python 4

New member
צודקת..

[כריס] מה קורה, ויקטור? הכל בסדר? [ויקטור] אין לי כח לדבר איתך עכשיו.. נדבר אחר כך.. [כריס] בסדר.. טוב, אז יאללה ביי. [ויקטור] סאלאמת (מנתק) [כריס] צ'או (מנתקת) ויקטור? (שומעת צליל מנותק) (פונה לפול) ויקטור ניפנף אותי. [פול] (במבט מעורר רחמים) מה? יותר טוב? לא, זה פשוט לא נשמע טוב. תראי, אולי לנו פשוטי העם מתאים להגיד 'ביי', אבל אנשים עשירים ורבי השפעה לא מבזבזים את זמנם לריק על מילות קריאה מיותרות. אז הם לא אומרים בי! זה יותר קלאסה ככה. אגב, מה דעתך על ה- C שלי? אית'ן2 מצ'וקות.

alma26

New member
אהה, והיתה גם תקופה שאימצנו את

הקטע של הדיבור למצלמה,חחחחחחח, אני ממש נקרעת עכשיו רק מלהזכר בזה, נסו לדמיין את עצמכם יושבים בסלוןומדברים עם חבר פתאום אתה קם ומדבר אל הקיר! משעשע במיוחד!!! חוץ מזה שזה בריא לצחוק קצת על הסבוניות..ככה אנחנו "מוכיחים" לעצמנו שאנחנו נורמלים וזה שאנחנו רואים צח"מ זה סתם בשביל הכייף ואנחנו יכולים להפסיק מתי שאנחנו רוצים..אנחנו פשוט לא רוצים...זה לא שאנחנו מכורים או משהו כזה.

ויש כמובן את קטע השתיקה הנעלמת

ואני מתכוונת לקטע כזה- נניח מסיימים פרק בעימות בין ויקטור למיס פיגי ניקי ואז ויקטור אומר לניקי איזה משפט שמשאיר את ניקי במבט חושב והיא שותקת ומסתכלת לויקטור בעיניים נדהמות ותמימות ואז כשחוזרים למחרת בפרק החדש לאותה הסצינה, אז פתאום!!! כשויקטור אומר לניקי את אותו המשפט אז הפלא ופלא השתיקה נעלמה!!! ניקי יורה לעברו משפט בלי לעצור ובלי השתיקה של החצי דקה, והחיים ממשיכים אבל לא מאיפה שהם הפסיקו..! והם עושים את זה לא רק בסיום פרק אלא בין שאר הסצינות,בהתחלה,אמצע,סוף... אין להם גבולות...

נכון../images/Emo70.gif

אנחנו יכולים לפתוח מדריך שלם לפאקים של האופרות סבון... אני רק מקווה שלא יכניסו לשם את הלילה של ויקטור ורמונה

python 4

New member
אפרופו פאקים

(לא, לא מה שאתה חושב, יקירי) היה אתמול עוד קטע צ'וקתי בצח"מ: כששרון שאלה אמרה לניק שהתגובה של טריש נראית לה מוגזמת מאוד (ואיזו אמירה מטופשת זו? גיסה מת, אסור לה לבכות?) ניק אמר לה: "אני יודע למה טריש מתנהגת ככה..." ועכשיו לרגע איבדתי את עצמי וחשבתי שאני בהרמוני, ומכאן ההמשך ברור - היו אמורים לעבור לסצינה אחרת ואז כשחוזרים לסצינה הזו ניק היה אמור להגיד: "אני יודע למה טריש מתנהגת ככה... היא עצובה שהגיס שלה מת.." אבל לא! הוא אמר "היא עצובה כי היא דרסה את טוני! שמעתי את השוטרים מדברים". וככה, בחוסר אחריות משווע, הוא קידם את העלילה עשרים פרקים קדימה. הגעתי למסקנה שלתסריטאי צח"מ יש עוד הרבה מה ללמוד מהקולגות שלהם בתשוקות.

SupeRonit

New member
טוני ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני העברתי לשנייה לערוץ 3-וכשאני ראיתי הוא עוד היה חי
כנראה שהאהבה בסוף הקיץ-הייתה גם סוף החיים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח me May - מי האנגלי/אמריקאי הגרוע שניסח את ככה

היי את שם, תפסיקי לצחקק

בשיעור שלי לא מתבדחים, ובאותה ההזדמנות תוציאי את המסטיק מהפה את לועסת כמו פרה
וזה לא מנומס
טוני הוא אחלה בנאדם, הלוואי ורבים היו כמוהו

SupeRonit

New member
טוני מת ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

אני העברתי לשנייה לערוץ 3-וכשאני ראיתי הוא עוד היה חי
כנראה שהאהבה בסוף הקיץ-הייתה גם סוף החיים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח me May - מי האנגלי/אמריקאי הגרוע שניסח את ככה

Lopezit

New member
תגידו...

מישו פה יכול להגיד לי את תקציר הפרק של היום.. מה התרחש כי פיספסתי
קראתי רק תהודעה הראשונה וראיתי שטוני מת

ים כחול

New member
כמה שאני לא סובלת את מייגן ......

ניקרעתי היום מבכי - שחקנית ענקית היא !!! אם היא הצליחה לגרום לי כך לבכות היא טובה !!! פתאום גם לי היה עצוב בשבילה ...

The Abbott Girl

New member
רק אני עוד נשארתי אדישה? ../images/Emo72.gif

הייתם צריכים לשמוע איך צרחתי משמחה שטוני מת!!! והמשחק של מייגן ממש אבל ממש לא עושה לי את זה, מעדיפה את טרישה - היא פשוט גדולה! ועם כל הסיכומים שלכם על הפרק פשוט השארתם את ג'קי שלי בצד וזה ממש לא יפה! דווקא היה נחמד שג'ק מגלה שבראד התפטר מניומן אנטרפרייז, ומנסה להבין למה! ואם כבר מדברים על פאקים באופרות סבון תסבירו לי מה הקטע שמביאים את ג'ק לסצינה אחת בהתחלה ואז אחרי חצי שעה אולי רק רואים את הסצינה השנייה שלו בפרק (ואתמול זה נגמר ככה בשתי סצינות בלבד של ג'ק, איך?! ולמה הוא תמיד אצל ג'ינה?!).

את באמת רוצה לדעת מה יש לי להגיד על

ג'קי
טוב, אבל לא תאהבי את זה... אתמול כשהוא פתח את הפה ראו מספר פעמים את השן זהב שלו מנצנצת, זה היה מגעיל...

python 4

New member
נכון, זה קורה כל הזמן!

הוא צריך לעשות דחוף כתר נורמלי. טוב, מה לעשות שלא כולם יכולים להיות מושלמים כמו מישהו שאני מכיר... (רמז: כותב ההודעה שמעלי).

python 4

New member
Ztehobush my love

I can't control my self and I don't care to do so I can't help it your so gorgeous !You will be mine, yes you will

dviridit

New member
מה קרה ךבילי??? או שזו תופעה

נורמאלית בגיל ההתבגרות של ארצות הברית?לפחות הוא לקחמ אחריות ולא נהג במצבו. האם גם אתם מחכים לקטע שכולם ידעו כולל מייגן שטריש הייתה הנהגת? נינה השתגעה ובצדק היום כשראיין סיפר לךה על טריש ועוד אמר לה שהמצב של טרישה סביר. וקאסי המסכנה כל כך אהבה אותו. את האמת איך ניק בתור אבא? נכון מדהים.

למעלה