשת הקיץ.?

OrB15

New member
אחלה השערות..

אבל נראה לי שיקרה ההפך.. אני חושבת שסת' פתאום יהיה ילד רע בגלל שאמא שלו לא איתו.. אבל מי יודע.. ושלא יפרידו שוב את ריאן ומריסה, זה מטומטם. ורגע ג'ס מתוכננת להיות גם בעונה הבאה? מה היא קשורה בכלל? וסאמר גם אני חושבת שכדאי לכותבים לכתוב משהו על האמא הביולוגית שלה. היא לא מתה במקרה אבל.? לדעתי ריאן יתמוך במריסה, יהפוך לבן בית אצל הקופרים והכל שמח חח=) סתם.. אממ עד שלא יתחילו הצילומים לא נדע.

Aviad1987

New member
בבקשה לסמן ../images/Emo58.gifים בכותרת

גם אם מדובר בהשערות וכד'.

Tinty

New member
../images/Emo58.gif(מבט+ציפיות מ)העונה השלישית

אין יותר ניקול'ז בסדרה (טוב, חוץ מהיילי? היא עדיין נחשבת "בסדרה"? אני צריך להשלים את כל העונה כדי לדעת..). אולי אתה מתכוון למשפחת קופר, שהתקאמבקה לה על חשבון משפחת כהן (שימו לב שהכהנ'ס די פרחו בתחילת העונה הראשונה, בניגוד למשפחת קופר ששקעה לה עד שלבסוף התפרקה, לעומת העונה השניה, בה "נבחרת כהן" נחבטה לא מעט, בעוד ג'ימי וג'ולי נראו פחות מכוסחים מאשר בעונה הראשונה - למרות שאני אישית נגד החזרה של ג'ימי וג'ולי, משום שהיא נראית כמו נסיון להחזיר את הדברים לתחילת העונה הראשונה, בה החיים היו שקטים ושלווים, בטח נורא מעניין להשוות בין שתי המשפחות לאחר שנתיים). קשה לי להאמין שאם יש לג'וש ושות' שכל הם ישתמשו בטריקי צ'ינו השונים (להחזיר אותו, להביא את המשפחה שלו וכו') ובתרזה. הם החזיקו יותר מדי את סיפור תרזה בעונה שעברה (ונראה רושם שהם ניסו להפטר ממנו כמה שיותר מהר כמקדם עלילה ראשי בתחילת העונה, והחזירו אותה רק כדי לעזור לריאן לסמוך על מריסה. בPreviously on The OC"" של תחילת 202 לא היה כלל אזכור להריון של תרזה) ואת סיפור טריי בעונה הנוכחית. חוצמזה, כבר יותר משנתיים הילד חי בניופורט (מינוס הפסקת שלושה חודשים, ולא ממש מבחירתו). בשנה האחרונה של ריאן בתיכון אסור לו לחזור לצ'ינו - למרות שאחיו נהרג בגלל שעבר לניופורט, על ידי החברה שלו, שגרה גם היא בניופורט. ריאן חייב לזכור שתרזה גרמה לו לעזוב את המשפחה היחידה שהיתה לו אי פעם, ולעבור בחזרה לצ'ינו כדי לגדל בגיל 17 תינוק שלא בטוח שהוא שלו. ריאן חייב לחשוב על מה שעברו הוא והסובבים אותו בפרקים האחרונים בגלל טריי. אני חייב לציין, שמבחינת המבט על ההתרחשויות בצורה לא רגשנית ומתחברת, אין לי ספק שבניגוד לעונה הראשונה, בה ריאן היה חייב לעזוב את המשפחה, והיה צפוי שהם יחזרו במהירות לעונה השניה ולתחילת שנת הלימודים הבאה - כמו שאתם מתארים את ההתרחשויות, החבר'ה לא יחזרו לעצמם מיד בסוף הפרק הראשון בעונה הבאה, ואולי הפצעים שלהם סופניים (למרות שבסה"כ אני מאוד אוהב את הדמויות והייתי מאחל להן כל טוב, כולי תקווה שיתחרפנו בתחילת העונה השלישית, כדי לאפשר להן להתבגר וגם להעצים את המתח והדרמה שלנו כצופים |בטטת טלויזיה|
) - אם זה נכון, נזכה לראות את אשר (אני חושב ש)המפיקים תכננו כסיפור רקע לסדרה: ניופורט כעיר שכולם בטוחים שהחיים בה מושלמים ונטולים כל פגע, אך הפצעים הפנימיים של התושבים החיים בה לא מפסיקים לדמם.

Tinty

New member
את יותר מדי מושפעת מאוליביה

צאי מזה(הההההההההה) אגב, אני לא מוצא את ההקשר לDHW. דיברתי על הStoryline של The OC, בלי קשר לDHW

LemonLimeLilach

New member
העונה ה 2 ../images/Emo58.gif

אז ככה. ראיתי כמעט את כל העונה תוך שבוע ככה שאני מ-מ-ש לא מסוגלת לעשות הפרדה בין הפרקים ולהגיד מה הפרקים שיותר ופחות אהבתי כי הכל נראה אצלי מחובר.
דיעות - אלכס - אני מעריצה לגמרי. ידעתי שהיא תהיה עם מריסה אבל לא היה לי שמץ שהיא תהיה עם סת' כי התעלמתי מספוילרים כמו מאש וזה היה קצת (מאוד) מפתיע. וגם כל הקטע עם מריסה. אני חושבת שעשו אותו בצורה מאוד טובה. לינדזי - אני יודעת שיש הרבה שנאה אליה אבל אני דווקא אהבתי. קודם כל, היא הייתה הרבה יותר טובה בשביל ריאן כי אני אישית לא אוהבת את מריסה, וחשבתי שכל הטוויסט עם זה שכיילב לא באמת שיחד אנשים אלא יש לו בת היה מאוד מפתיע. זאק - בעעעעע. אין מילים. בכמה פרקים הראשונים חשבתי שהוא מאוד נחמד, אבל גם חשבתי שהוא יהיה שם כמה פרקים וביי ביי. במקום זה, הוא נשאר כל העונה ועלה לי על העצבים. טריי - אהההה. Undecided בקשר אליו. קירסטן שיכורה - בוא נגיד שלא הייתי מאמינה שקירסטן שיכורה כי זה ממששששש לא מתאים לה אבל קלי רואן כל כך מדהימה שפשוט... קניתי כל רגע. הקומיק בוק - בעעעעעעעעעעעע. ארוך ונמתח ו-מ-ש-ע-מ-ם. מריסה - השנאה שלי אליה ירדה קצת. אבל רק קצת, בעיקר בפרקים האחרונים... ג'ולי - ביססה את עצמה כדמות הביצ'ית הכי טובה בטלוויזיה ואני מקווה שלא יהרסו את זה שנה שעברה אם הרומן עם ג'ימי ימשיך. סת' - קצת הרסו לי אותו. סאמר - עדיין אהבת חיי. כיילב - מיצה את עצמו. טוב שמת. אני אישית אהבתי את העונה הזאת יותר מהקודמת. לקודמת לא כל כך התחברתי ולא הכי התמכרתי כמו כולם... מריסה (והעובדה שהיא הייתה עם ריאן) ואוליבר לדעתי היו האשמים העיקריים. את העונה ה 2 הורדתי תוך כדי העונה ה 1 ביס וויקאנד וכשנגמרה העונה ה 1 פשוט ראיתי את כל ה 2 תוך שבוע... רק אז מ-מ-ש התמכרתי. בקשר לעונה הבאה - יש שתי אפשרויות - להמשיך בדיוק איפה שהפסקנו בעונה הזאת להתחיל מתחילת השנה כמו העונה ה 2 האפשרות הראשונה - יהיה אפשר לראות בדיוק מה יקרה עם מריסה בלה בלה בלה ועם קירסטן האפשרות השנייה - נפתח בתחילת השנה, קירסטן תחזור הביתה בריאה, סנדי יספר לנו מה קרה עם מריסה במשך הקיץ... לדעתי המוות של טריי (אם הוא באמת מת, ואני מקווה שהוא מת) ייצור מתח בין מריסה לריאן - ובעעעע זה התגובה שלי, נמאס לי מהם והדרמות שלהם. אני מקווה שסת' וסאמר יישארו ביחד כי נ-מ-א-ס מהאון אנד אוף. בתקווה שלא יהיו עוד משולשי אהבה מזוויעים. נו מור זאק!!!!!! ומצידי שלא יזכירו את הקומיקס יותר בחיים. וכמובן, שיגמרו כבר את הסיפור עם תרזה ויגידו לנו מי האבא כי זה מתחיל לעצבן.

STA1

New member
../images/Emo58.gifאיזה פרקקק!!!!

את האמת כל הפרק היה מעולהה..הקטע בבר עם ג'ס והאקדח היה מעולה..כל האקדח היה חצי מהעלילה וזה היה מעולההה!!!! כל הפרק היה פשוט מדהיםם..מעניין ומרתק...פעמיים שבאמת כמעט התחלתי לבכות כי זה באמת היה ממש מרגש הקטע בלוויה שקראו על כיילב וזה היה איפה שהוא וג'ולי התחתנו והקטע שקירסטן התחילה בזמן הלוויה אז זה בעצם היה קטע חזק והקטע שהיא חיבקה את ריאן וסת' לפני שהיא נסעה ואז זה היה מרגש.. והקטע הכי חזק של הסידרה הוא הדקה האחרונה של הפרק שמריסה יורס בטריי ואז הכל בסלואו..והשיר היה השיר של הקטע פשוט מדהיםם..מקווה שהעונה השלישית תהיה כל כך טוב כמו הפרק ואפילו יותר.. ומי יכול לתת לי רשימת שירים של הפרקק..

Nitzan122

New member
../images/Emo58.gif

וואי איזה פרק
איך נחכה חצי שנה לראות מה קורה ואם טריי מת
וואי איזה מסכנה מריסה... נראה לי שעכשיו היא תיכנס לדיכאון או משו מזה שהיא הרגה אותו... והקטע עם קירסטן היה מדהים
קלי רואן היא באמת שחקנית מדהימה
והקטע עם ההתערבות היה כל כך עצוב וכשסת' בא אליה בסוף ואומר לה שהיא צריכה ללכת... זה היה כזה עצוב... וגם בתחילת הפרק כשסאמר באה לסת' עם פרינסס ספרקל... איזה חמודה... בקיצור פרק מדהים ומותח(מדי)

למעלה