יקירתי הנה באתי להרגיע, הייתי בדיוק

באותו סרט. אני עשיתי באופן פרטי במדיקל סנטר. הניתוח קצר מאד זה לא ממש ניתוח זה כמו גרידה. יוצאים הביתה באותו יום ואין שום כאבים, רק עוד קצת דימום.

מיכל!../images/Emo24.gif

איזה בעסה! גם אני יודעת שהניתוח ממש לא נורא, אבל ממש חייבים להוציא את החתיכת שיליה הזו. יהיה בסדר, את תראי! אל תדאגי מההרדמה המלאה. בימינו החומרים המרדימים בטוחים לשימוש ומשתמשים במינונים קטנים מאוד. נדיר מאוד שמישהו לא מתעורר.

מה זאת אומרת השאירו שיליה???

זה חמור מאוד!! את צריכה לפנות לבית החולים ואפילו לתבוע אותם... איך עושים כזה דבר?

maya28

New member
../images/Emo41.gif עדכון ../images/Emo41.gif

קודם כל תודה לכולם על התגובות ועל התמיכה. היה מאוד מרגש לקרוא אותם. חזרתי עכשיו ממיון , לאחר מספר בדיקות החליטו שלא ברור עם יש לי שארית שיליה או פוליפ. בכל מקרה ביום ראשון אני צריכה להגיע לבית חולים לבדיקה נוספת ולקביעת תור לניתוח. כנראה שהתהליך יהיה כמו שמבצעים גרידה , בהרדמה כללית ואולי שחרור אחרי כמה שעות. תודה רבה לכולם על התמיכה

ובדקת את האופציה לבית חולים פרטי../images/Emo35.gif

כאמור, זה יכול להיות פתרון טוב יותר. בנוסף, שכחתי לציין קודם כי הרדמה לגרידה היא קלה יחסית (וכמוה עוברות כמעט כל הנשים שעושות החזרת עוברים בטיפולי פריון).

lulyK

New member
טוב לשמוע.

הרדמה לגרידא היא 20 דקות בערך. ממש נימנום...

ו שתי

New member
לפחות רק זה...

תרגישי טוב! והכי חשוב שיעבור בקלות, והחלמה מהירה ומלאה.

T noki

New member
שעבור בקלות וללא בעיות!

ברור שזה מפחיד ומלחיץ, אבל צריך לחשוב חיובי. אם חייבים לעבור את התהליך, אז אין ברירה. הפרוצדורה קצרה מאד ותתעוררי מהר מאד. אני ראיתי המון ניתוחים ובכולם החולים התעוררו... מקווה שלא יהיה צורך בניתוח, אבל אם כן, שיהיה בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות

למעלה