פוטרתי

אור67

New member
../images/Emo24.gifהי מתוקה, עכשיו ראיתי.

ובדיוק דיברנו על זה ... אני מקווה שתסתכלי על חצי הכוס המלאה(גם את זה הזכרנו אתמול) אל תתעצבי. לפחות את כבר לא בחוסר אונים המשגע הזה. אם את צריכה משהו ממני או מהאיש- רק תגידו.

cookie1

New member
אוי איזו באסה !

מסתבר שרוב המשרות לא מתאימות לאמהות.... שולחת
ומחזיקה אצבעות שמהר מהר תמצאי חלופה.

משוש30

New member
והאייקון ../images/Emo46.gif הזה לא רלוונטי?

פיטרו אותך בגלל שהעבודה לא מתאימה לאמא עם ילדים קטנים??? אוף!! החוצפה החוצפה זה פשוט מטריף אותי! אני נורא מצטערת בשבילך. יש פרספקטיבות חדשות? מקווה שתמצאי בקרוב משהו שאת אוהבת ואולי אפילו פחות פיזי ושתרוויחי בו יותר? מקווה שבסופו של דבר יתברר שזה היה לטובה

nubi

New member
בוקר טוב!

את יודעת לכמה משרות אני לא התקבלתי "בגלל" שי?

בהחלט רלוונטי.

הסיפור המלא קצת יותר מורכב. זה מקום העבודה היחיד שמרוצים ממני ואני מרוצה ובכ"ז פיטרו אותי (בעל הדעה הוא לא המעסיק שלי....)

nubi

New member
../images/Emo24.gif

רק מאחלת לך למצוא משהו הרבה יותר טוב עם אנשים יותר נורמליים.

yaelia

New member
את יודעת איך זה

דלת אחת נסגרת, דלת שניה נפתחת. אני בטוחה שיצוץ משהו שווה. לא יכולת לטעון ההפך? בעצם בוכחת שעל אף שאת אמא לילדים קטנים את עומדת בכבוד במשימה, אז מה בדיוק הבעיות שלו?

lulyK

New member
טוב שנפטרת מהם.

נשארת עם המשפחה שאת אוהבת ועם מקצוע שאת אוהבת, עכשיו נשאר רק למצוא את המשרה המתאימה..... יכול להיות שזה ייקח זמן, אבל נקודת ההתחלה שלך נשמעת לי טובה מאד

nubi

New member
אם זה מנחם אותך

אני עובדת בעיקר אחה"צ... לא מרוצה, אבל זה מה שיש.

לא מנחם,

אני כ"כ נהנית להיות עם הבנים,אם הם יהיו בבוקר בגנים ואחה"צ אני בעבודה,ישארו לי סופי שבוע וזה לא מספיק לי. גם מבחינה כלכלית,למצא סידור עד שש שבעלי חוזר מהעבודה-אני רוצה לגדל את הילדים שלי בעצמי,לא לקום בוקר אחד ולמצא שני אנשים שאני לא מכירה...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נראה לי שטיפוס כמוך ימצא עבודה מהר - ואלי הפעם בלי לעבוד בימי שבת? אם את רוצה, אני יכולה לברר לך כאן באזור - אבל את בטח מכירה יורת טוב...

אנידס

New member
הרבה אני לא יכולה להוסיף על הדברים

החכמים שנאמרו כבר, אבל אני מאמינה שדברים כאלה, בעיקר כמו פיטורין או עזיבה של עבודה לא מתרחשים בריק. דהיינו, כפי הנראה הכיוון שלך צריך קצת להשתנות. אשרייך שמצאת את התחום בו את מאוד נהנית ואולי את צריכה ללכת לכיוון עצמאי יותר או עם סביבת עבודה תומכת יותר וכדומה. אז לסיכום, מאוד יכול להיות שהגורל יזמן לך הצעה טובה בהרבה ואת פשוט צריכה להיות פנויה לקראתה...ומוסיפה
לתמיכה

ornaok

New member
יקירה../images/Emo24.gif

כל הכבוד שאת רואה גם את הצדדים הטובים, ובאמת טוב שנגמרה כבר אי הודאות...כמו שאמרת לי בעצמך - הוציאו לך את הרוח מהמפרשים
מקווה שתמצאי את עצמך מהר מהר בעבודה חדשה ומוצלחת, בשעות סבירות ומשכורת טובה!

למעלה