פוטרתי

../images/Emo7.gif../images/Emo13.gif../images/Emo4.gifפוטרתי

למה
כי יש לי עבודה שאני אוהבת,עבודה חינוכית טיפולית בשילוב עם בעלי חיים. למה
כי סוף זו תמיד התחלה וכבר חדשיים שאני יודעת שהמשרה שלי מתנדנדת על הרקע הכי לא נכון (על רקע הטענה של אחד מבעלי הדעה שהעבודה לא מתאימה לאמא עם ילדים קטנים). אז לסיכום

אפרת12

New member
בקיצור ../images/Emo4.gif זה הממוצע../images/Emo35.gif...

נשמע שיש לך עבודה מעניינת. את צודקת שסוף זו תמיד התחלה. איכשהו יש לי הרגשה שתמצאי משהו חדש בזמן המתאים.

sipi1

New member
../images/Emo24.gif זה לא נעים...

במיוחד אחרי שסיפרת על שעות משוגעות שעבדת עכשיו (חגים, שבתות...) לא מגיע לך כזה יחס ! אבל אם את
גם עכשיו - באמת יש סיכוי שזו תהיה התחלה חדשה, של משהו יותר מתאים לאמא של ילדים קטנים ומתוקים, שתוכלי גם לעבוד במשהו שתאהבי, וגם למצוא פנאי לאהובים הקטנים שלך. מקווה שמהר מאד תודיעי שמצאת עבודה נהדרת שחיכתה רק לך !

ילדונט

New member
הקקה?

לפחות זה בשלב בו בן זוגך כבר עם עבודה, ויש לך לפחות מכתב המלצה אחד
אני לא יודעת אם החלטת לעזוב את זה או להילחם (אם לא על חזרה לעבודה אז על פיצויים), אבל אני מקווה שכל החלטה שלך תהיה הנכונה ביותר

../images/Emo4.gif לפחות סיימת עם אי הוודאות

שלפעמים גרועה יותר מן הפיטורין עצמם. מאחלת לך דרכים חדשות וטובות. מה זה אומר לגבי סגנון חייכם ומקום מגוריכם? ובעיקר, מה יעשה חיים בלי תורנויות השבת שלך
(
זה התכוון להעלות לך קצת חיוך)

../images/Emo24.gif

אני מבינה שאת אוהבת את העבודה שלך, ואני בטוחה שתמצאי עבודה נהדרת, עם שעות וימים יותר שפויים. וכמו שאמרת - סוף הוא התחלה של משהו אחר

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מאחלת שתמצאי משהו חדש מהר.... ובנתיים תהני מהזמן עם הילד'ים הפרטיים שלך... ואולי ככה נזכה לראות יותר??? POOH

Joy107

New member
שרק ../images/Emo13.gif כל היום....

ובהצלחה בהמשך, בטוחה שתמצאי משהו טוב יותר

wieci

New member
../images/Emo24.gif זה אף פעם לא נעים להיות

מפוטר, אבל.. כשחלון נסגר תמיד נפתחת דלת. זה הזמן בשבילך עם להב ואיתן, הזמן בשביל לחשוב מה את רוצה, הזמן למצוא לעצמך מסגרת ללא בוסים מימי הביניים החשוכים (באמת, אמא לילדים לא יכולה לעבוד
), מי בדיוק הוא חושב הביאה אותו לעולם? איזו גורילה ניאנדרטלית
כנראה שכן
. מאחלת לך למצוא עבודה שתאהבי בקלות ובמהירות.

פיצהלה

New member
סחתיין על האופטימיות ../images/Emo45.gif

ומותר לך גם להתבאס, העבודה שלך נשמעת כמו חלום רטוב... אבל מי יודע מה עוד מחכה לך בעתיד. בהצלחה בכל מקרה.

איזה באסה - זו ממש מגפה../images/Emo4.gif

של פיטורי אמהות..מקווה שתמצאי משהו אפילו יותר טוב, האמת שאני די בטוחה ...

nonaa

New member
מצטערת לשמוע

גם אצלי הפיטורים לוו בתערובת רגשות ... בהצלחה במציאת עבודה חדשה מוצלחת יותר, מהנה ומספקת (וגם מכניסה) !

בימבילי

New member
../images/Emo24.gif אני מאמינה שכשנסגרת דלת

אחת - נפתחות לפחות שתיים חדשות במקומה. במיוחד למי שגם אוהב את העבודה שלו...בהצלחה!

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifמאחלת לך שיקרה מה שאת רוצה

וסה"כ- תהני מהחופש עד שתמצאי משהו חדש וטוב יותר!

ציף שלי

New member
../images/Emo24.gif "סוף זה תמיד התחלה..."

אני בטוחה שתמצאי עבודה חדשה שגם תאהבי וגם החצי השני יאהב ושזו תהיה עבודה ללא שבתות!

למעלה