• פותח הנושא push
  • פורסם בתאריך

ניאו30

New member
את בטוחה שאת רוצה למות?

לא יכול להיות שאולי את "רק" רוצה להעלים את הכאב ששומעים ממך,את המחשבות שלא מניחות לך. אני גם באמת חושב שלדבר על זה דבר חשוב מאוד לעשותו, וזה נאמר ממי שלא עשה זאת בעבר ומצטער על כך קשות, למרות שיש הרבה פעמים,וגם זה מנסיון,שמילים כבר לא אומרות דבר, רוצים רק משהו ממשי,משהו אמיתי,שיעזור להתגבר על הכאב הרב. אם את רוצה,גמני מתנדב לכך,אבל זו החלטה שלך,ותעשי מה שאת מרגישה שם בלב. צירפתי פה גם קישור של סה"ר,שכדאי שכל מי שחושב על מוות כפתרון יקרא אותו.אני יודע שבטח כרגע זה רק מילים ללא משמעות,אבל למדתי בעבר שהאמת,כמה שקשה לשמוע אותה,יש לה עוצמה משל עצמה, וגם אם אולי את לא חושבת שזה יעשה לך משהו, אני בכל זאת ינסה,אולי דווקא כן. אני מקווה שלא תחשבי שזה נאמר מאיזו עמדה מתנשאת,אלא בדיוק ההפך, זה נאמר מרצון אמיתי לעזור לך בשעה קשה לך,ומהסתכלות בין העיניים מאותה קומה,כי גם אני הייתי שם איפה שאת כיום,לא בדיוק אבל בערך.

subtitles

New member
pushhhh ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif ../images/Emo142.gif

מצטערת שלא הייתי כאן בשביל לעזור לך יקירתי.. אך שמחתי לראות שפנינה הייתה כאן והציעה את תמיכתה, ככה שלא היית לבד. באותו יום לא יכולת, ואולי גם לא רצית, לספר מה מכביד על ליבך.. אך אולי עכשיו תוכלי לדבר...
ורק שתדעי שבסוף יצאתי ביום שישי.. והיה לי נחמד
החרדה ניסתה לבוא כמה פעמים.. אבל הצלחתי לגרש אותה בסופו של דבר! לא יודעת.. אולי זה ישמח אותך קצת

למעלה