עלמה 3

New member
חחחחחחחח../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

לקח לי זמן להבין... פתאם קלטתי את התרוצים

עלמה 3

New member
אופפפפ ממש אקסית חולנית

ליזי, צר לי לאכזב אותך, הדרך ארוכה ..ארוכה ומופתלת.. כשברקע נמצאת אקסית כזאת חולנית שד.א. מאד דומה לשלנו ב- חולי... צריך הרבה קור רוח.. כל פעם היא תעשה משהו חדש בהחלט חולני ואני מבינה את כאבו של בן זוגך .. זה מתסכל זה מוציא מהדעת .. אך בוודאי שהוא צריך להבין שזה לא יבוא על חשבון אף אחד , לא הילדים שלך ולא המשותפים.... ליז תביני, זה מה שהאקסית בעצם רוצה , שבינכם יהיה פיצוץ ולא מוצלח אז אל תתנו לה את התענוג... תנסו לשבת לדבר בהרבה סבלנות ולהגיע להבנות ..ושפרק א' שלו לא ישפיע על המערכת יחסים איתך וילדייך. בהצלחה עלמה

בונוסית

New member
מחזקת את עלמה 3

זה מה שה - X רוצה. לפזר רעל. זה משפיע עלינו כמעט אוטומטית ואז אנחנו במשחק שלה. תנסי להיות חזקה. ולא להתפתות. תשלימי עם בעלך ותסלחי לו על חולשותו. למה? למה היא מתנהגת כך? מדוע בעלך חייב להסכים לתנאים שלה? לא ברור בכלל..... אולי האמהות יכולות לעזור לגשר?

rolan

New member
ליזי יקרה

גם אני חושבת שצריך כאן התערבות, אתם כבר עושים זאת, אין דרך אחרת! לגבי התפרצותו של בן זוגך על ביתך, גם אני חושבת כמו יערית, מותר להיות - עסוקים, טרודים, עצבניים ומה לא... אבל... שוחחי איתו (אם עדיין לא עשית זאת), הסבירי לו את חשיבות מערכת היחסים התקינה בבית למרות קשייו וכאביו. לדעתי, הוא חייב להתנצל בעצמו, בפני בתך ובפנייך - כמובן.
לחיזוק

סול11

New member
ליזי רגע .

ליזי. לדעתי, מקריאת השורות עולה מצב טעון שיוצא מכלל שליטה.ודומני שאם בתו מצליחה לערער את התא שבניתם.לכן זה הרגע לעצור לקחת נשימה עמוקה.ולהחליט אנו(את ובן זוגך)לא ניתן לה להשיג מטרתה.ברוגז רק יחמיר את המצב.קראי לבן זוגך לשיחה בארבע עינים כששלכם ושלך יפרשו לשנת הליל ותהיו פנויים לשוחח וללבן את המעיק על שנייכם.בדקי עם עצמך, למה צריך בן זוגך לחשוש להכיר את הפיסטוק לאחותו,ועליו לבקש רשותך!!!!.דבר נוסף שעולה מדברייך וזאת קצת קשה לי להבין."ריב על ילדים שלך ילדים שלו"היכןשלכם בתמונה עהמורכבת?. אין אני מקבל התפרצויות מכל סוג שהוא.אבל לדברייך ראית שהוא קרוב לפיצוץ.במקרה כזה מרחיקים את המרעום על מנת למנוע פיצוץ. ליזי אין אני בא לבקר את התנהגותך,ו/או את צורת חשיבתך. אבל דומני שאינך עושה מספיק במישור הזוגי ואינך קשובה מספיק לסביבה המורכבת.ובמקום זאת את מעדיפה להעלות מצוקות על הכתב.דבר שכשלעצמו מקל. אבל לא יכול להביא לשיפור המערכת.במערכת כה מורכבת יש צורך בהרבה סובלנות וסבלנות מאחל לכם הרבה הצלחה, ושתגיעו ליום שמה שיעסיקכם יהייה.הבת שלך והבת שלו מציקות לבן שלכם.

היי, ליזי../images/Emo24.gif

ליזי, את מתארת מצב סבוך. המפגש עם הבת שלו נשמע פתולוגי וחולני. איך האמא מסוגלת לתצפת עליכם ולראות את כל מה שקורה אצל אמא שלו ולקרוא לה ברגע שהקטנצ'יק מגיע. אלוהים ישמור. הנושא של ההתפרצות שלו, זה עצוב שזה קרה, למרות שאני מבינה שהוא היה בסערת רגשות. אין לי ספק שהוא מכיר בטעותו ובעובדה שאין שום קשר בין הבת שלך לעניין הזה ושהוא פשוט הוציא עליה את מצב רוחו העגום. אני מקווה שבשיחת ליבון הכול יהיה טוב יותר, רק שהנושא של המפגשים עם הבת שלו חייב להיפתר. אני הייתי נכנסת באמ-אמא של אקסתו בכל מחיר!!! אישה כמוה צריכה להיות מורחקת מגידול ילדים. איך הרשויות לא מבינות את זה? זה מזעזע, מצמרר ונורא. מקווה שאתם עושים הכול למען פתרון הבעיה כמה שיותר מהר. בהצלחה,

ליזי38

New member
סול יקירי

קראתי שלוש פעמים את התגובה שלך והנה תשובותיי: בן זוגי היה צריך את רשותי לא בגלל שאני לא מרשה שהילדה תראה את אחיה נהפוך הוא אלא בגלל אמא שלה שצפתה מהחלון כשוטרת ולא כל כך רציתי שגם היא תצפה בו, אולי מפחדי אני אולי מרחמים אין לי מושג. שנית הילדים שלי ושלו הכוונה לילדתו ולילדיי כשהשלנו הוא עדיין עולל בן 3 חודשים ובקשר להרחיק את המרעום, סליחה???????? הילדה ישבה בסלון ושרה להנאתה הסלון הוא חדר של כולם ואין בכוונתי להעלים אף אחד מעיניו כשהוא קרוב לפיצוץ לא ילדים ולא מבוגרים. המשתמע מדבריך הוא: היית צריכה להרחיק את הילדה מהסלון ותני לו את כל הספייס שלו לעצמו. מצטערת אבל אם הוא רוצה להרגע (ומקובל עלי) היה יכול להכנס לאוטו לעשות סיבוב לשמוע מוסיקה בקולי קולות לצעוק להשתולל וכל מה שבא לו, ולטענתך שאין אני עושה מספיק במישור הזוגי ואיני קשובה מספיק, צר לי שאינך מכיר את הסיפור טוב יותר לפני ששפטת, כי מי שדוחף דחף וידחוף את בן זוגי לא להרים ידיים ולא לוותר על הביקורים והקשר עם בתו זו הייתה אני. עייפתי מהתשובה לך מאחר והיא לטעמי הייתה לא במקום

*יערית

New member
ליזי סליחה שאני מתערבת..

אבל בדיוק כמוך קראתי את תגובתו של סול, אני הבנתי אחרת... "להרחיק את המרעום" לא מחייב ילדה,אני חושבת בדיוק כמוך, בן זוגך עצבני ומכיר את מיגבלותיו שימצא לעצמו מקום שקט בכדי להרגיע את עצביו ולהעביר את העצב ..עד יעבור זעם. הבית הוא בהחלט שייך לכולם,אולי במקום להוציא אנשים ולתת תחושת שייכות גם במצבים לא נעימים ,אכן מומלץ להיות רגיש ולדעת שרעש לאדם עצבני מעצבן יותר, חלילה לא לסלק אותה משם,לומר לה שאת מאוד שמחה שהיא מאושרת ורוקדת ניפלא...אבל כדאי שהיא תמשיך בחדרה או במקום אחר..מכיוון שהוא כך וכך... בכלל שאלה לי אליך...למה הרגשת צורך להתנצל בשמה? וליזי את באמת לא חייבת לתת לנו הסברים ותשובות, לפעמים זה חיטוט במקום לא שלנו

*יערית

New member
תראי ליזי..

אני מרוקאית עם התנהגות פולנית כך אמרו לי אז???????? שאני א........ץ?
לא קשור להיותך פולניה,ההתנצלות היתה צריכה לבוא רק בשמך {אם צעקת,כעסת,ניבלת,וכו'}לגבי בתך ממליצה בחום לשוחח על כך..לא לתת לזה לשקוע מבלי להבהיר דברים ולבקש ממנו שלהבא{אם יהייה בתקווה שלא} הוא ישתמש בשפה יפה יותר ואף יתנצל על הפעם האחרונה.

אולי לא התנצלות ,אך הסבר מרגיע

מצאתי פשרה. כמה פעמים אנחנו מעדנים התנהגות של אחר? הרבה... לדעתי ליזי עשתה נכון שהסבירה לילדה כך וכך....מה רע בלהרגיע רוחות?

*יערית

New member
לא רע חלילה../images/Emo20.gif

נהפוך הוא מצויין...אבל זה לא פותר את האחר זה גם לא מתקן התנהגויות לא לרוחינו.. אם יש הסכמה דו צדדית שיהנו
הובנתי?{למה אני לא מבינה את עצמי}

מורכב

New member
הטפל והעיקר

שרשור ממש נחמד וארוך אך קראתי את כולו בואו ונתעסק עם העיקר ולא הטפל הטפל הרי לא היהצץ בכלל עם ההתההגות הלא ראויה היה כלפי ילד ביולוגי העיקר הוא איך מכשפה כזאת בכלל יכולה להתנהג בצורה כזאת ממש מזכיר לי את ה
שלי ליז יקרה תסבירי לי מהאין הכל צץ המפגשים הוירטואלים האלו זה על פי החלטת הערפד או על פי צו בית משפט אני מנסיוני לא הייתי בשום אופן מסכים לפגישות כגון אלו אין כל סיכוי בעולם שאתן לערפד כזה לנהל לי את החיים. לכו לבית המשפט אבל עם הוכחות עם קבלות ובנושא מקצועי לקבלות את יכולה ליצור איתי קשר אישי אל תתנו לה את התענוג הזה יותר בהצלחה

סול11

New member
ליזי יקרה../images/Emo39.gif

ליזי. אין אני בה לשפוט את התנהגותך. את סיפורך אני מכיר מקריאת אשר את כותבת בפורום ומתאור התלבטויותייך על דפי הפורום. על מרעומים. נכון שלא רק הסלון אלא הבית הוא של כולם.ובכל אופן אין זורים מלח על פצע פתוח. להשקפתי בנקודת הזמן שבה התרחשו הדברים מן הראוי היה להניח לו להיות עם עצמו ולהרגע,הזמן הוא המרפא הטוב ביותר. ובקשר לאמירתך להכנס לאוטו.הרי את אומרת הסלון הינו של כולם פרט לו. זוגיות אינה מסתכמת בדחיפה,להקשיב ולהביןגם ללא מילים ולנהוג בהתאם זו מעלה.ולא להתפס לקטנוניות. ולסיום נכון שדעתי בנושאים מסוימים שונה מדעתך.אבל כמשתתפת בפורום הפתוח למגוון השקפות ודעות עלייך לצפות שלא תמיד דעת כולם תהייה כדעתך.ולא תמיד תקבלי חיזוקים וחיבוקים על פועלך. ומכאן ועד הראיה של דברים הנכתבים כתגובה,כפגיעה בך המרחק גדול. שתהייה לכ שנה טובה בה יוגשמו משאלותייך

ליזי38

New member
מאחר ועוררתי

מהומה לא קטנה כאן, וכהרגלי אני מתחילה לחוש לשלא בנוח
אז מצרפת משהוא שרק מלהסתכל בו אני מרגישה טוב יותר. כמובן שבקובץ המצורף זו אני והאביר

rolan

New member
יערית?... ../images/Emo8.gif למדת משהו מעלמה?

זה ממש ט"ו בשבט...

למעלה