להזכיר לך אני זה שפירסמתי את כתובת האי מייל של אלכס לא שיקרתי שיש לי את הכתובת לא משקר שהוא פה
D Drorrrrrr New member 2/4/03 #21 להזכיר לך אני זה שפירסמתי את כתובת האי מייל של אלכס לא שיקרתי שיש לי את הכתובת לא משקר שהוא פה
C crazy4tc New member 2/4/03 #27 אויש נו... כשקרעתי לו בטעות את החולצה (להט של הרגע...) לא התכונתי שבאמת ייסע עד אליך כדי לבקש חולצה אחרת... זו היתה סתם בדיחה אוף! עכשיו אני אצטרך לחכות עד שיחזור... והכל רק בגלל שאמרתי לו להיות נחמד למעריץ... אני והפה הגדול שלי...
אויש נו... כשקרעתי לו בטעות את החולצה (להט של הרגע...) לא התכונתי שבאמת ייסע עד אליך כדי לבקש חולצה אחרת... זו היתה סתם בדיחה אוף! עכשיו אני אצטרך לחכות עד שיחזור... והכל רק בגלל שאמרתי לו להיות נחמד למעריץ... אני והפה הגדול שלי...
C crazy4tc New member 3/4/03 #32 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משום מה יש לי הרגשה שהוא מנוסה בלברוח מאנשים...
C crazy4tc New member 3/4/03 #34 טוב אז אתה יודע מה כשאלכס יבוא לארץ (והוא יבוא!!!) וייעלם לו פתאום אני אחפה עלייך ובתמורה תרשה לי לראות אותו כל יום!
טוב אז אתה יודע מה כשאלכס יבוא לארץ (והוא יבוא!!!) וייעלם לו פתאום אני אחפה עלייך ובתמורה תרשה לי לראות אותו כל יום!
ט ט ל i i ש New member 2/4/03 #25 עצה לי בשבילך..... אל תדברי לא על המורדים ולא על אבריל בפרומנו המדהימם הכוסון המוששלם והיקר מכול!!!!
א אלנלה New member 3/4/03 #30 אני אדבר כמה שבא לי על מי שבא לי ואים זה לא מוצא חן בעיניך אז לא איכפת לי.
M Magical me New member 2/4/03 #29 לא האמנתי לזה במכושפות../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif לא האמנתי לזה כאן... וול, מתיחה די מטופשת ומחשידה לטעמי. וואבה.
לא האמנתי לזה במכושפות../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif לא האמנתי לזה כאן... וול, מתיחה די מטופשת ומחשידה לטעמי. וואבה.