להחרים את הערוץ בתשלום ! הפועל ר"ג אמפריה ! בוקסה יביא לנו אליפות !
פ פלאפון ירוק 2 New member 10/10/03 #21 טעות בפורום ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo3.gif
N niso23 New member 10/10/03 #24 הפועל ר"ג היא אמפריה לא פחות קטנה בנינו, אני מעדיף שר"ג תצליח בארופה יותר ממכבי חיפה. גם ככה אנחנו שם פעם ב956847- שנים
הפועל ר"ג היא אמפריה לא פחות קטנה בנינו, אני מעדיף שר"ג תצליח בארופה יותר ממכבי חיפה. גם ככה אנחנו שם פעם ב956847- שנים
S Subil New member 10/10/03 #30 אני אשלם 50 כדי לצפות בהצגה הזאת אני כנראה אלך למשחק אני מת לראות הצגה כמו בסוף שנה שעברה שדוידוביץ' עלה שם פעם ראשונה רק בגללו הלכתי למשחק
אני אשלם 50 כדי לצפות בהצגה הזאת אני כנראה אלך למשחק אני מת לראות הצגה כמו בסוף שנה שעברה שדוידוביץ' עלה שם פעם ראשונה רק בגללו הלכתי למשחק
F FrAnK b PaRkEr New member 12/10/03 #31 איפה המשחק? אם הוא בפ''ת אני הולך אליו כמו כול שנה(חח יש לי קומבינות שם)
פ פורצה חיפה New member 12/10/03 #32 כמו שאמרתי אני לא מתכוונת לשלם אגורה! זאת חוצפה! המלצה שלי: אל תשלמו! אני לא מתכוונת לשלם! תעשו חישוב כמה זה ייצא לכם בשנה ואז תבינו. בת-אל, את צודקת!
כמו שאמרתי אני לא מתכוונת לשלם אגורה! זאת חוצפה! המלצה שלי: אל תשלמו! אני לא מתכוונת לשלם! תעשו חישוב כמה זה ייצא לכם בשנה ואז תבינו. בת-אל, את צודקת!
D dddf10 New member 12/10/03 #33 אבל אין ברירה כל המשחקים הכי טובים יהיו עכשיו בשיטת "שלם וצפה". חוצמזה, הם רוצים לראות איך ילך להם בחצי שנה הקרובה, ולבסוף, לאחר שנה, כולם ישלמו להם, ולאחר שנתיים כבר לא תוכלי לצפות במשחקים בערוץ 2, ובערוץ 10.
אבל אין ברירה כל המשחקים הכי טובים יהיו עכשיו בשיטת "שלם וצפה". חוצמזה, הם רוצים לראות איך ילך להם בחצי שנה הקרובה, ולבסוף, לאחר שנה, כולם ישלמו להם, ולאחר שנתיים כבר לא תוכלי לצפות במשחקים בערוץ 2, ובערוץ 10.
P patito ƒeo New member 12/10/03 #36 חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif גם ההורים שלי.. אחרת הם יראו את הפרצוף העצוב שלי כל יום.. \= אבל זה עדיין מעצבן
חחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo107.gif גם ההורים שלי.. אחרת הם יראו את הפרצוף העצוב שלי כל יום.. \= אבל זה עדיין מעצבן
H heli benado New member 12/10/03 #39 ../images/Emo41.gifהפועל פ"ת- מכבי חיפה ../images/Emo41.gif המשחק בפ"ת 18/10/03 עד כמה שאני יודעת...