צריכה חיבוק

ארנט

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif צריכה חיבוק ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אז אחרי שכתבתי פה הודעה שמחה ואופטימית- הכל התחיל להתדרדר. הבוקר היינו אמורים ליסוע לנופש וכ"כ כ"כ חיכיתי לזה אבל: הבוקר הבן התעורר עם שיעול וחום. "וזה עוד לא הכל, לא זה עוד לא הכל" (מדברי חתול תעלול...) * כבר 3 שבועות שאני סובלת מבעייה במעי. שזה אומר בחילות כל היום (עד הסתיימו הבחילות של ההריון...) וריצות תכופות לשירותים. גם הליילה ביליתי לא מעט שם. אני הולכת ויורדת במשקל, אין לי תאבון ואני עייפה. קיבלתי כבר שני סוגי אנטיביוטיקה, שלא עוזרים. והיום אחר הצהריים קבעתי תור לרופא גסטרו לבירור. פשוט סיוט! (התור היה לשבוע הבא, אבל אנחנו לא נוסעים, ולמזלי התפנה מקום היום) *אתמול היינו עם הבן במר"ם. הוא סובל מעצירות קשה והיה צריך לעשות לו חוקן. וזה אחרי ש- 3 בגלל העצירות הוא פשוט "טפטף" קקי (ויסלחו לי רגישות הקיבה...) ולא הייתה ברירה אלא לשים חיתול (הוא בן 4) וכל היום החלפנו חיתולים. אז עד שזה נגמר- הבוקר הוא עם משהו וירלי חדש (הרגע חזרתי איתו מהרופאה) אז ככה אני בבית, עצובה, בוכה כשהוא לא רואה. הבעל שלקח חופש השבוע הלך הבוקר לעבודה על מנת שיוכל לקחת חופש בהמשך (כדי שנצא לנופש) . עכשיו הגוזל רואה טלוויזיה האפרוחה ישנה בעריסה אני בדיכאון!

daldan

New member
../images/Emo24.gifתרגישו טוב

אני בטוחה שעוד כמה ימים הכל יראה טוב יותר הנה קבלי עוד אחד

אמיתמי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

באמת עצוב לשמוע. אני מקווה שתרגישי טוב מהר. אל תשכחי לשתות הרבה מים שלא תתיבשי.

Rplus1

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל תהיו בריאים, זה הכי חשוב
, אחר כך תמצאו זמן לצאת לחופשה ולהנות ולנוח. אם גם את וגם הבן סובלים מבעיות בעיכול אולי משהו בתזונה שלכם גורם לבעיות? עוד
אחד לדרך, מקווה שמחר הכל יראה יותר טוב.

ארנט

New member
היינו אתמול בערב בהופעה

של ארצי וחנוך- ממליצה בחום. שני ענקים! ויש לחנוך שורה בשיר שמאוד מתאימה לי עכשיו "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר".... הבעיות בעיכול של הבן ושלי שונות. אצלו זה סיפור ארוך של עצירות על רקע נפשי (פחד מישיבה בשירותים) מאז שהתחלנו את הגמילה מחיתולים (התחלנו יחסית מאוחר בגיל שלוש וחצי). העניינים כבר התחילו להסתדר, אבל כצפוי לאחר הלידה (לפני חודש וחצי) זה החמיר. הטיפול הוא בעזרת משלשלים קלים בליווי רופאת הילדים. ואצלי? אני ממש לא יודעת. כבר העלו סברות שונות מטפיל דרך חיידק ועד דלקת במעי. אני אצטרך לעבור עוד סדרה של בדיקות (לא נעימות במיוחד) כדי שיהיה אבחון. ובנתיים- אני סובלת.

נונינקה

New member
רפואה שלמה.

מאחלת לך חופשה מהאגדות במהרה והעיקר שקודם תהיו בריאים

ארנט

New member
אה- נזכרתי.....

ואני גם מצוננת (קלות יש להודות) והמחזור מסרב להפרד ממני (מחזור ראשון אחרי לידה כבר שבוע ויומיים) ויש לי פריחה מגרדת ברגל (שזה יכול להיות קשור לטפיל במעיים) נכון שזה נשמע כמו בדיחה גרועה?????????????

ornaok

New member
../images/Emo24.gifאיזה לא כיף../images/Emo10.gif

החלמה מהירה מהירה לכולכם, שיעבור הזמן מהר מהר ותצאו לנופש מעולה בקרוב

ארנט

New member
אני מפחדת!!!!!!!!!../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

הייתי אתמול אצל רופא גסטרו והוא קבע לי לשבוע הבא בדיקת קולונוסקופיה- שזו בדיקה חודרנית למעי. זה בטשטוש אך נאמר לי שלמרות זאת זו בדיקה לא נעימה ולעיתים כואבת. מה גם שיום לפני עליי לשתות חומרים שירוקנו את הקיבה. אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כרגע עם שני הילדים בבית ולא מסוגלת לחשוב על שום דבר חוץ מהבדיקה הזו ומה יהיה. כבר ארגנתי שבאותו יום (הבדיקה בערב) אבא שלי ואחותי יבואו לשמור על הילדים, אבל עכשיו נראה לי שגם לאותו יום אני צריכה שמישהו יהיה פה איתי, מכיוון שאני אבלה בשירותים.. ויום אחרי הבדיקה הגוזלית עוברת חיסון חודשיים... ואני לא רוצה לדחות , מכיוון שעכשיו יותר מתמיד חשוב לי שנצא לנופש בשבוע לאחר מכן (לפחות שיהיה לי למה לצפות). ועוד לא דיברתי פה על החששות שלי מתוצאות הבדיקה...

ארנט

New member
ואתמול- בכיתי רצוף משהו כמו שעה

אתן מבינות? הפעם הכל הלך חלק- הניתוח הקיסרי עבר ממש בסדר, ההחלמה טובה, נחמד לי באמהות לשניים- ואז זה נופל עליי! את כל הדמעות שלא הורדתי הפעם אחרי הלידה הוצאתי אתמול.

ornaok

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתצליחי להתגבר... כמה שהיא לא נעימה, הבדיקה הזו לא קשה כמו ניתוח בטן וטיפול בשני ילדים קטנים... אני תמיד מזכירה לעצמי במצבים כאלה שזו אי נעימות וכאב קצרים, לצורך חשוב באמת, ושאני יכולה להתגבר עליהם. בהריון, כשהייתי אומרת לבעלי שאני מפחדת מהלידה הוא תמיד היה אומר שהלידה - אפילו אם תימשך שבוע - היא רק פסיק מהחיים, יש לה תחלה וסוף ובסוף היא הופכת לזיכרון. אחרי הלידה לא האמנתי שאי פעם החוויה הקשה תפסיק להיות כ"כ חיה ואמיתית... לפני כמה ימים קראתי את סיפור הלידה שלי ונזכרתי בכל מני דברים שנראים לי כ"כ רחוקים...

ו שתי

New member
קודם כל חיבוק

אני יודעת שהמילה והתיאור של קולונוסקופיה מפחידים, (אמנם לא מנסיון אישי) אבל זו בדיקה נסבלת. בחיי. אם את מאיזור השרון וקופ"ח כללית שלחי לי מסר, אני אנסה לקשר בינך לבין חברה שלי, שהיא רופאת גסטרו. ואני בטוחה שבסופו של דבר הכל פתיר, וכמו החודשיים הנפלאים שהיו לך עד כה, דברים יסתדרו. בעוד שבוע תסעו לחופ, אחר כך תחסני את הגוזל, כשאת עם כוחות ורגיעה שצברת מהחופשה. ושוב חיבוק.

ארנט

New member
תודה. אכן קולונסקופיה מילה מפחידה

אני אומנם מהשרון אך חברת מכבי... אני כ"כ מוטרדת ומפוחדת שאני נהיית אמא "נוראית"- פשוט קשה לי להתרכז בדברים אחרים, בגלל הפחד. מחכה שיהיה כבר יום רביעי הבא בליילה (אחרי הבדיקה)

ו שתי

New member
אם את רוצה אני

יכולה לשאול אותה על הרופא שיבצע את הבדיקה. בכל מקרה, הבדיקה באמת לא נוראה, ואני מחזיקה לך אצבעות שתעבור חלק, ובלי ממצאים לא רצויים, והכי חשוב, שימצאו כבר את האשם, ושתבריאי. קחי אויר. זה אוטוטו מאחוריך.

למעלה