זאת אני, אני לוקחת קשה. יש בעיה???
אין לי בעיה בכלל עם הצדקה וכו', להיפך הוא הנכון! אני חושבת שהוא בנאדם מדהים שרוצה לעזור ולשנות אבל מקווה שהוא יחליט לפנות קצת זמן גם למוזיקה בין לבין!! מקורות כשרים????? חחחחחחחחחח את חושבת שכסף זה המניעים שלו? תאמיני לי שהכי הרבה הוא מרוויח מהמוזיקה. הדיסקים שלו מוכרים במיליונים ואם הוא היה מחפש רק דרך מהירה לעשות כסף דיסקים היו בהחלט פותרים לו את הבעיה, והוא גם יכל להוציא באירופה וליחצן את עצמו באסיה ואז בכלל הכסף היה זורם. מה גורם לך לחשוב שיוצא לו משהו מפעולות צדקה?! על איזה דברים אחרים את מדברת? הדבר היחיד שהוא עשה בנוסף זה ספר וכבר הסברתי את הסיבות לכך בהודעה הקודמת! תפקפקי בו כמה שבא לך אבל אין לך במה. שוב, לפני שתקראי את הספר לא הייתי ממליצה לך לפתוח את הפה יותר מדי, אין לך שמץ של מושג... יש לי חברה עם בעיות... אנורקסית, בולמית, ואלהים יודע מה עוד. היא מאושפזת כבר שנה בבית חולים, נתתי לה לקרוא את הספר של קליי והיא סיפרה לי כמה זה מרגיע אותה, כמה היא אוהבת לקרוא את הספר, אולי היא מרגישה הזדהות? אולי הוא עזר לה? גם החיים שלה לא היו כל כך פשוטים. כל כך קשה לך להאמין שהיתה לו כוונה כזאת בכתיבה?