eli3320

New member
עצוב לי גם ../images/Emo7.gif

אבל אסור להתייאש, זאת הארץ שלנו! אותה אנחנו אוהבים אותה אנחנו נשרת! אני בטוח שעכשיו הטרור רק יגבר וכל הרקטות והקאסמים יפלו באשקלון וכל שאר המקומות בסביבה שעכשיו יהפכו להיות הגבול, בדיוק כמו שזה נופל כל הזמן על שדרות. אבל אני לא אוותר על הארץ שלי! רק בגלל שבא ראש ממשלה ומשנה את דעתו כדי להימלט מפשעיו שאותם הוא עשה, אני עדיין אוהב את הארץ שלי ולא תיפול רוחי! גם אם עכשיו קשה צריך לאזור כוחות ולהמשיך, וגם לעזור לכל מי שכרגע חסרי אונים כי גורשו מבתיהם ואין להם לאיפה ללכת כי הממשלה לא התארגנה מספיק ועשתה הכל במהירות!

adishu

New member
כולם יודעים למי ניתנה הנבואה

ואך בדיוק הפינוי ממלט את שרון מפשעיו? אם הוא חטא הוא יתן את הדין גם אחרי ביצוע ההיתנתקות. הממשלה לא התארגנה כי האנשים לא עזרו ותמכו.

eli3320

New member
פשוט מאד..

בזכות זה הוא נתן לעצמו עוד לפחות 4 שנים של ממשלה שלא תרצה להעמיד אותו לדין כדי להעביר את ההתנתקות. הוכחה לזה היא שהיום אחד החברי כנסת מהשמאל אמר: "לאחר שההתנתקות תבוצע נוכל לחזור ולבדוק האם שרון אכן ביצע פשע, ובמידת הצורך להעמידו לדין" המשפט הזה ממחיש הכל.. ואני מקווה שהוא לא יבחר שוב (למרות שאני כמעט בטוח שלא) כדי שלא יתן לעצמו עוד 4 שנים ויתן את יהודה ושומרן. את יודעת איך הלך פינוי ימית? קדמו לזה 4 שנים של תכנונים, הרי הממשלה לא מצפה שאנשים יתקשרו ויגידו שהם מתפנים ושימצאו להם בית, כאשר האנשים מאמינים שההתנתקות לא תיהיה עד הרגע האחרון. בימית ארגנו הכל כך שישר לאחר שפינו את התושבים העבירו אותם ביחד לישוב חדש שאפילו נקרא באותו שם! צריך להבין ששאר אנשי היישוב זה משפחה בשבילם, ואם הם נשארים ביחד זה מאד מחזק אותם בשעות קשות אלו! אבל הממשלה שלנו עשתה הכל בחיפזון- אני שומע הרבה ביקורות על זה גם מהשמאל, שמסכימים עם המהלך אך לא בדרך שבה הוא בוצע.

adalia

New member
את כלכך צודקת!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מצנע בא עם מצע לבחירות "תפונה עזה" לא היה לא שום דבר אחר להגיד וכמה מנדטים הוא קיבל? 19!! העם לא רוצה אותו ואת הנסיגה. וכמו משפט מפורסם של גנדי הי"ד:"בגלל אותו "שלום" נישאר בסוף בלי ארץ ובלי שלום"(לא זוכר את הניסוח המדוייק). והנה זה קורה בבריחה מעזה לא פתרנו כלום! שום בעייה! הערבים עדיין פה והם עדיין שונאים אותנו. במקום לטפל באוייב הערבי מגרשים את אחינו, ככה לא פותרים בעיות! אם היו מביאים למשאל עם את תוכנית הגירוש ללא הצבעתם של ערבים ללא ספק התוכנית הייתה נופלת. שרון העביר את תוכנית הגירוש במחטף, לא נשכח ולא נסלח

Nimst

New member
ללא הצבעתם של ערבים אזרחי ישראל?

זרקנו את הדמוקרטיה לים וזהו?

שניינה

New member
לדעתי לפלסטינים עם תעודת זהות

כחולה אין זכות להצביע בקשר למסירת שטחים לפלסטנים ללא התעודה כי ברור באיזה צד הם! זכות ההצבעה שלהם שמורה לכנסת ולהחלטות חברתיות כדי להגן על זכויותיהם וצרכיהם כי ללא זכות הצבעה אף אחד לא יעביר אליהם כספים ואף אחד לא ידאג להם- אבל זה לא אומר שבכל נושא הם חייבים להצביע! וכשכל זה נאמר, גם אם ערביי ישראל היו משתתפים במשאל, היה למתנגדי ההתנתקות סיכוי לנצח.

itaym02

New member
תחשבי לבד מה יקרה אם נשאיר אצלנו את

כל הערבים - בעקיפין, זה מה שאת רוצה, לא? (וואלה, הייתי יכול לקרוא לך שמאלנית קיצונית)

Nimst

New member
בת כמה את?

או שאת לא מבינה את המשמעות של דמוקרטיה, או שאת מבינה ולא אכפת לך שמדינת ישראל לא תהיה דמוקרטיה. את לא יכולה להחליט שחלק מהאזרחים משתתפים במשאל עם וחלק לא. משאל עם הוא לכל האזרחים. ועל איזה פלשתינאים עם תעודת זהות כחולה את מדברת? הוא דיבר על ערבים באופן כללי, לא על פלשתינאים.

שניינה

New member
דיברתי על הפלסטינאים.

לא כללתי את הדרוזים/צ'רקסים. למרות שזה באמת זניח, העיקר שהיו עושים משאל עם ולא משתמשים במנדטים שנלקחו במרמה מהמתנחלים כדי להעביר את ההצבעה בכנסת. אני בת 20.

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif מה הקשררררר? ../images/Emo121.gif

אז גם בואו לא נשאל את החרדים שהיה חוק טל ולא נשאל את הדרוזים שהיה חוק גיוס חובה ולא נשאל את החילוניים שיצא חוק השבת הרי ברור שיש צד ויש מיעוט שתומך בהחלטת חוק והוא זה שמוציא אותה לפעול ולהזכירך הם נפגעים בדיוק כמו שאת נפגעת ומשלמים מסים בדיוק או יותר ממה שאת משלמת וחיים בתנאי דיור הרבה יותר נמוכים ממה שהציבור היהודי חי. אהה ועוד משהו, את יודעת שהערבים הצביעו "נמנע" או "נגד" בהצבעה על חוק פינוי פיצוי (תוכנית ההתנתקות)

למעלה