אני לא קורא יותר הודעות שקופות נמאס לי חוצפאים שכמותכם....
A Admini New member 24/9/03 #1 ../images/Emo70.gif אני לא קורא יותר הודעות שקופות נמאס לי חוצפאים שכמותכם....
ח חוצפאי New member 24/9/03 #3 ------------------> (ישך המון חוצפאיות, ילד) חוצפאי שכמותך רק שתדע שבהתחלה הכותרת של ההודעה הזו היתה שקופה, אבל אז נזכרתי בחץ המעצבן שלך. ובג'ונתן פולארד. אל תקרא אותי. כ-ז-ה הפסד.
------------------> (ישך המון חוצפאיות, ילד) חוצפאי שכמותך רק שתדע שבהתחלה הכותרת של ההודעה הזו היתה שקופה, אבל אז נזכרתי בחץ המעצבן שלך. ובג'ונתן פולארד. אל תקרא אותי. כ-ז-ה הפסד.
A Admini New member 24/9/03 #24 ../images/Emo3.gif איפה אתה רואה הודעה עם החץ שלי בעמוד-2-3 האחרונים ?
E [eLad] New member 24/9/03 #6 תעשה לי טובה ואל תקרא יותר הודעות שלי או של זיו. אחרי שאתה מעצבן את כולם עם החץ שלך ומכריח את כולם לפתוח את ההודעות שלך אתה מעז להתלונן על התו השקוף. אתה *לא* חייב לקרוא הודעות אם זה לא נוח לך.
תעשה לי טובה ואל תקרא יותר הודעות שלי או של זיו. אחרי שאתה מעצבן את כולם עם החץ שלך ומכריח את כולם לפתוח את ההודעות שלך אתה מעז להתלונן על התו השקוף. אתה *לא* חייב לקרוא הודעות אם זה לא נוח לך.
A Admini New member 24/9/03 #29 מתי ראית חץ שלי ב-5 האחרונים ? ../images/Emo3.gif ילד רע משה, ששוקל פרישה כי הוא מרגיש פה "קצת" דחוי .....
מתי ראית חץ שלי ב-5 האחרונים ? ../images/Emo3.gif ילד רע משה, ששוקל פרישה כי הוא מרגיש פה "קצת" דחוי .....
E [eLad] New member 24/9/03 #11 שלא להזכיר את מיסטר פולארד שאותו הכנסת בכל הודעה (ואפילו כיכב בחתימה שלך) והפוליטיקה שהוכנסה לפורום יותר מדי פעמים.
שלא להזכיר את מיסטר פולארד שאותו הכנסת בכל הודעה (ואפילו כיכב בחתימה שלך) והפוליטיקה שהוכנסה לפורום יותר מדי פעמים.
ח חוצפאי New member 24/9/03 #12 וכמובן, ה../images/Emo128.gif ששמת על אלעד../images/Emo70.gif תזהר ילד, אתה לא יודע עם איזו מאפיה הסתבכת
וכמובן, ה../images/Emo128.gif ששמת על אלעד../images/Emo70.gif תזהר ילד, אתה לא יודע עם איזו מאפיה הסתבכת