../images/Emo7.gif
בוקר טוב (ממש לא) לכולכם. אני שוב כאן לאחר הסוף שבוע והפעם אני חנוקה מדמעות כרגיל היתה צריכה להיות פגישה בין בן זוגי לילדה ביום שישי, מסיבות שלא תלויות לא בו ולא בה נדחתה הפגישה לשבת בבוקר (לאחר שבועיים שלא ראה אותה) הסיכום היה בדשא של אמא שלו עם האחיינים שלו (תנאי של ה
) היא לא תהיה נוכחת, ואם הילדה תסכים תעלה לאכול צהרים בבית של סבתא. בן זוגי כל כך התרגש שחבל"ז. הגענו בזמן הוא אני פיסטוק והאנדיאנים הפרטיים שלי. הם הגיעו כעבור רבע שעה (ראינו דרך החלון) ואז ירד בן זוגי עם האחינים שלו למטה לקבל את פני הילדה. ה
כמובן הייתה חייבת לשבת למטה ליד הילדה למשך חצי שעה (כך עפה לה חצי שעה) לבסוף עלתה לבית של אמא שלה (שכנות עם אמא שלו) וקבעה תחום משחק שרק בו מותר להם להיות (מתחת לעץ מול החלון) שעה הם היו למטה כשהיא משקיפה מהחלון הכל רגע נתון, בשלב מסויים בן זוגי שואל את הילדה: את רוצה לאכול איתנו צהרים? התששובה הייתה אני לא יכולה. ואז הוא שואל אותה: את רוצה לעלות לסבתא לכמה דקות לראות את אח שלך החדש? (לא ראתה את פיסטוק בכלל) והיא עונה: אסור לי. בן זוגי בחשש מה מרים אלי טלפון בנימת קולו אני חשה שהוא חושש לשאול את מה שהוא רוצה ולבסוף זה מגיע: איכפת לך אם אני אוריד את פיסטוק למטה לכמה דקות על מנת שהיא תראה אותו? לא יכולתי לאכזב ונתתי את העולל בידייה של ביתי הגדולה שתוריד אותו למטה ברגע שפיסטוק נגיע למטה ובפעם הראשונה שהילדה התחילה להתקרב אליו נשמעה צעקה, תעלי מיד אני צריכה לדבר איתך (
לילדה). פיסטוק הוחזר לאחר כבוד מיד למעלה (הוא היה כולו חיוכים ואושר-ראה את אבא שלו) ואני ליבי פצוע וכואב על מראה פניו של בן זוגי. בערב הגענו הבייתה וראיתי שהוא קרוב לפיצוץ אבל לא תיארתי לעצמי עד כמה, ואז זה קרה: הקטנה שלי שרה להנאתה בסלון והוא צופה במשחק הכדורגל ואז פתאום שמעתי ממנו: די תסתמי כבר עופי לחדר שלך" שתקתי וחיכיתי והקטנה המומה נעמדה מולו ושאלה: למה מה עשיתי הוא שוב עופי לחדרך כאבתי את העלבון שלה לקחתי אותה לחדר וחזרתי לסלון ופעם ראשונה מאז שאנו יחד פרץ בינינו ריב על "הילדים שלי הילדים שלך" נכון לעכשיו ברוגז מוחלט ואני כאן דומעת ועצובה. ככה מתחיל השבוע שלי
בוקר טוב (ממש לא) לכולכם. אני שוב כאן לאחר הסוף שבוע והפעם אני חנוקה מדמעות כרגיל היתה צריכה להיות פגישה בין בן זוגי לילדה ביום שישי, מסיבות שלא תלויות לא בו ולא בה נדחתה הפגישה לשבת בבוקר (לאחר שבועיים שלא ראה אותה) הסיכום היה בדשא של אמא שלו עם האחיינים שלו (תנאי של ה