maya28

New member
../images/Emo7.gif

ממש בא לי לבכות, אין לי כוח לכלום ואני מרגישה שאני על סף התמוטטות. אני 3 חודשים לאחר לידה , קיבלתי וסת בפעם הראשונה אחרי הלידה והיא נמשכה 3 שבועות והדימום עוד לא פסק. היום הלכתי לרופא ומה מסתבר שהשאירו לי שיליה בתוך הרחם.
קיבלתי הפנייה דחופה למיון , אני צריכה לעבור ניתוח להוצאת השיליה . הניתוח עם הרדמה מלאה. אני מתה מפחד , מה יהיה אם אני לא אתעורר ? מה יהיה עם יואב ? מי יטפל בו ? אני ממש אבודה ולא יודעת מה לעשות. יואב נוסע לאמא שלי לכמה ימים. אני מקווה שלא יאשפזו אותי. מצטערת שיצא כזה מבולגן , הייתי חייבת לפרוק.

lulyK

New member
../images/Emo24.gif

לא פלא שאת על סף התמוטטות. זה באמת יותר מדי דברים לפרק זמן כזה קצר. הניתוח חייב להיות בהרדמה מלאה? הם הרבה פעמים לא מציעים את האופציה של הרדמה אפידורלית כי הם מניחים שאף אחד לא ירצה לקחת אותה (בעלי נותח כך, כי הוא אסמטי, והרדמה כללית באמת מסכנת אותו). אני בחרתי לעבור הרדמה כללית ב-3 האפיזודות הניתוחיות שנאלצתי לעבור בחיי, לא נעים וממש ממש לא נורא.

אור67

New member
יש פיתרונות אחרים.

אני מתחום הרפואה הסינית. יש צמחים מאוד חזקים שגורמים להתכווצויות רחם וכתוצאה מכך להוצאת השילייה באופן טבעי. אפשר לנסות.

שיליה ברחם זה דבר מאד מסוכן.

היא יוצרת הדבקויות, מה שיכול גם לסכן הריון עתידי. לא רוצה לפגוע, אבל זה לא מסוג הדברים שהייתי משאירה לרפואה הסינית, מה גם שהשיליה לא מטיילת לה שם, היא דבוקה לרחם וצריך ל"גרד" אותה, ולכן התהליך הוא כמו גרידה

nubi

New member
אני בכל זאת ממליצה

להוציא את השאריות. שאריות שיליה ברחם עלולות לגרום לדימום עד מוות.

yaelia

New member
../images/Emo24.gif

אני יודעת שקשה לא לחשוב על התסריט הכי גרוע, אבל תנסי לחשוב שהכל יהיה בסדר לך וליואב. שולחת הרבה חיבוקים.

אוי ../images/Emo24.gif שיעבור מהר

והכי פחות כואב שרק אפשר. אל תחשבי (עד כמה שאפשר..) על סכנות ופחדים. רשלנות מיותרת כ"כ. אנחנו פה

../images/Emo24.gif

אני מקווה שיעבור לך בקלות ! יודעת שלא קל עם תינוק קטן בבית - אבל תכניסי לך לראש שאת צריכה לעשות את זה עבורו ולהיות חזקה ובריאה כדי לתפקד כמו שצריך ! בע"ה תרגישי יותר טוב ! בהצלחה .

תומרלי

New member
תהיי חזקה

תנסי לא לחשוב על הגרוע מכל, אלא להיפך. בשביל יואב ואת תעברי את זה כמו גדולה. אין ספק שזה מפחיד אבל זה נתון וכדאי להיפטר מכך ומהר. מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך שתעברי את זה קל ומהר.

נעמולה

New member
../images/Emo24.gif גדול

האם בדקת את כל האפשריות לפני שהסכמת לאפשרות הניתוחית? אולי יש דרכים נוספות? וגם אם אין - תהיי חזקה, תזכרי שיש לך גוזלון בבית שמחכה לך, הכל יהיה בסדר אם רק תחשבי חיובי

לא רק שאין אופציות אחרות זה חשוב

לא לחכות ולא להחמיר הדבקויות. שוב, זה לא לגמרי ניתוח זה כמו גרידה.

הרדמה מלאה היא לא כ"כ נוראית,

עברתי הרדמה מלאה בשתי הלידות שלי.(לא מבחירה...ככה יצא) אבל זה לא עד כדי כך נורא,מתעוררים דקות ספורות לאחר סיום התהליך הרפואי,ואת השליה התקועה צריך להוציא,לא?

מבינה את הלחץ ../images/Emo24.gif

כאשר אני עמדתי בפעם הראשונה בפני הרדמה מלאה (בנסיבות לא נעימות, גרידה), הייתה בטוחה שמשהו רע יקרה לי. עד כדי כך שהודעתי לאיש שאני מבקשת ממנו להתחתן עם מישהי שהוא יאהב ותהיה טובה לילדים. באמת. אבל האמת שהזו פרוצדורה די פשוטה ושכיחה והסיבוכים מועטים מאוד. אם את באמת חוששת, את יכולה לבקש הרדמה חלקית (אפידוראלית). אני מניחה שזה יהיה באשפוז יום: באים בבוקר (בצום) מחכים קצת, נכנסים לחדר הניתוח ויוצאים אחרי שעתיים הבייתה. אגב, אם את במכבי, בדקי אם ניתן לעשות באופן פרטי (אבל למעשה במימון הקופה) ברמת מרפא. שיעבור בקלות, תרגישי טוב
בהצלחה

משוש30

New member
את כל השיליה??????

כלומר היא בכלל לא יצאה? או רק חלק ממנה? בכל מקרה זו ממש רשלנות!
אבל אל תדאגי בודאי זה לא נעים וגם מרגיש לא פאר אבל זה ניתוח פשוט ואין לי שום ספק שתתגברי עליו ומהר שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים

אני משערת ששאריות שליה

וזה דווקא לא כל כך נדיר. זו הסיבה שנשים מתבקשות לפנות לרופא הנשים אם הדימום אחרי הלידה לא נפסק או נפסק ומתחדש לאורך תקופה ארוכה. עושים בטא, לראות אם יש שרידי הורמון שליה וכן אולטרהסאונד אגן קטן.

אנידס

New member
אין לי עצות, רק שולחת ../images/Emo24.gif.

זו ממש רשלנות, באיזה בית חולים ילדת? בהצלחה, אני בטוחה שיהיה בסדר.

למעלה