I MISS CLAYYYYYYY

Juliann

New member
../images/Emo7.gif I MISS CLAYYYYYYY ../images/Emo7.gif

ההארד דיסק עוד שניה מתפוצץ לי אז הלכתי לבדוק אם יש דברים שאני יכולה למחוק בכונן D... חצי מכונן D [כ-15 ג'יגה] זה קליי, אז התחלתי לצפות בהופעות, איידול, קליפים, תמונות... אני מתגעגעת לקליי!!!!!!!!!
אף אחד השנה לא מדהים כמו קליי, דיאנה, קלי... אף אחד לא גורם לצמרמורות! אף אחד לא זמר מי יודע מה. קארי לא מתקרבת לקרסוליים של דיאנה ודיאנה היתה כולה בת 16!! כל כך אהבתי את העונה הזאת עד שהתחלתי לצפות שוב בעונות קודמות, עכשיו אני די מאוכזבת.
כל התווים המפוצצים, גלורי נוטז, תווים גבוהים... בעונה הזאת אין כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מבט אחד לטופ4 [הפוטנציאלים] אומר לי שבו זמר בינוני וזה לא משנה כמה השופטים יפמפמו אותו, כמו קארי היו מיליון בעונות 1-3, לקונס אומנם יש קול ייחודי אבל הטווח הקולי שלו לא מי יודע מה, וונזל היא עוד טרניס רק פחות טובה... קליי תחזורררררררררררררררררר!!!! אוף. נגמר הטאלנט בארה"ב?! פתאום כבר לא כל כך בא לי לצפות. CLAY => בלע תחזור כבר מהאינדונזים האלההה

14מתן

New member
סופסוףףףף ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

סופסוף מישו מסכים איתי שהעונה הזאת פשוט לא משתווה לקודמות !!! העונה הכי פחות טובה של איידול

R o t e m O p

New member
קליי ממש מעצבן אותי בזמן האחרון

שיפסיק לעשות שטויות ויחזור לשיר...בעעע

Juliann

New member
כןןן מה זה הוא נהיה לנו מאדר טרזה?!

אני רוצה דיסק קליי חדששששששש זה לא פייר. האינדונזים גם ככה לא מבינים במוזיקה!

R o t e m O p

New member
לא רק זה...

מילא כל המעשי צדקה שלו...שיהיה לו לבריאות אבל מה אני שומעת כל מיני שטויות שהוא הולך לכתוב ספר ילדים מה אתה מדונה ?! או ששיש שמועות שהוא עושה תוכנית אירוח מה אתה אופרה ?! פאקינג שיט תפסיק להתעסק בשטויות ולהתמסחר ותשיר רק תשיר לא רוצה שום דבר אחר

Juliann

New member
תוכנית אירוח? זאת בהחלט שמועה ...

לא מבוססת! על הספר ילדים שמעתי, הוא כבר כתב ספר מעין אוטוביוגרפי שהצליח אז למה לא? ותכלס הוא רצה להיות עיתונאי לפני שהוא רצה להיות זמר... שיהיה לו בכיף, הוא יכול לכתוב ספרים תוך כדי שירה.. אבל היציאות האלה למלזיה, אוגנדה והשד יודע מה עוד תוקעים לו את הקריירה!
ומשאירים אותי ועוד מיליוני קליימייטז- CLAYLESS!!!

R o t e m O p

New member
אני מאוד מאוד מאוד מקווה בשבילו

שזה לא נכון בכלל... כי אם כן...בעע, אני לא חושבת שאני אוכל לאהוב אותו יותר עכשיו, גם עם ה"אוטביוגרפיה" שלו יש לי עוד קצת בעיות...זה פשוט לא מתלבש לי נכון במוח...אני יודעת שרוב (מה, רוב ?! כל) המעריצות שלו נורא אוהבת את הספר וקראתי כמה עמודים ואני יודעת שהספר כתוב בצורה מאוד טובה וחביבה ומצחיקה ומאוד "קליי-סטייל", אבל רבאק, אוטוביוגרפיה? מה אתה כולה בן 26 ויש לך קריירה של שנתיים ?! מה אתה כותב לי אוטוביוגרפיה ?! זה פשוט נראה כאילו או שהמנהלים שלו (במקרה הטוב) או שהוא עצמו (במקרה הרע) מנסים לחלוב כל דולר אפשרי מהדבר הזה שנקרא "קליי אייקן". ועכשיו ספר ילדים ?! זה פשוט מדיף מריח נוראי של מסחור וברור שיש תירוץ והסבר לכל דבר - "הוא בכלל רצה להיות סופר/מורה/הוא רצה לחלוק את סיפור חייו קורע הלב עם העולם/אחר" אבל לא יודעת, אני לא קונה את זה... מה שבעצם אני מנסה להגיד זה ש - הוא צריך להפסיק לפזול לכל מיני מקומות שהוא לא אמור לגעת בהם (האמ...האמ...יצא קצת סוטה...) אז שיכניס תתחת שלו לאולפן הקלטות ומצידי שישיר את התפריט של מק'דונלדס, רק שישיר ויפסיק לשחק בקקה!!!

14מתן

New member
אני לא קראתי את הספר

ואני לא בדיוק יודע מה יש בו אבל אני מניח שהוא כתב אותו כדי ש"כולם" ידעו את האמת על החיים שלו ולא יאמינו לשמועות ושטויות כאלה חוץ מזה ממה שהבנתי היו לו חיים לא כל כך קלים..

Juliann

New member
אני אנסה לתמצת

האבא הביולוגי שלו היה אלכוהליסט/מסומם/אלים שהכה את אמא שלו מכות רצח שלא רצה ילד בכלל, ואמא של קליי גם לא רצתה תינוק בגלל שהיא ידעה שהחיים שלה מתוסבכים גם ככה אבל היא נכנסה להריון ובלידה אבא שלו בכלל לא רצה להיות שם [הוא הלך להשתכר איפשהו] קליי נולד כ'פג' כי הריאות שלו היו שבורות, שקליי היה בן שנה אמא שלו ברחה איתו מהבית והאבא שלו עשה לה בלאגנים, קיצר הם התגרשו, בית משפט נתן זכויות ביקור לאבא שבכלל לא רצה אותו ולא היה אכפת לו ממנו והוא היה אומר לקליי שהוא הטעות הכי גדולה שלו.. אמא שלו התחתנה שוב, בעלה השני שנא את קליי והיה מכה אותו ומתעלל בו.. וקליי הפסיק לדבר גם עם האבא הביולוגי שלו [הוא לא דיבר איתו מגיל 15 ועד שהוא מת]. והוא גם שינה את השם משפחה שלו מגריסום לאייקן [שם הנעורים של אמא שלו] ואז המשפחה של האבא הביולוגי שלו החרימה אותו. ואחותו [לאבא הביולוגי שלו היתה בת מנישואים קודמים] התקשרה הוא חשב שהיא כועסת עליו בגלל שינוי השם והוא לא דיבר איתה ואז [הוא היה בקולג'] אמא שלו התקשרה וסיפרה לו שאחותו התאבדה [הוא ירתה לעצמה בראש] ובמשך שנים הוא האשים את עצמו במוות שלה כי הוא לא דיבר איתה שהיא היתה צריכה אותו... זה בקצרה כמובן.. הסיפור הרבה יותר ארוך.

moran500

New member
../images/Emo12.gif

וואו... כל הכבוד לו שהוא יצא מהחיים האלה והפך למורה והגשים את החלומות שלו עכשיו אני מבינה למה הספר נתן השראה לחברה שלך

וואוו! איזה חיים היו לו, והוא רק בן

26, נכון? כל הכבוד לו על כל מה שהוא השיג!!!

R o t e m O p

New member
אם אבא שלו החורג הכה אותו

והתעלל בו...אז למה לעזאזל הוא מחשיב אותו כאבא שלו ?! ואמא שלו לא אמרה ב'אמריקן' שהוא ממש תמך בו ? ?!

Juliann

New member
כי לפחות הוא שם עליו... =>

הוא הכה אותו והתייחס אליו מגעיל אבל לפחות הוא 'מעין' שימש לו כאבא וזה יותר ממה שהוא יכול להגיד על האבא הביולוגי שלו.

למעלה