חזרתי כרגע מסקירה

RGI

New member
תמיד איתך...מחזקים ומחבקים

נהיה בקשר מחר. אוהבים אותך. אני וד'.

Tנקר בל

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

גלית, קראתי הבוקר את ההודעה שלך, וחשתי שאינני מסוגלת להגיב עליה, מאחר והיא הכאיבה לי מאוד. כל אובדן הוא כואב, אבל כאשר הוא מגיע למישהי שכבר חווה התמודדות קשה ואובדן תמידי מסוג אחר, אני ממש מתקשה לקבל אותו. מתקשה להבין למה אדם אחד צריך לחטוף כ"כ הרבה מכות
הוקל לי לקרוא שאת חשה עצמך יותר בטוב (ואל תכעסי על עצמך אם תהיינה עוד נפילות. יש כאן נשים שתהיינה לתמוך בך בכל מצב).

גאמי

New member
יא איזה פירגון. מחמם את הלב תודה

כרגע חזרנו מבית החולים, שם היתה הקלה, פשוט מתעסקים כל הזמן בדברים טכניים ופתאום בדרך הביתה, כשנסענו באוטו פתאום זה תפח בפנים: ריק לי, צריך למחוק מועדים מלוח השנה לבדיקות שונות, ההליך של אתמול בלילה, השאלות של הספח שנשאלים אחרי הסכמה להליך. ובעיקר הכלום הזה, הנגיעות בבטן והפיקחון שהופס, כבר אין בטן רק משהו רופס וחלול. זה כואב זה יעבור זה מרגיש ככה כרגע וקשה להתעמת מול אנשים ואין מנוס צריך. וכל פעם שאומרים שכך קרה, נשברים מחדש מבפנים. זה יהיה יותר טוב עם הזמן כבר לא אבכה כשאומר זאת אבל כרגע הפצע מדמם והכאב לא רוצה להתעמעם

Island Woman

New member
מבינה היטב לליבך..

עברתי הפסקת הריון לפני 3-4 ימים.. (ממש לידה).. כולי תקווה שעם הזמן הכאב ילך ויתעמעם, והדמעות ילכו ויפחתו.. אני מניחה שרק הזמן יעשה את שלו. בינתיים מחזקת אותך מכל הלב.. ומקווה בשבילך ובשביל כולנו שבטננו תתמלא באושר חדש כמה שיותר מהר, עד הסוף המתוק ושנזכה כולנו להחזיק תינוק/ת בריא/ה ושלמ/ה בזרועותנו.

גאמי

New member
אמן!!! עבור כולנו, באיזה שבוע היית?

שכן גם אני עברתי ממש לידה, זרוז וצירים. זה קשה נפשית. מקווה שאיחולייך יתממשו במהרה לכולנו.

למעלה