ornaok

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

מסתמן שלא אוכל ללמוד למרות הכל. אחרי כל החיפוש העצמי, ההתלבטויות, הייעוץ המצוין, ההחלטה הגדולה... נדרשים ממני יותר מדי ימים בשבוע. אין מצב שאוכלללמוד 3-4 ימים מלאים, אנחנו לא נחזיק מעמד כלכלית. ואני לא יכולה למשוך את הלימודים מעבר לשנתיים כי בעלי רוצה ללמוד גם, והסכמנו שאני אלמד קודם. קיוויתי שאוכל ללמוד יומיים מלאים בשבוע ולעבוד ב4 הנותרים. כרגע התקווה היחידה היא סמינר הקיבוצים, שם יש לי פגישה היום ב15:30, אבל אני לא ממש משוכנעת שהתוצאה שלה תהיה שונה מהמקומות האחרים... לא יכולה להתחיל לתאר כמה נמוך אני מרגישה. מתחת לאפר.

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות לפגישה של היום. אולי יצא משהו ממנה?

ו שתי

New member
זה לימודים תעודת הוראה?

כי אם כן, תנסי לדבר עם ראש המחלקה/התכנית, ולהסביר שאת רוצה לפרוש או לכז את הלימודים לפרנסתך. דווקא בסמינר הקיבוצים באו לקראתי מאד בשנה שעברה מהאספקט הזה. אם את צריכה עזרה- שלחי לי מסר. ובהצלחה כמובן. אני מאמינה שתלמדי. דברי איתי, ונשיקות.

ornaok

New member
זו לא תעודת הוראה, זו הסבה להוראה

ובגלל שהתחום שלמדתי בו תואר ראשון לא קשור בכלום להוראה בבי"ס יסודי אני צריכה ללמוד ה-כ-ל ולא יכולים לוותר לי על כלום. ואין לי יכולת לפרוש את זה מעבר לשנתיים.

ו שתי

New member
זו בדיוק תכנית שהתראינתי בה בשנה

שעברה. לידיעה כללית: עבדה איתי מישהי במהלך שנת הלימודים הראשונה שלה בהסבה. בשכר. לדעתי, דברי שם עם ראש התכנית. משפט המפתח שלה אלי היה-"אם לא תעשי את זה עכשיו, יהיה לך יותר קשה, והשכלה זה דבר חשוב לאמהות". בקיצור, את מבינה את הגישה שלה. היועצות שם, לעומת זאת, בלתי מתגמשות. האופציה היחידה היא באמת לדחות את חלק מהקורסים לשנה שלישית, להעמיד אותם בפני עובדה שאת חייבת עוד סמסטר כדי להשלים את הלימודים, ולחזור לעבוד בשכר בשנה השניה ללימודים.

ornaok

New member
אין מצב../images/Emo10.gif

פשוט לא יכולה לא לעבוד. להן לא היתה בעיה לתת לי שנה שלישית - אני לא יכולה כי גם דותן רוצה ללמוד. בקיצור, בניתי מגדלים באויר ועכשיו הכל מתפרק.

galiaS

New member
אם לא תצליחי למצוא תכנית של יומיים

בשבוע אולי כדאי שדותן ילמד קודם (אם הוא לא יכול לחכות 3 שנים? הוא יגמור תוך שנתיים ואז תוכלי להרשות לעצמך לפרוס את הלימודים של 3 שנים.

קצת עידוד ונסיון לראות דברים אחרת:

אורנה יקרה, התכנית שאת מתכוננת ללמוד היא תכנית שנמצאת בכל מכללה להוראה. המכללות לא נמצאות היום בעמדה טובה בלשון המעטה (על חלקן מאיימת חרב הקיצוצים) ולכן שמחים שם מאוד על כל תלמיד שנרשם. בגישה הזו את צריכה ללכת - "נפלה בחלקכם הזכות שאלמד במוסדכם, ולכן, אנא התגמשו ובואו לקראתי, כי אם לא, יש עוד מקומות שישמחו לקבל אותי". בהצלחה ועדכנינו.

ornaok

New member
תודה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לקחתי לתשומת לבי. אני שומעת את כל הדברים שאמרו לי - החל מהיועצת וכלה במורות שעבדתי איתן ואנשים אחרים שמכירים אותי - "מערכת החינוך צמאה לאנשים כמוך" "את מושלמת לזה" "הלואי והיית מורה של ילדיי" וכל מני דברים מנפחי אגו שכאלה...ואני כל כך רוצה!

מחזקת את דבריה של אמא של

כשלמדתי הוראה, מאד באו לקראתנו. יש המון מסגרות ללימודי הוראה, ואני בטוחה שתמצאי את המסגרת המתאימה לך!!!
ובינתיים

Rplus1

New member
../images/Emo45.gif לפגישה היום

מקווה שתצליחי למצוא דרך להוציא את התוכנית הזו אל הפועל. מצטרפת להמלצה להגיע לפגישה בגישה ששווה להתאמץ למענך. אני מאמינה שהם יתאמצו. מקווה בשבילך שעוד מעט תפתחי פה הודעות קיטור על הלימודים...

ציף שלי

New member
../images/Emo24.gif גם תקוותיי להמשיך ללמוד

הולכים ונעלמים ובכל זאת אני מנסה למצוא מסגרת שתתאים לי. מקווה ומחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר לפי שביעות רצונך

ornaok

New member
לא מסתדר לי../images/Emo10.gif

גם בלוינסקי וגם בסמינר הקיבוצים מדובר על 12 שעות עבודה מעשית בנוסף ללימודים. זה יוצא 4 ימים בשנה א'. ניסינו במאמצים כבירים לשנות את זה ל3 ימים, אבל יש קורסי חובה. כבר הצלחנו לסדר ככה שביום אחד אוכל ללמוד אחרי הצהרים ולעבוד בבוקר, אבל אז צץ איזה קורס חובה שששכחנו להתייחס אליו והוא מתחיל ב12:00, אז אין מצב לעבוד... זהו. הייתי כל כך בטוחה שזה הולך לקרות. אפילו הודעתי בעבודה שאני הולכת ללמוד. ואני לא.
עכשיו אני מנסה לחשוב מה אני כן הולכת לעשות עם עצמי. חזרנו אל נקודת ההתחלה.

למעלה