python 4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שוב בכיתי בצח"מ! כמה דמעות הזלתי. ובצדק - איך ברוק מעז להתייחס ככה לג'יל שלי? בכזה זלזול? מה, היא באה לעשות לו טובה לגלות לו שהממזרה הזו אולי לא מי שהיא טוענת שהיא (באנגלית זה נשמע יותר טוב) והוא מצפה ממנה שהיא תתחיל ללקק לבראט הקטנה? ממש לא הוגן! ממש בכיתי בגללה. סתם. בכיתי כי טוני מת.
טונייייייייייייי שלייייייייי!!!! לאאאאאאאאאאאאא!!! איזה עצוב! איך הלכת ככה, בדמי ימיך, איך עזבת אותנו לאנחות, ואני אפילו לא הספקתי להיפרד ממך, לא הספקתי להגיד לך שאני אוהב אותך, טוני יקירי! ידעתי שזה יגיע, אבל קיוויתי.. הו, כמה שקיוויתי, ועכשיו, אתה אינך עוד, ונשארתי לבד עם הזכרונות והמאג!
Tony Discard-me May he rest in peace

python 4

New member
אה ושחכתי כמה דברים חשובים

גם לכריס יש פלאפון. תהרגו אותי וזהו.
בזמן האחרון יש להם בעיה עם מעבר נכון מסצינה לסצינה. לפני שני פרקים הפרק הסתיים בניקי והשפם רבים במקום בטוני מרוח על הכביש, והיום, ליבי עושה כמיטב מסורת ה- ER להציל את טוני ("גיב מי 200, קליר!") כשפתאום שוב אנחנו עוברים לראות את הפרצוף מלא רחמים עצמיים של ניקי, ותוך כדי שמאג נפרדת בדמעות מאהובה שמת אנחנו צופים בנתיים בשיחה מרתקת במיוחד בין פול למזכירה השרלילה שלו. או שיש להם שם בעיה רצינית בשמירה על רצף הסצינות, או שפשוט אין להם טיפת כבוד לטוני שלי. אני הייתי מקדיש את כל 10 הדקות האחרונות לפסיון של טוני. הבנאדם הולך לעולמו, קצת ריספקט!
ומשהו לא היה בסדר עם טריש - כשטוני ז"ל שאל אותה אם היא פגעה בו בכוונה היא הייתה אמורה לעלות על פניה חיוך שטני וללחוש לו בשקט "כן טוני. התעסקת עם הטריש - אלו התוצאות!" ואז היא היתה אמורה לצאת בסערה לא לפני שהיתה מנתקת לו את אחד החוטים שיוצאים לו מהאף. ככה סתם, שילמד שעם הטריש לא מתעסקים.
ומשהו לא בסדר - בחתונה המאולתרת בבית חולים מאג וטוני שכחו להגיד את הנדרים שלהם כשהם ענדו אחד לשני את הטבעות - "אני... לוקח אותך לאישה, אין סיקנס אנד אין הלת', טיל דת' דו אס פארט". לא היה את זה, וחבל, זה היה יכול להיות מצחיק. טיל דת' דו אס פארט.
וגם לבראד יש פלאפון.

dviridit

New member
לא ראיתי את החתונה כי לא ראיתי את

הפרק מהתחלה כרגיל אבל נראה לי שעשו חתונה מקוצרת ואולי חשבו שם שלא ירגישו במילא מרוב התרגשות. אני יודעת שאישית הייתי מתרגשת עד חוסר הרגשה.

טוני יצא גבר עד הרגע האחרון../images/Emo7.gif

אפילו ברגעיו האחרונים כשהוא יכל לקרוא לשרון ולומר לה: שרון, טרישה דרסה אותי וזה היה בכוונה, אני רוצה שתוציאי את האמת לאור ואז אני אנוח על משכבי בשלום... אבל לאאאאא, טוני שלנו הוא גבר-גבר, הוא קרא למרטשת (מסכן ועוד היה צריך להגיד גיסתי- לא עלינו גיסה כזאת) הקיצר קרא לה ואמר לה במפורש "אף אחד לא את האמת שדרסת אותי וזה למען מייגן בלבד, ותשמרי עליה אחרי שאמות, היא תזדקק לך..." כואב הלב...

alma26

New member
לא הפסקתי לבכות לרגע!

והכי מבאס זה שהיום בגלל שהיה משחק כדורגל, אמא שלי לא ראתה "אהבה מעבר לפינה" אז היא פשוט ישבה לידי וצחקה על זה שאני בוכה... ובסוף הפרק אמרה לי "תירגעי, החודש טוני ומייגן יקבלו את המשכורת ראשונים בגלל ההופעה שהם נתנו עכשיו"

בדיוק כמו אמא שלי!!!../images/Emo8.gif

כשהיא רואה קטע עצוב בסידרה אז היא לפעמים רוצה לנחם את עצמה ואז היא אומרת "אה... עכשיו הוא יקום ויקבל את המשכורת שלו, הוא שחקן..." ואז אנחנו אומרים לה:"מה אמא, באמת? זה הכל משחק? הרסת לנו את המומנט..."

dviridit

New member
ראיתם איזו הצגה היא עשתה לראיין

כשחיבקה אותו ומילמלה 'הוא חושב שעשיתי את זה...'

Charmed24

New member
te adaro anton

אשלי ג'ונס (מייגן) חמודה מאד, ויודעת לסחוף אחריה בבכייה, היא מאד נוגעת ללב, ושקופה כזאת - תמיד רואים בדיוק מה היא מרגישה. טוני ומייגן בשל היותם דמויות מישנה, לא זכו לאותו חסד שזכו ניקי וויקטור, לאחר שויקטור נשא אותה על ערש דווי. ניקי השברירית (
) קמה ממשכבה כשור בריא (שלא להגיד פרה
), וטוני הגברתן הלך לו לעולמו. לפחות מייגן זכתה להנשא לו, לפני מותו, חבל שמעולם לא שכבה איתו. מסכוננת. עו"ד כריס
החטטנית, שהחליטה לעשות detour כדי לבקר את הלקוח המבוגר והעשיר שלה, עוררה בי חשדות. האם גם היא שמה לה אומר להתערבב עם החרמן הזקן
הגם היא רוצה לטעום מהפרי (
למי שתהה) האסור
על האחרים אין לי מה לומר... התרכזתי בטוני ומייגן...

python 4

New member
מה באמת הקטע של כריס?

אם לא הייתי יודע אחרת נראה לי שהיא חושקת ברומן סוער עם השפם. למה היא בכלל 'עברה דרכו'? ועוד אחרי שהוא ניפנף אותה בטלפון (בסלולרי!) בעצבנות כזו?

נו באמת

היא רוצה עבודה, להזכירך הוא זה שסידר לה את "הסמינר המרתק" בהוואי
והרי ממש לפני היא התבכיינה על העבודה, היא חשבה שאולי הוא יזרוק לה עצם, והיא שיחקה את עצמה מודאגת מהחיים הפרטיים שלו.

python 4

New member
האמת היא שחשבתי על זה

תוך כדי הצפייה, כשהתוודע לה שויקטור עזב למלון, הייתי בטוח שכריס תקפוץ באושר ותגיד "אוי, אתה אולי צריך עו"ד טוב למשפט הגירושין?" ואז נזכרתי שלא צריך משפט גירושין.

python 4

New member
וחוץ מזה,

שברור שהיא לא באה להשתרלל עם המאובן המשופם (להבדיל מניקי/רמונה/הופ וכו' לכריס יש קצת שכל), היא באה לחפש איזה מקרה עסיסי. הרי עד כה משפחת ניומן היתה המקור שלה לפרסום ועושר - הגירושין מדייאן, פרשת קאסי, ההשתלטות - והיא פשוט רוצה עוד. אגב, מעניין כמה שילמו לה אחרי המשפט על קאסי?

לא שמע ת גם כמה פעמים היא

אמרה לו "יש משהו שאני יכולה לעשות למענך?" כאילו, מה היא כבר יכולה לעשות... לתווך בינו לבין ניקי? הרי ניקי תקבל חום כשהיא תראה את כריסטין היפה מתערבת
היא רצתה עבודה מעניינת. התיק סגור

היפים והאצילים ../images/Emo7.gif

אציל נפש - אין מילה אחרת כדי לתאר את טוני. מה שהוא עשה היום היה כ"כ מרגש, הוא הראה לנו שהוא אוהב את מאג יותר מאת עצמו, לא אכםת לי אם יעשה צדק או לא. הוא ידע שיהיה לה קשה בלעדיו, ידע שתזדקק לכל תמיכה אפשרית, ולכן לא רצה להבעיר את הרוחות ולא סיפר את חשדותיו לגבי טרישה. ולא רק זה, מה שעוד יותר ריגש אותי היו המילים האחרונות שלו למייגן. הוא ידע שהוא הולך למות, אבל הוא רצה להתנהג כרגיל, לתת למייגן הצצה קטנה לאושר שלהם... הפירוש הנוסף שלי הוא שהוא מתכוון לשמור עליה מלמעלה ולתת לה מה שהיא רוצה, ולכן רצה לדעת באיזה מקום תרצה לנפוש, וכמה ילדים תרצה.
לגבי טרישה, אני מוכרח להודות שמהפרק של היום זה נראה שהיא באמת לא התכוונה לפגוע בו, אולי בתת-מודע, אבל לא נראה לי שטרישה בעצמה קלטה את זה. ולשאר חדשות היום: כריסטין במסווה ל"חברה" של ויקטור עאלק... היא משועממת מהעבודה שלה וקיוותה שויקטור יסנג'ר אותה לעוד "עבודה מרתקת". קרצייה, לא קולטת רמזים - לויקטור לא היה כוח אליה. ניקי ביציאה קטנה "כבוד השופטת" עשתה את העבודה היומית שלה, אבל מה זו ההתנשאות הזאת לבראד? אחרי כל מה שהוא עשה למענה, היא ככה יורקת לו בפרצוף? ויש לי תיאוריה חדשה - אמנם יש לתושבים סלולארי, אבל שמתם לב שאף פעם לא מסיימים את השיחה בברכת "להתראות/ביי"? כמעט תמיד אומרים משפט ומנתקים. האם זה נפוץ בארה"ב או רק בסבוניות? אצלנו תמיד אומרים ביי! איך הם בכלל יודעים מתי לסגור את הטלפון, אם לא אמרו להם ביי? לפי מה הם יודעים מה היתה המילה האחרונה?

alma26

New member
חחח, אתה מזכיר לי..

אני וחברה שלי שמנו לב לזה לפני שנים כבר, וצחקנו על זה והיתה תקופה שהחלטנו לאמץ את זה, אז כל פעם אחת מאיתנו היתה מסיימת את השיחה בניתוק בלי לומר ביי, זה היה כזה מצחיק אתם חייבים לנסות את זה, אני חושבת שאני אחזור לזה שוב...

היפים והאצילים ../images/Emo7.gif

אציל נפש - אין מילה אחרת כדי לתאר את טוני. מה שהוא עשה היום היה כ"כ מרגש, הוא הראה לנו שהוא אוהב את מאג יותר מאת עצמו, לא אכםת לי אם יעשה צדק או לא. הוא ידע שיהיה לה קשה בלעדיו, ידע שתזדקק לכל תמיכה אפשרית, ולכן לא רצה להבעיר את הרוחות ולא סיפר את חשדותיו לגבי טרישה. ולא רק זה, מה שעוד יותר ריגש אותי היו המילים האחרונות שלו למייגן. הוא ידע שהוא הולך למות, אבל הוא רצה להתנהג כרגיל, לתת למייגן הצצה קטנה לאושר שלהם... הפירוש הנוסף שלי הוא שהוא מתכוון לשמור עליה מלמעלה ולתת לה מה שהיא רוצה, ולכן רצה לדעת באיזה מקום תרצה לנפוש, וכמה ילדים תרצה.
לגבי טרישה, אני מוכרח להודות שמהפרק של היום זה נראה שהיא באמת לא התכוונה לפגוע בו, אולי בתת-מודע, אבל לא נראה לי שטרישה בעצמה קלטה את זה. ולשאר חדשות היום: כריסטין במסווה ל"חברה" של ויקטור עאלק... היא משועממת מהעבודה שלה וקיוותה שויקטור יסנג'ר אותה לעוד "עבודה מרתקת". קרצייה, לא קולטת רמזים - לויקטור לא היה כוח אליה. ניקי ביציאה קטנה "כבוד השופטת" עשתה את העבודה היומית שלה, אבל מה זו ההתנשאות הזאת לבראד? אחרי כל מה שהוא עשה למענה, היא ככה יורקת לו בפרצוף? ויש לי תיאוריה חדשה - אמנם יש לתושבים סלולארי, אבל שמתם לב שאף פעם לא מסיימים את השיחה בברכת "להתראות/ביי"? כמעט תמיד אומרים משפט ומנתקים. האם זה נפוץ בארה"ב או רק בסבוניות? אצלנו תמיד אומרים ביי! איך הם בכלל יודעים מתי לסגור את הטלפון, אם לא אמרו להם ביי? לפי מה הם יודעים מה היתה המילה האחרונה?

python 4

New member
לא נכון ולא נכון, לא נכון ולא נכון!

התאוריה שלך שגוייה מיסודה, מופרכת לחלוטין! אני בעצמי זוכר שבשיחה בין ג'יל לג'ון ב- 93 הוא אמר לה "טוב, בי" והיא ענתה "צ'או!" זהו
הלכה לך התיאוריה.
הם יודעים מתי לסגור את הטלפון, כי כתוב להם בתסריט: [כריס] ויקטור, רציתי לשאול מה נשמע, ואולי ניפגש? [ויקטור] אה... סליחה, אין לי זמן כרגע, נדבר יותר מאוחר. [כריס] (מנתקת את הטלפון) ברור?

SupeRonit

New member
כתבת מצחיק

אבל הוא צודק.. כי גם לי זה צורם לאוזן.. כאילו יהרוג אותם להגיד בי !?!?!?!?!?!

למעלה