../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
שוב בכיתי בצח"מ! כמה דמעות הזלתי. ובצדק - איך ברוק מעז להתייחס ככה לג'יל שלי? בכזה זלזול? מה, היא באה לעשות לו טובה לגלות לו שהממזרה הזו אולי לא מי שהיא טוענת שהיא (באנגלית זה נשמע יותר טוב) והוא מצפה ממנה שהיא תתחיל ללקק לבראט הקטנה? ממש לא הוגן! ממש בכיתי בגללה. סתם. בכיתי כי טוני מת.
טונייייייייייייי שלייייייייי!!!! לאאאאאאאאאאאאא!!! איזה עצוב! איך הלכת ככה, בדמי ימיך, איך עזבת אותנו לאנחות, ואני אפילו לא הספקתי להיפרד ממך, לא הספקתי להגיד לך שאני אוהב אותך, טוני יקירי! ידעתי שזה יגיע, אבל קיוויתי.. הו, כמה שקיוויתי, ועכשיו, אתה אינך עוד, ונשארתי לבד עם הזכרונות והמאג!
Tony Discard-me May he rest in peace
שוב בכיתי בצח"מ! כמה דמעות הזלתי. ובצדק - איך ברוק מעז להתייחס ככה לג'יל שלי? בכזה זלזול? מה, היא באה לעשות לו טובה לגלות לו שהממזרה הזו אולי לא מי שהיא טוענת שהיא (באנגלית זה נשמע יותר טוב) והוא מצפה ממנה שהיא תתחיל ללקק לבראט הקטנה? ממש לא הוגן! ממש בכיתי בגללה. סתם. בכיתי כי טוני מת.