I MISS CLAYYYYYYY

Juliann

New member
את האחרונה שהייתי מצפה ממנה....

וזה בסדר לא נראה לי שהוא צריך מעריצה כמוך. הוא רצה לכתוב, הוא אמר שזה כמו טרפיה בשבילו, להוציא את כל המחשבות ואת כל מה שהיה לו בלב לתוך ספר, מה הבעיות שלך ?! את בכלל לא קראת את הספר אז אין לך זכות לשפוט אותו. תאמיני לי שאם תקראי את הספר את תאכלי כל מילה שעכשיו הוצאת מהמקלדת. הספר הזה נועד גם לתת תקווה לאנשים שהיו במצבים מאוד קשיים כמוהו, הוא דוגמא לכך שאפשר לצאת מזה, אפשר לעלות מתוך טראגדיות ולבנות את עצמך מבלי להתחרפן ולהפוך להיות חולה נפש, צריכים להיות אנשים מאוד חזקים כדי לעבור את מה שהוא עבר. לא המנהלים שלו מחליטים בשבילו, הוא מחליט בשביל עצמו. בגלל זה הוא עזב את איידול כי הם ניהלו לו את החיים, עכשיו הוא בהנהלה שנותנת לו יד חופשית. זאת היתה החלטה של קליי לכתוב ולהוציא את הספר. ולמקרה שאת לא יודעת יש לו רגישות גדולה לילדים ויש לו גם עמותה לילדים אז למה שלא יכתוב ספר ילדים? לדעתי יש לו הרבה מסרים חשובים להעביר. ואת לא צריכה "לקנות את זה" ממש אכפת לי, לו ולמעריצים שלו מה את חושבת... שיפזול כמה שהוא רוצה, הוא לפחות מנצל את ההשפעה שלו בדרך הכי חיובית שהוא יכול,
הוא אדם מיוחד מאוד ואם את לא רואה את זה אז חבל מאוד [בשבילך]. ההתנגדות היחידה שיש לי זה שהוא זונח את הקריירה שלו וחבל לי, כישרון כזה מדהים והוא די מתבזבז...

R o t e m O p

New member
למה את צריכה לקחת כל דבר באופן

כל כך אישי ?! ג'יזס אי אפשר להביע דיעה מנוגדת לשלך בלי שתתחילי לעשות לי ריגשי ?! אלה אמות המידה שלי. בניגוד אלייך אין לי בעיה עם הפעילויות צדקה שלו, אני חושבת שזה מבורך שיזכה למצוות ובנים זכרים. אבל משום מה יש לי תחושה שמקצת מהדברים האחרים שהוא עושה לא נובעים ממקורות כל כך כשרים. אולי אני טועה. לעזאזל, אני בהחלט מקווה שאני מאוד טועה! הלוואי שיכולתי לשבת איתו לשיחה ולדבר איתו על זה...אבל אני לא יכולה לעשות את זה נכון ? So you're the next best thing... תאירי את עיניי... ד"א - אף פעם לא התיימרתי להיות מעריצה שלו. לא ראיתי כל קליפ, לא שמעתי כל ראיון ולא קראתי כל פיסת מידע עליו... אני כולה אוהבת אותו כי הוא שר יפה אני כן חושבת שהוא אחד הזמרים היותר טובים, אם לא הטוב יותר, שיש כיום בעולם הבידור, אבל אני לא חושבת שהוא אלוהים... אז כן, מותר לי לפקפק בו אני באמת מקווה שלא פגעתי בך באיזשהו אופן, אני באמת מחבבת אותך ואני חושבת שאת בחורה ממש חמודה...אבל לפעמים התגובות שלך נורא קיצוניות ולא יודעת, אני חשה את הצורך לצנזר את עצמי רק מחשש שתורידי לי את הראש או פשוט כדי להמנע מריבים מיותרים כי אני מכירה את עצמי וברגע שזורקים לי הערה אני לא יכולה שלא להגיב. ואני באמת באמת באמת שלא רוצה לריב איתך (אני עדיין מחכה שתשלחי לי את הספר הנ"ל...ואני צריכה שתאהבי אותי בשביל זה...
) שולם ?

Juliann

New member
זאת אני, אני לוקחת קשה. יש בעיה???

אין לי בעיה בכלל עם הצדקה וכו', להיפך הוא הנכון! אני חושבת שהוא בנאדם מדהים שרוצה לעזור ולשנות אבל מקווה שהוא יחליט לפנות קצת זמן גם למוזיקה בין לבין!! מקורות כשרים????? חחחחחחחחחח את חושבת שכסף זה המניעים שלו? תאמיני לי שהכי הרבה הוא מרוויח מהמוזיקה. הדיסקים שלו מוכרים במיליונים ואם הוא היה מחפש רק דרך מהירה לעשות כסף דיסקים היו בהחלט פותרים לו את הבעיה, והוא גם יכל להוציא באירופה וליחצן את עצמו באסיה ואז בכלל הכסף היה זורם. מה גורם לך לחשוב שיוצא לו משהו מפעולות צדקה?! על איזה דברים אחרים את מדברת? הדבר היחיד שהוא עשה בנוסף זה ספר וכבר הסברתי את הסיבות לכך בהודעה הקודמת! תפקפקי בו כמה שבא לך אבל אין לך במה. שוב, לפני שתקראי את הספר לא הייתי ממליצה לך לפתוח את הפה יותר מדי, אין לך שמץ של מושג... יש לי חברה עם בעיות... אנורקסית, בולמית, ואלהים יודע מה עוד. היא מאושפזת כבר שנה בבית חולים, נתתי לה לקרוא את הספר של קליי והיא סיפרה לי כמה זה מרגיע אותה, כמה היא אוהבת לקרוא את הספר, אולי היא מרגישה הזדהות? אולי הוא עזר לה? גם החיים שלה לא היו כל כך פשוטים. כל כך קשה לך להאמין שהיתה לו כוונה כזאת בכתיבה?

Fairywitch

New member
אני דווקא מעריכה אותו יותר על זה../images/Emo70.gif

איזה איש מדהים

Fairywitch

New member
על היותו אמא תרזה, אם זה לא ברור...

פשוט אני כזאת- מתנדבת ב"גרינפיס" וב"אנונימוס"- אז...

moran500

New member
../images/Emo45.gif זאת העונה הכי משעממת

פשוט לא כ"כ אכפת לי מי ינצח האמריקאים גם נוטים להעיף את הטובים... ואף אחד לא ישתווה לקלי ו/או קליי

למעלה